Inte många........

...... barn dök upp igår. Men två lite utspökade exemplar ringde iallafall på. That's it och inte särskilt fula var de heller egentligen, men artiga.
De fick ta lite gott ur häxan och gick sen snällt iväg igen, tackande för godiset.
Fick se på den lokala Fagersannagruppen, att en tjej ville bli av med jordärtskockor. Varför inte prova tänkte jag och avtalade att hämta lite idag. Blev en pratstund på trappan också, då det var en av Fagersanna IFs flicklagsspelare från förr.
Nu står en glasform i ugnen och rostar jordärtskockorna. Maken är (som vanligt) skeptisk till tillagade  grönsaker(rotsaker), men man måste ju smaka innan man dömer. Vi får se.........
För andra dagen i rad fick jag återigen släppa ut en desorienterad talgoxe från glashuset.
Middagen är äten och till kycklingspett slank det ner: ris med currysås, lite väl rostade jordärtskockor och sallad. Inte så mycket smak på de rostade skockorna, så makens (och mitt) utlåtande blev: De smakade inte illa, utan var helt ok..
Ikväll är det åter dags för fotboll. Champions League sista gruppspelsmatchen ....mot Napoli. Båda dessa lag är redan klara för avancemang, men vem blir etta och tvåa i gruppen för bästa utgångsläge framöver? 
Men som andan för äkta Liverpoolfans påbjuder, vinst eller förlust supporten består......... i både med- och motgång. Hoppas på en bra match och naturligtvis vinst. 
 
Fin dekoration på "jordärtskocksgården".........
 
En påse för provning......
 
Hem till frukosten och nybryggt kaffe.......
 
Min middagsportion.......
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0