Hemma igen....

Ja, då var Tysklandsturen över för denna gång och jag är tillbaka hemma igen.
Tiden går fort  när man har roligt
 
 
Bilen hittar ju till Citti Markt nästan av sig själv  och som traditionen bjuder började vi direkt med lunch.   Det blev  höstgryta med vilt... jättegott
 
 
Vitt vin åt mig... och det är alldeles perfekt att  ladda med och sen går shoppingens om en dans
.
 
Sådärja, och den här gången inhandlades det godis till paketleken i jul, några julklappar, massa tvättmedel, glögg och så förstås  ett och annat impulsköp
 
Vi for vidare till hotellet, Radison Blu Senator.
 
 
Fina rum men vad i hela friden ? Fåtöljen var så  grymt skitig att jag nästan fick hjärtsnörp och så ska det inte vara.
Ner till receptionen och klagade ... för är det nåt jag inte tål så är det skit ! Basta !
Men erbjöd oss direkt ett nytt men jag tyckte det enklaste för oss alla var om de bara bytte fåtöljen och det skedde också.. i superhast ! 
Sen var allt frid och fröjd
( rummet är inte vårt.. men exakt likadant )
 
 
Vi hade en väldigt fin utsikt !!
 
 
Några timmars slappande och klockan 20 hade vi bokat bord på hotellrestaurangen och det visade sig att det hade vi gjort helt rätt i
Vi fick fantastiskt rödbetsbröd och goda röror till förrätt
 
 
En hälsning till er alla från maken !
 
 
Här sitter jag och bara njuter !!
 
 
Jätteläcker schnitzel  till mig och maken beställde en jättehamurgare !
Efter en sådan brakmiddag orkade vi inte så mycket... blev barhäng en liten stund och sen slocknade vi sött i våra sköna sängar !!
 
 
Nästa morgon till frukosten blev det liv i luckan
En maskerad galning smög omkring i frukostmatsalen och stal handväskor som damerna hade liggande på sina platser medan de hämtande påfyllning.
Polisen anlände men fick inte tag på honom.
Så kan det också gå !
 
Vi for inom  Bordershop och sen raka spåret hem
Nu ska allt packas in från bilen... men först en god frukost med mamma
 
Kram & Kärlek 💖
 
 
 
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar när kommer jag blir vän med G kvinna i facebook. Hur många ser du procent just nu? Hur närmare är det?

Procent på en ungefär?

Ha det bra

2 Jossan:

skriven

Godmorgon

Jahapp då fyller man 31… tiden går så snabbt och jag orkar inte ens något utan jag är bara ledsen… det suger.. Tänkte på T och saknar honom mellanåt.. inatt när jag skulle sova rann mina tårar… vet inte ens varför jag saknar honom..

Jag går som ett ekorrhjul och behöver inte ens tänka. Mina tankar fungerar inte ens. Igår hade jag folk hos mig men jag fick typ kasta in allt i sovrummet och städa där sen… får panik på min lägenhet..

Tyvärr hade alla gäster gått innan 22 typ och det gjorde mig rätt så besviken.. Men jaja..

I veckan tänkte jag rätt mycket på att jag kanske precis gick förbi killen jag ska leva med. Men ser är så svårt att hålla hoppet uppe om att det finns någon för mig. 
Så har jag ju pratat med en gammal fling ett tag nu. Han är så inte nöjd med sitt förhållande men varför stannar man då? Han tar hela ansvaret med barnet medans tjejen är ute överallt. 
Ibland tänker jag hur hade det blivit om det blev vi men ja det hade nog inte varit bra. 

Men varför kan vi prata på de sättet.. vad har vi för band? Är han min twinflame?

Åh vad jag önskar kärlek bara kommer in typ nu…

Blev 3 morgonpass i veckan. Ska försöka få in 4 nästa 💪🏼

Idag blir det iallafall att fira med mamma, pappa, syskonen och nästan alla syskonbarn.. kommer fattas två..

Nu ska jag köra och köpa frukost på espresso house!

Säger även grattis till min födelsedags tvilling på bloggen! Hoppas du får en fin dag 🥰


Kram

Svar: Jag tror inte att du egentligen saknar T utan du saknar mer en kärlek i ditt liv. Och det kommer !Stor grattis, kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår på sent kväll så känna jag av en oro. Jag tänker på alla som jag känner. Jag bryr mig om dom. Vad kommer att hända?

Jag försöka förstå den oro... vad kan det vara?

Ha det bra

Svar: Jag ser ingen konkret förklaring till din oro, kram :)
Esmaralda

4 Kristin:

skriven

Takk for et koselig referat fra turen.
Godt å vite at dere har hatt det bra og at reisen gikk fint.
Ønsker en god søndag. KRAM!!!

Svar: Tack o stor kram :)
Esmaralda

5 Mercan :

skriven

Esmaralda jag fick brev av försäkrinkasan att jag ska få mindre en 1/4del bostadstilläg för min mor bor med oss, kommer de kräva pengar tillbaka, Esmaralda kommer de någon gång i framtiden avbryta min pension 😕 är det på grund av mıg jag ska få 1/4 del för jag sa i årskontrollen att min mor är hos mig och hon registrerade det på datan Esmaralda 😕

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag visste inte väl C kvinna har haft intensiv på jobbet och jag såg det när hon är på sin semestern i utomlands. Då en annan som skriva "det var bättre än kontoret" så jag undrar om hon är okej.

Jag tror inte väl C kvinna vill att jag ska var oroligt över det grund av hon berätta inte det för mig förra gång. Men jag kan inte sluta att tänker på det.

Vet du något?

Ha det bra

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker väl fråga C kvinna om höstfest för och vill berätta att jag kommer inte var där i året grund av en anledningen. Kan jag gör det? I november

Ha det bra

8 Minna76:

skriven

Hej. Kommer det att utvecklas en romantisk relation mellan mig och J?

9 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Vilken härlig resa ni haft! Ännu en resa att få lägga i minnesarkivet. Lite läskigt med tjuven dock…hoppas ni fick med er mycket fint och gott i väskorna😅👍
Här är en gråmulen dag, blev visst sovmorgon, skönt! Hade lite vänner på besök och det är alltid trevligt men de åkte tidigt så det blev lugnt! Får väl hasa mej upp och fixa lite frukost, måste ha kaffe NU!! Kämpar på med rökavvänjning också och det går bra, klippte helt! Snart två veckor utan så håll tummarna please🙏
Vad händer med min hjärtevän, tystnade han helt eller kommer han tillbaka o vill ses igen? Funderar han på hur han vill ha det?
Ha en skön söndag och njut av lugnet🥰💞

Svar: Jadå, nu är allt packat upp och på sina platser :)Heja dej med att sluta röka, det fixar du !
Vännen funderar nog och känns lite velig, kram :)
Esmaralda

10 Helena Ir:

skriven

Härligt med er resa. Vilken tur att inte ni råkade ut för tjuven! Jag blir alltid lika glad av att se ett foto på din man.. för han ser så himla go ut!

Jag är ömsom orolig och sen blir jag påfylld av energi och orkar lite igen! Igår sa någon mitt namn, tror det är min pappa <3.. för jag pratar en hel med honom och några till!

Ju äldre jag blir så ju mer älskar jag musiken från mitt modersmål, även om jag inte är född i detta landet så har jag det väldigt nära mitt hjärta!
Som ett tecken på hjälp så kändes det väldigt rätt när jag av en slump hittade en radiokanal med mer musik därifrån att lyssna till. Slumpen ledde också till att just då sändes det ett program där lyssnarna ringde in och berättade vad de gjorde bra för andra människor och vad de kunde säga för bra om sig själva! En slags terapeut var också med i programmet och gav goda råd, liksom en del av de som ringde in. Att klappa sig själv lite mer på axeln som sin egna bästa vän! Att inte vara så hård mot sig själv.. i situationer som händer. Det här var en fröjd för mig att höra, något som jag just i stunden behövde, för det jag gått igenom nyligen! Så jag som vill tro på Universums mirakel och tillskriver det här som ett sådant! :) En hjälp på vägen!


Önskar dig en skön dag hemma efter er härliga resa!

Kram

Svar: Härligt när energipåfyllningen kommer och att du känner av pappa, han är ju ofta med dig.Man ska vara väldigt vänlig och förlåtande mot sig själv, ALLTID !!
Kram :)
Esmaralda

11 Skorpan:

skriven

En fin resa hade ni, som det brukar vara :). Allt inhandlat för julfirandet kanske? Det är så fint att ni kan ta er såna turer då ni bor rätt nära till. Fortsätt o slappa o njut hemmavid med :).

Igår fick jag nåt äntligen gjort, så nu är bilen tvättad o tankad o bilservice o däckbyte bokat. Kan ju undra hur mycket allt det går lös på då...

Firar i min ensamhet, rätt skönt, o kan konstatera att årsringarna tycks stiga i takt med ålder ;D. Nåja, inte så kul. Barnen har införskaffat nåt i presentväg o det ska jag ta o öppna senare.

Inga planer för dagen egentligen, denna dag är en dag som alla andra, gissar jag. Kanske det i framtiden blir mera firande då nån trätt in i mitt liv? Om han nu ens kommer? Att fira med att resa kan jag tänka mig, tror du han är inne på samma linje Es ;)?

Frukostdags...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja allt drickbart till julfest o julklappar är inhandlat... pust !Stor grattiskram :)
Esmaralda

12 Doris:

skriven

Hej!
Ni har verkligen haft en mysig resa,förutom fåtöljen o galningen.

Något budskap från universum i dag Es?

Kram

13 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår kväll så sent fick jag en känslan av orolig men nu igen. Jag vet inte vad kan det vara?

Jag hitta inte den mönster. Vet du något om det.

Kommer någon höra av mig idag? Att någon har oro?

Ha det bra

14 Eliea:

skriven

Såg inte dumt ut det där :)

Alltså.. Är det nått vajsing med min nya lägenhet med tanke på hur många extra husgäster den verkar ha eller är det bara så det är? Jag blir ju lite nojig med varje nytt kryp som tycks dyka upp förutom dom som redan finns, båda levande och icke så..

Svar: Ingenting särskilt kommer till mig... obehag av något slag men ingenting konkret .. kram :)
Esmaralda

15 Mercan :

skriven

Esmaralda Sılvia grannen bakom oss sa på messenger att våra söta katter går inte till hennes trädgård, har hon något emot mig och våra söta katter Esmaralda 😕

Svar: Jag tror inte hon har något emot er, kram :)
Esmaralda

16 Ylva:

skriven

Oj, hjälp så läskigt med en maskerad galning 😱hoppas inte ni blev drabbade? Trist slut på en sån trevlig resa...
Har aldrig varit i Lübeck, men det såg ju jättefint ut från ert hotellfönster.
Kram

Svar: Nej, när vi kom ner till frukost var dramat över och polisen på plats :)Lubeck är en fin stad, rekommendera verkligen :) Kram
Esmaralda

17 Johanna:

skriven

Kära E!

Träffade en man via min hundvakt och han har nu tagit kontakt -vi har samma intressen och min känsla är att det är nånting. Finns det nånting som kan utvecklas till ett vi?

Kram

Svar: Runt 60 % chans att det kan bli något, kram :)
Esmaralda

18 Skrållann:

skriven

Hej!
Vilka härliga dagar ni verkar ha haft.
Vi skulle också åkt i väg över helgen men jag ville intellekt dottern hemma själv så istället har jag gjort nattliga utflykter och hämtar hem henne efter att hon träffar kompisar. Visst går det buss men jag tycker hellre om att hämta🙈
Trodde jag fått en hjärtinfarkt igår men insåg när det varken blev bättre eller sämre att det nog snarare är en muskelsträckning från nacken och ner och förhoppningsvis går det över till imorgon när jag ska jobba?!
Ha en fin söndag;)

Kram❤️

Svar: Mina tre barns pappor var alltid bra på att hämta barnen mitt i natten :)Sträckningen kommer ge med sig. kram :)
Esmaralda

19 A:

skriven

Vilken trevlig och mysig weekend resa ni haft!

Idag har jag sovit länge, legat på spikmatta och yoga. Är ändå trött. Ska ge mig ut och få lite luft och se om jag blir piggare. Tröttheten går liksom inte över. Två senaste nätterna har jag bara sovit några timmar. Denna natt hela natten, men ändå trött. Tänker på jobbet hela tiden. Har nu börjat få utslag runt munnen som jag relaterar till stress. Kollar nya jobb varje dag.

Har jag chans till lite närhet snart....? Även om det inte är mannen i mitt liv?

Trevlig söndag!

Kram!

Svar: Jag ser inte riktigt hur men snart kommer det en positiv förändring, kram :)
Esmaralda

20 Mimi:

skriven

Hej!

Vågar jag gå ut ensam på kvällen?? Flera av grannarna har sett ett gäng mörkhyade personer stryka omkring här på kvällar/nätter. Många vågar inte gå ut ensam. Har dock aldrig hört att det hänt något olagligt.

Kram

Svar: Jag tror att du går säkert, men var normalt försiktig så som man alltid ska vara, kram :)
Esmaralda

21 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg att bostad för min bror dröjer, blir det nästa år Esmaralda eller dröjer det till 2024 🤔

Svar: Omöjligt att säga, kram :)
Esmaralda

22 Hemlig:

skriven

Hej igen!
Så trevligt du och maken har haft det, underbart med lite lyx bland all vardag! Tror absolut atr många gärna hade varit med där.

Det händer inte mycket i mitt liv, egentligen, och nu undrar jag om du ser något nytt vara på väg in i mitt liv? Kanske jobb eller ny lägenhet?

Önskar dig och familjen en trevlig dag!
Tack och kram!

Svar: Ja, något nytt kommer... något som får dig att må bra... ha själv antennerna ute.. kram :)
Esmaralda

23 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Grattiskramen behöver absolut vara stor för jag pöser ju som en bulladeg ;D. Omg...
Kram Skorpan

Svar: Ha ha ha, du är hur fin som helst och nu får du en grattiskram till :)
Esmaralda

24 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 😔 Esmaralda ser om någon gång kommer i framtiden avbrytas min pension eller aldrig 😞Esmaralda ser du om försäkrinkasan kommer kräva pengar tillbaka för jag ska få mindre bostadstillägg, är det det på grund av mıg för jag sa i årskontrollen att min mor bor med mig 😭

25 Fågeljägaren:

skriven

Hej

Ni ser ut att ha haft det kanon på er resa. <3

Hoppas att du kan ge mig ett svar på när min dotter flyttar hemifrån igen. Jag blir tokig då hon hela tiden ifrågasätter och förminskar mig. På ett sånt där "fint" sätt.
Får hela tiden tänka mig för i vad jag säger och gör. Hon missar inte ett tillfälle att kritisera och ge mig dåligt samvete.
Jag älskar henne men hon tar glädjen ur mig.

Usch vad jag känner mig hemsk när jag skriver så.

Kram kram

Svar: Det brukar inte bli bra om barnen flyttat hemifrån och sen kommer tillbaka... som upplagt för konflikter... prata med henne om att flytta.. sätt lite krav... och acceptera inte att bli nertryckt... det är ditt hem och dina regler, så är det bara... kram )
Esmaralda

26 Skorpan:

skriven

Tack Es!

Jossan, grattis på din dag :)! Du ligger drygt ett par årtionden efter mig i ålder o du kommer garanterat att hinna med allt du vill o önskar! Njut av din dag!!

Tack för lyckönskningarna Jossan!
Kram Skorpan

27 G.H:

skriven

Vilken härlig resa! Tack för att vi fick hänga med:)

Åhhhh schnitzel är såååå gott 😁

Kram:)

Svar: Kram :)
Esmaralda

28 Ghostwriter :

skriven

Så härligt ni har det!!!


Jag har varit nykter i snart 50 dagar och de är liksom ingen stor grej, de värsta är suget varje dag. Det senaste året hände något som gjorde att jag helt plötsligt inte kunde träffa en människa spontant utan att dricka alkohol. Så var de aldrig förr. De känns som att jag så fort tänker på alla roliga saker man kan göra så är det alkoholen jag mest ser framemot. Därför tycker jag att de är bra att jag bor svår tillgängligt just nu. Men har också stort behov av socialt umgänge och det fattas här verkligen. . . Ända gången jag får vänner i vuxen ålder är genom fester. Det där ofta ut annars.


Med tanke på all alkohol i huset känner jag mig stolt som avstår.



Kommer jag någonsin sluta sukta efter alkoholen? Liksom själva jag kan må illa av tanken men mina celler hämtar energi av begäret.

Att sluta ett tag är som sagt ingen match men begäret gör att jag alltid kommer tillbaks och jag hatar det. Vill verkligen sluta på riktigt och jag ska ta till hjälp men det känns som det är omöjligt att bli frisk och fri





Kram och önskar dig en fortsatt fin söndag

Svar: Du kommer kunna stå emot sugetDu är stark och du vet vad som är bra för dig
Skulle du trilla dit, sök hjälp omgående... kram :)
Esmaralda

29 Hanna:

skriven

Hej Ez!

Ni ser ut att ha det hur bra som helst när ni reser :) Tur att ni vill samma saker.

Jag och min kille gjorde en liten miniexpedition ut i skogen igår och det var en fantastiskt fin dag. Han är världens finaste kille och jag vill att allt gott ska hända honom. Han söker jobb och har lite dåligt självförtroende kring det. Kommer han att få ett jobb som han är nöjd med? Jag känner så väl igen mig i honom, vi är så lika ibland och jag vet vad han går igenom.

Kram

Svar: Det kommer ett väldigt bra jobb men kanske inte direkt... kan vara så att först blir det ett annat jobb och lite senare ytterligare ett som blir riktigt bra, kram :)
Esmaralda

30 Suss tuss:

skriven

Borta bra, men hemma bäst😁 Julen närmar sig med stora steg. Älskar uttrycket 'christmas miracle'🎅
Ngt sådant för mig i år? 🤗

Svar: Ja det är alls inte omöjligt, kram :)
Esmaralda

31 Ghostwriter :

skriven

Vill tillägga i min kommentar att jag dricker ofta för min smärta i kroppen som självmediciering men de blir ju också värre av alkohol efteråt


Kram

32 A:

skriven

Tack för svar. Kände mig lite lugnare nu efter ditt svar. Lever på hoppet 😁 vore bra om min chef tog tag i situationen också.

Finns det chans till närhet för mig snart? Finns det nån i närheten som det kan hända med? Eller finns det noll intresse.

Kram!

33 Maya :

skriven

Är så så så trött på gubbf*n.
Har ju äntligen löst mitt boende och är så glad och tacksam till livet så jag kommer kunna stå ut men det är ju inte kul att höra massa fula saker om mig varje varje dag. Alltid något. Jag sa bara ”jag är inte det du säger. Jag är starkare än du. Och jag förtjänar bättre”. Givetvis har jag sagt tillbaka starka ord och det tänker jag inte försvara. Skulle dock aldrig säga sådant om jag inte behövde skydda mig själv varje dag. Kul att bli mobbad av en vuxen person. Enda personerna jag blivit mobbad av är vuxna människor, aldrig ett barn när jag var barn. Aldrig ett barn när jag är vuxen. Enbart andra vuxna som är min så kallade familjer. De är löjligt. De vet att jag står stark ändå.


Kommer jag få hjälp med flytten av personen och att inget blir krångel flytt dagen? Har bestämt att inte få hjälp av de jag bor hos då jag bara vill ha positiv energi in i nya hemmet.





Kram. Tack för allt

Svar: Det kommer lösa sig med flyttenGå inte in i varken samtal eller pajkastning med negativa personer.. sätt dig över det hela.. du är större än så, kram :)
Esmaralda

34 Solstjärnan:

skriven

Många julklapps fynd,god mat i bästa sällskapet 😊Låter bra.
Det är så bra att du inhandlar julklappar redan Jag brukar också vara i god tid men iår har det gått trögt.Måste skärpa mig!😊
Es,ser du om det blir något med J som varit i kontakt med mig? Vi har inte träffats men skrivit,talats vid och han har sett bilder på mig.
Kommer han att vara seriöst intresserad av mig?

Ha en bra söndag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Ja, det är skönt och slippa stressa med julklappar in i det sista !Känns inte som om det kommer bli något seriöst med J, det lär komma någon annan, kram :)
Esmaralda

35 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om i framtiden kommer min pension avbrytas eller ska jag inte oroa mig för det 😕

36 Vitlilja :

skriven

Ser du om min soulmate närmar sig? Kan jag göra något för att öppna upp för mötet?

37 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Jag gläds åt att du är ute och flaxar och far igen ;) Eftersom jag varken har möjlighet till resor eller shopping så är det ett nöje att få hänga med dig på ett hörn.

Tidigare i veckan var jag till vårdcentralen och tog blodprover. Långtidssockret var helt normalt medan fasteblodsockret var något förhöjt. Jag hänger ff på gärdesgården till diabetes typ 2 =\ Järnvärdet var lågt igen så anledningen till att jag har känt mig orkeslös senaste tiden beror på järnbrist och jag som trodde det var ett bakslag i mitt utmattningssyndrom. De har likadana symtom så det är svårt att veta vad som är vad. Hoppas på att få behandling utan att behöva strida för det den här gången.

Sonen ringde i helgen och berättade att en av hans kusiner har fått barn så nu har båda mina syskon fått barnbarn. Nästa gång storken kommer till släkten tycker jag det är min tur att få bli farmor ;)
(Det går trögt på den fronten)

Önskar dig en trevlig söndagskväll!

Kram Igges matte 🐈‍⬛

Svar: Ja, diabetes 2 verkar drabba de flesta.... nästan alla jag känner som är över 50 är drabbade av detta gissel. Farmor blir du men det lär dröja ännu en tid, kram :)
Esmaralda

38 Emilia:

skriven

Välkomna hem.
Bra resa såhär i slutet av året.

En dålig helg för min del tack vare dålig sömn. Blir det bättre nu för är inte fröken glad precis😔

Kram till dej💖

Svar: Jadå, det vänder och det blir bättre.. kram :)
Esmaralda

39 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Välkommen hem, roligt med miniresa!

Ser det ut som att vi får hålla dotterns party på det ställe som vi bokat preliminärt? Hoppas!

Kram

Svar: Ja den möjligheten är stor att partyt blir där ni tänker, kram :)
Esmaralda

40 Tiss:

skriven

Hej Es!

Jag går med ständig oro för min katt.
Han har nyligen varit sjuk och nu krånglar hans mage. Han är pigg och glad förövrigt. Men som sagt... Jag känner en ständig oro för hans hälsa. Men också för det ekonomiska. Veterinär besök är ju inte så billiga (tack och lov för försäkring). Det ekonomiska överlag är skit sen alla höjningar överallt. Men min absolut viktigaste fråga är; blir min katts mage bättre?

Svar: Ja, det ser ut som om kattens mage blir bättre... försök med dietkost och se.... du vet när du måste ta honom till veterinären... kram :)
Esmaralda

41 M:

skriven

Älskar ju makens tummar och välkommen hem! Kanske det blir någon mer resa innan årsskiftet eller så myser ni hemma? :)

Jag fick i fredags em en chock när chefen på SOS ALARM ringde och sa att jag klarat testerna. Eeeh what?! :) Nästa steg skulle varit grupp och singelintervjuv nästa vecka men då jag inte kan/får jobba heltid så fick jag tacka nej. Lite surt ändå för hade varit lite av en karrärdröm att ta emot 112 samtal och tror jag klarat det bra men nu blev det inte så. Känt mig lite låg och matt i helgen efter alla "stolpe ut" men hoppas att jag är mig själv snart igen.

Ha en lugn och skön söndagskväll. Kram

Svar: Nja innan årsskiftet lär det inte bli fler resor men vi fnular på en mer "riktig" resa till våren :)Ja, det jobbet hade passat dej men det går ju inte, osis !!
Kram :)
Esmaralda

42 AnnaK:

skriven

Vad mysigt 😊 Hoppas att jag får göra lite sånt i framtiden med trevligt sällskap! Bara att få gå på dejt på restaurang hade varit så kul. Aldrig varit på en riktig dejt och jag är 46 år 😂

Kram 🤗

43 Anki:

skriven

Go´kväll Es
Tack för att du delar med dig av din härliga resa .Såg ut att vara god mat och bra shopping .Hälsa tillbaka till maken En bier sitter alltid fint och ge mamma din en go kram om du hinner ;-)

Här har yngsta sonen kommit hem från Italienresan och äldsta sonen ligger med hög feber och hosta i coronan...Han är så orolig att han smittat mig då vi sågs i fredags och jag försöker lugna flickvännen som meddelar hans oro att jag tog ju sprutan nyligen så det är nog ingen fara. Vill du skicka en tanke till febersjuka Viktor där han ligger i husvagnen.

Ha nu en skön avslapnad fortsättning på söndag

Kram Anki med flock

Svar: Tack för hälsningarNu har mamma åkt hem till sitt och med ett par rejäla tyska shoppingkassar i bagaget :)
Stackars grabb som ligger i corona, jag tror dock inte du blivit smittad.... det kommer healing till Viktor omgående... kram :)
Esmaralda

44 New jersey :

skriven

❤Hej fina Es❤

välkomen tillbaka du och maken ❤⚘🎊!!

jag har ju social- fobi ångest ett tag nu men hur har detta kommit har någon gjort svartmagi på mig och vill någon mig ont?

kram

Svar: Nix, ingen svart magi finns ens i närheten av dig så har någon försökt så har det misslyckats rejält, kram :)
Esmaralda

45 Lupin:

skriven

Hej
Välkomna hem igen, ser ut att haft riktigt trevligt.

Känner mig lite nere och ovissheten svävar runt mig..
Vill så gärna i en viss sak..
Kommer veckan med något positivt?
Kram

Svar: Ja, något positivt kan ske, kram :)
Esmaralda

46 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Vad tycker V om mig? Bättre eller sämre än väntat?

47 Mercan :

skriven

Esmaralda ursäkta mig att jag frågade igen men jag är orolig, Esmaralda jag är pensionerad av psykos men inte permanent 😞 får sjuk ersättning och bostadstilläget har minskat till 1/4 del på grund av mıg för det jag sa i årskontrollen att min mor bor hos mig 😩Esmaralda ser du om jag kommer att bli fram i tiden permanent pensionerad eller kommer det avbrytas 😕

Svar: Det ser ut som om pensionen blir permanent, såvida du själv inte vill något annat, kram :)
Esmaralda

48 Shenzi:

skriven

Välkommen hem Es!
Jag undrar om någon av mina framtida barn kommer ha några mediala förmågor å kan du se vilken årstid dom kommer födas? Kram Shenzi 🌹

49 Mercan :

skriven

Esmaralda 😭 😭 😭 jag är så ledsen och vaknar varje morgon med rädsla inom mig 😫 😫 😫 känner mig så hela tiden för våra söta katter och söta kattungars skull Esmaralda 😫 😫 😫 ser du om de klarar sıg på något sätt Anshe och hennes son och Sılvia sa att de kommer att ge mat och vatten till dem 😕 du såg att ungarna är större nu, Esmaralda ser du om de går till Anshes trädgård med sin mamma 😭😭😭ser du dem söta Esmaralda 😥😥😥🙏🙏🙏

50 New jersey :

skriven

hej bästa Es

tack för svaret! nu känns det lugnare! ha en fin kväll kram

51 M:

skriven

Vad kul :) Vart går resan tro? Kram

Svar: Det fnular vi på för fullt :) Kram
Esmaralda

52 Mercan :

skriven

Esmaralda 😭 😭 😭 Söta katterna hundarna alla djur på gatorna de är det vackraste som Gud har givit oss men ändå de är tvungna lida och blir omänskligt behandlade 😞de är så söta 😫😫😫🙏🙏🙏

53 Mercan :

skriven

Jag menade Esmaralda söta katterna hundarna alla djur de lider ändå hungriga fryser och de blir omänskligt behandlade av satans idioter 😡😠😠😠

Svar: Ja, det är så sorgligt och man blir så arg.. djur ska tas väl om hand, alltid, kram:)
Esmaralda

54 L:

skriven

Hejsan E

Jag kom långt denna gång, men föll på målsnöret. Kommer det fler chanser och när?

Kramar till dig E

Svar: Det kommer och bör inte dröja så länge, kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: