De laddar....

 
Nu går talismanerna igenom sina sista ceremonier inför morgondagen  då de ska välja sina ägare.
Därefter börjar nya ceremonier efter de önskemål som ägarna har.
 
I morgon går alltså startskottet till dig som  vill ha talisman
 
Som alltid är det först till kvarn som gäller MEN, jag måste påpeka igen att även om du beställer din talisman i tid så kan jag inte garantera att det finns någon till dig
 
Manickerna väljer själva  vem de hör samman med.
 
I morgon på bloggen kommer alla instruktioner !
 
 
Tack snälla fina ni för alla goa hälsningar jag fått - det värmer hjärtat kan ni tro !
 
Nu känner jag mig så gott som helt återställd men det var sannerligen en  pärs att ta sig  igenom !
 
Aningen trött fortfarande men magen är stabiliserad och det får man vara tacksam över..  det här var till och med värre än när jag  hade akut dysenteri ombord på ett plan på väg  från Sibirien till Köpenhamn.
 
Jag satt inlåst på toa och vägrade komma ut och orsakade kalabalik bland  personalen !
 
Nu ska  Manickerna ladda inför morgondagen så de kan göra sina val
 
Massa kram & kärlek 💖
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar om C kvinna saknar den tid "kurator och elev relation" för hon gillar ha den videosamtal skype fortfarande som vi bruka har förut (10 år sedan). Det förvånar mig lite och jag fick en känslan av att hon saknar den tid om det stämmer?

Ha det bra

2 Mål:

skriven

God morgon,

Vad skönt att läsa att du mår bättre.

Ser du om det blir en flytt till varmare breddgrader om ca 4 år för oss?
Kommer allt lätta ekonomisk efter årsskiftet så vi kan påbörja mål och drömmar?
Vad ser du?

Kram!

Svar: Tack, ja en flytt lär det bli för er del men osäker på när exakt det blir... hänger lite på er egen planering och framförhållning, kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan jag fråga C kvinna om det är okej att skicka henne en julkorten i året också på december?

Ha det bra

Svar: Absolut kan du det, kram :)
Esmaralda

4 Skorpan:

skriven

Spännande tider o snart flyger talismanerna iväg till sina nya ägsre, bort från dina vingars beskydd Es. Endel blir nöjda o andra inte...

Jösses så trött jag var igår kväll där jag satt o pilkade i min stol sextiden på kvällen :D. Gick inte i säng så tidigt dock vilket jag kanske borde ha gjort ;). Sov som tur rätt bra o drömde om hur exet gav mig uppgiften att tvätta hans fönster o golv av vilket jag svabbade golvet lite. Städade hos en kompis också som var bortrest eller nåt. Vilka märkliga drömmar, ett tecken för mig att jag ska börja städa Es?

Vintertid o imorgon blir det vinterdäck på bilen o service för den likaså. Tror du Es att de hittar många fel att åtgärda o går allt lös på hundringar eller tusingar? Tur att bilservicen inte ligger alltför långt bort...

Ha en bra vintertidsdag!
Kram Skorpan

Svar: Ja så är det, det kommer finnas väldigt nöjda talismanägare och de som inte blir fullt så nöjda !Du har haft städdrömmar och det brukar handla om att man har somligt att göra klart innan man kan ta sig an nytt.
Jag kommer också ha på vinterdäck i veckan... något kan de hitta fel på din bil men tror inte det är något större, kram :)
Esmaralda

5 Alie:

skriven

Godmorgon,
så skönt att det går framåt för dig med måendet.
Fortsatt god bättring och ha en skön Söndag! :)
Kram :)

Svar: Tack ska du ha och ha du också en skön söndag, kram :)
Esmaralda

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Undra på G kvinna. Kommer vi blir vänner på facebook. Kommer hon skicka vänförfrågan? Är det snart? Hur mycket procent som du känner att är närmare?

Ha det bra

7 Smultronstället:

skriven

God arla morgon ☕☕
Om du har berättat om resan från Sibirien till Köpenhamn tidigare så får du gärna länka till det inlägget, måste ju läsas 😁

Tack o lov för vintertid idag, det känns som en lyx att få stiga upp "en timme senare".
Kroppen har sin gilla gång och är tacksam för att ligga kvar ett litet tag till❤️
Här i barnalängtan så sa en kollega igårkväll att "skaffa en hund eller katt för att koppla ifrån stressen så kan jag lova att man blir med barn". Jag log bara snällt och kände "kanske inte så lätt, eller så är det lättare än vad man tror". Kunde inte bli arg. Är det hennes tro så är det så.

Njuta av frukost strax.
Kram

Svar: Någonstans har jag berättat, kanske på en blogg som jag hade på annat ställe och som jag inte har tillgång till längre... me jag kan lova att det var den mest eländiga resa jag gjort... och så fort jag landat iväg till sjukhus sittande på ett tjockt lager blöjor !!Ja, så enkelt är det ju inte att bli gravid men kollegan menar väl, kram :)
Esmaralda

8 Misstjejen:

skriven

Hej

C kvinna var tydligt som vill inte erkänna inför mig torsdags. Jag vill vet att om jag kommer få del av hennes 50 årsdag nästa år. Kommer jag få det och firar det?

Ha det bra

Svar: Ja, den chansen finns och är runt 70 %, och det beror lite på hur hon väljer att fira, kram :)
Esmaralda

9 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Skönt du mår bättre igen! Man känner sej verkligen som en urvriden trasa efter en sån körare…
Det blir spännande med manickerna, gör ett försök iaf!
Vaknade i tid imorse och kände verkligen av den extra timmen så det blir en pigg dag på jobbet idag. Min kollega är lite galen på ett kul sätt och vi gillar varann.
Händer nåt skoj i mitt liv snart? Nån kul dejt eller nån trevlig fika med han som ville fika nån dag? Hör han av sej snart?
Ha en skön söndag💞

Svar: Jag hade helt missat vintertiden.. klockorna ställer ju om sig själva.... :)Ta själv initiativ till positiva händelser och det hjälper dig in i ett bra skede... kram :)
Esmaralda

10 Månskenet:

skriven

Gomårrån! 😊
Så skönt att du repar dej efter medicin-sjukan 💕
Talismanerna är så fina, för att inte tala om deras ofattbara förmåga, och ditt enorma arbete! Tänker stå över denna gång, ifall det inte visar sej nån som bara måste till mej.
Kram, ha det gott!

Svar: Ja talismanerna är underbara och de har gett mig hur mycket stöd som helst nu när jag inte mått braKram :)
Esmaralda

11 Barbro:

skriven

Hej Esmaralda!

Skönt att du mår bra igen efter denna hemska pärs.

Jag frågade dig tidigare vad vi skulle göra med en hund som är väldigt stressad och inte fixar att bli lämnad ensam. Du sade då att med omplacerjng till rätt person skulle han kunna bli hur bra som helst.

Men var och hur hittar vi denna person? Har du något tips?

Kram
Barbro

Svar: Nej, inga konkreta tips, du får söka privat och även via de förmedlingar som finns men var väldigt noggrann kring nya ägaren, det ska vara en person som är hundvan, kram :)
Esmaralda

12 Ingela:

skriven

Skönt att höra att du mår bättre, vilken jäkla otur att råka ut för dessa biverkningar!

Jag har ju en tid funderat på att flytta men saker har gjort att det skjutits på framtiden och med tanke på det ekonomiska läget nu så är det väl korkat att försöka sälja.

Kan det vara så att det är en mening med allt, jag ska helt enkelt sitta lugnt i båten och vänta?
Funderar ibland på om det kan vara så att nån av mina ungar kan behöva flytta hem en period eller löser det sig med kommande boenden för dem?

Kram Ingela

Svar: Ja, det var sannerligen otur och en rejäl pärs.. så skönt att må bra igen.Ja, sitt lugnt i båten och det kommer vända till din fördel, du flyttar när det är dags... kram :)
Esmaralda

13 Naturvän:

skriven

Hej!

Härligt höra du känner dig piggare och akut dysenteri !!! Hu vale, hur återhämtar man sig efter det??

Skönt att få sova en timme extra, fortfarande väldigt milt och fint väder hos mig och passar på vistas ute så mkt jag bara kan för ljusets skull.

Konstigt, mina drömmars affärsidé kommer upp i mina tankar, men jag har definitivt inte ngn ekonomisk möjlighet att realisera den för tillfället. Tyvärr.

En fråga, är det bara en dröm eller tror du jag kan genomföra den så småningom?, då måste jag verkligen ha tur med jobb och idogt sparande....

Första raggsocken snart klar och jag är riktigt stolt över mig själv, tillhör dem som behöver ha ngt i händerna ständigt....

Kram och en fin Söndag till alla!

Svar: Ja i samband med dysenterin var jag sjukskriven i 6 veckor !Din dröm kan du mycket väl leva, med en noggrann planering !
Härligt att du stickar raggsockor... själv skulle jag inte kunna om det så gällde livet !
Perfekt julklapp ju !! Kram :)
Esmaralda

14 Jossan :

skriven

Godmorgon
Skönt att du mår bättre.

Jag är iallafall sjukt trött och vill bara sova vidare…
Inatt drömde jag om min kusin. Tjejen som fått allt i sitt liv utan ens behövt kämpa för det. Vi umgås inte och vi pratar inte ens. Så att jag drömde om henne är märkligt. Tydligen ska hon gifta sig i en 2023 men vi lär inte bli bjudna ändå. Möjligtvis min mellansyster. Men tror inte jag hade velat vara där ändå.

När jag träffade mina vänner pratade vi om att vi ska ut på två olika ställen men som vanligt tror jag att det bara är snack. Vi ska ses imorgon men inget är bestämt ändå.. tycker det är kasst.. vi har ändrat saker för att vår kompis som jobbar kan vara med men hon svarar inte när vi skriver.

Asså tyckte T ens om mig eller han var jag ett tidsfördriv?

Åh vill att den killen som skrev ska sluta för jag känner verkligen inte något alls..:

Idag ska jag köpa två mattor som jag ska ha i jul. Hoppas det kommer bli fint.

Förresten kan du skicka styrka till min kusins man som ska operera hjärnan den 7/11? Vi är oroliga över den operationen..

Kram

Svar: Mattorna kommer bli jättefina !Healing till din kusins man kommer... kram :)
Esmaralda

15 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Lycka till i morgon ni som vill ha en manick .
Skönt att du mår bättre Es <3

Dessa tidsomställningar ,önskar EU kunde bestämma sig för vintertid . Det är den jag är uppväxt med och när sommartid infördes led jag med dåtidens kor .Kan än idag höra råmandet från kor med stinna ljuver. Numera finns det ju mjölkrobotar och de väljer själva när de vill bli mjölkade.

Igår kom två söta spöken förbi ooh så roligt tyckte jag medans hundarna tyckte det var små djävlar som stod där ute haha Vi fixade godisöverlämnandet genom fönstret till småspökernas lättnad . Mira och Moses kan låta som blodtörstiga dobbermans om de vill ;-)

Ha nu en ljuvlig Söndag

Kram Anki med flock

Svar: Ja, så skönt att vakna idag och må BRA !! Ja jag är inte heller någon fan av vinter och sommartid... klart att Mira och Moses var beredda att försvara såväl mamma som hus och hem mot hemska spöken :) Kram :)
Esmaralda

16 Ida:

skriven

Hej
Vad skönt att du är på bättringsväg 💐

Ångesten ökar, nu har jag haft visning av huset och bara några få som kom, men inga som lägger bud ☹️
Får jag sälja huset? Eller står jag med två bostäder?
Dessa tider

Kram

Svar: Huset blir sålt men det kan dröja lite längre än du hoppats, kram :)
Esmaralda

17 Dunegull:

skriven

Häftigt att följa resan med talismanerna. Hoppas på många glada ägare. Tänker att jag nog beställer en till våren. Har ju haft två och mina önskningar har tyvärr fortfarande inte slagit in.

Var på fest igår och trodde på lite flirt med den killen som senast men så blev det inte. Tråkigt! Tänker att han hade möjlighet om han velat. Nu tror jag inte heller vi springer på varandra på ett tag. Eller vad tror du? Blir d ngn kontakt?

Kram

Svar: De är troligt att dina talismaner fortfarande jobbar för dig, de ger sig inte så lätt inte.Jag känner som du, att skulle det blivit något med just den killen så hade det hänt i går, kram :)
Esmaralda

18 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Sänder en stor varm kram till dig fina Es Krya på dig!
☆♥︎☆

Trevlig söndag ♥︎

Svar: Tack ska du ha och nu mår jag bra igen.. precis som vanligt... tack och lov för det :) Kram :)
Esmaralda

19 Sm:

skriven

Hej!
Krya på dej, hoppas du mår bättre!

Tog tag i saken och skickade mess till henne. Fick svar tebax, även fast jag inte förväntade det.
Kommer hon skicka någo mer framöver?
Kram!

Svar: Tack, nu mår jag bra igen efter denna hårresande upplevelse !!Ja, finns en möjlighet att du får fler svar, kram :)
Esmaralda

20 Jossan :

skriven

Är min ängel död? Är ju inte med T och alla önskningar hade men honom och göra…

Och fjärilen? Hur mår den?

Kram

Svar: Ängel är nog död och Fjäril finns det liv i men inte lika starkt som förut, strö lite salt över, kram :)
Esmaralda

21 Molly:

skriven

Gomorron. Jag fick ingen talisman sist och det var en stor sorg för jag hade laddat och väntat. Min förra talisman infriade den enda önskning jag haft. Jag hoppas verkligen att jag ska få en denna gång. Finns det något jag själv kan göra för att påverka så jag får ? Kram

Svar: Nej, det finns ingenting du kan göra för att öka chansen, tyvärr. Jag skulle ju vilja att alla kunde få... men det här är utanför min kontroll, kram :)
Esmaralda

22 Morgonstund:

skriven

Jag fick ingen talisman sist och undrar om inte vi kan få förtur som inte fick någon förra gången ? Kram

Svar: Nej tyvärr, alla har samma chans och sedan är det talismanerna som väljer och jag kan inte påverka detta, kram :)
Esmaralda

23 Mercan :

skriven

Esmaralda kvinnan som spådde mig i türkisk tellwe som sa att jag ska inte hitta alla våra söta katter och söta kattungar i trädgården hemma i Bulgarien 😔 du sa att hon kan ha rätt 😫 😫 😫 hon sa att min bror kommer att vara ett tag till ensam, Esmaralda han är inte aktiv, har tjejen som du var tveksamt via mobilen 🙁 tar det många år Esmaralda innan han kommer att träffa tjejen med gott hjärta, du såg God shans via skolan, han har ansökt, blir det i den skolan som han ansökte 🤔

Svar: Det kan dröja innan din bror hittar rätt kärlek men det kommer.... kram :)
Esmaralda

24 Jossan :

skriven

Efter olyckan T var med om blev han helt ändrad. Fick han en sorts psykos eller något?
Han blev liksom elak på ett sätt han inte varit innan..

Undrar om han ens älskade mig…

Kram

25 Rädd:

skriven

Hej Esmaralda.

Åh vill verkligen beställa en. Skulle det gå bra att vänta med betalning till lön?

Es, jag måste fråga. Sambon har uttryckt själv att han kanske inte är helt säker på att han vill det här.jag är lite tveksam själv på grund utav alla bråk.

Hur ser det ut närmaste tiden. Fortsätter vi vara tillsammans? Eller ser du ett uppbrott?
Ser du om jag lever själv isåfall?
Kram

Svar: Jag tänker att det är runt lönedags nu ? Så var i alla fall min plan :)Ni får jobba på relationen och försökas mötas någonstans i mitten, den chansen finns, kram :)
Esmaralda

26 Mercan :

skriven

Esmaralda min syster i morse när hon tittade med min mor på bilderna i mobilen sa, vad gör våra katter nu 😔och min mor sa, de kommer inte bli hungriga, de ska gå till Anshes trädgård 😔jag blev så glad för det min mor och syster sa Esmaralda 🤗

27 Hm:

skriven

Hej Esmarslda.

Är lite orolig. Om jag ska bli ensamstående nu och med min ekonomi.
Ser du om jag kommer kunna få en annan lägenhet här i området som barnen har sin skola?

Ser du om jag kommer kunna betala hyra och stå själv ?
Kram

Svar: Du kommer klara detta även om allt inte kommer enkel och snabbt, kram :)
Esmaralda

28 Jossan :

skriven

Efter olyckan T var med om blev han helt ändrad. Fick han en sorts psykos eller något?
Han blev liksom elak på ett sätt han inte varit innan..

Undrar om han ens älskade mig…

Kram

29 Mamma:

skriven

Hej Esmarslda.

Ser du om jag kommer att få en lägenhet här i området som mina barn går i skolan och förskolan? Om jag nu ska bli ensam. Eller verkar det som att vi kommer behöva flytta på oss?
Vilket jag helst inte vill.
Kram

30 <3:

skriven

Skönt att du är piggare 🙏
Vad är det med E H är är som att hon blir sur avundsjuk att jag får uppmärksamhet och hon vill hela tiden framhäva att hon är så duktig på allt hon gör.Tar det med en nypa salt men har inte tidigare uppfattat henne så gnällig och besserwisser.
Kram

Svar: Hon mår inte riktigt bra just nu, kram :)
Esmaralda

31 Jossan :

skriven

Haha ser att en talisman är en fot! Jag lovar att om jag hade velat ga en så skulle det bli en fot. Jag HATAR fötter 😂

Kram

Svar: Ha ha ha :) Ja, man vet aldrig, kram :)
Esmaralda

32 Chatrine:

skriven

Vad du är ihärdig med de fina små talismanerna Ez.
Jag tänker på dig och skickar styrkekramar!!!

Kram Chatrine

Svar: Kram och tack :)
Esmaralda

33 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss för våra söta katter och söta kattungar för alla djur som lider på gatorna 😔 ♥️ ♥️ ♥️ 🙏 🙏 🙏

34 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 😔 jag blev glad för du såg att hon är muslim och mannen som jag ska träffa 😆 😆 😆 Esmaralda du såg att det dröjer innan min bror kommer att träffa tjejen med gott hjärta, Ser du Esmaralda om det dröjer som fem år eller två år Esmaralda 🙂

35 Lydia💕:

skriven

Skönt att du mår bättre men du ska fortsätta att ta det lugnt ett tag till
Spännande imorgon börjar tidigt men ska ligga på
M kom aldrig i helgen som jag trodde han fick förhinder sa han
Skönt väder ute härlig söndag
Kram
Lydia💕

36 SusanneAmalia :

skriven

God Morgon☕🙏🌞

Härlig höstdag utan regn🌞

Jag och EllaBella ska ut i skogen. Kaffet färdigt termos med. Vatten till EllaBella.
Eftersom hon har problem med med leder och hjärta sä tar vi det försiktigt.
Men hln älskar skogen.


Tänkte ta in en ny flockmedlem men väntar lite eftersom EllaBella har ont. Veterinär bpkad den 3:e/11 få sr om de kan göra någlt för hennes libskvalite.
Hon är en käröeksfull hund med mycket empati.

Ska bli kul med att se vad talismanerna vill.
De verkar så empatiska.
Om någon vill hjälpa mig att skriva färdigt bok
en är jag tacksam.

Den 4/11 åker jag till Lanzarote.
Datorn laddad och mycket skriva.

Ska bli så kul.
Har bott på ön för ungefär 30år sedan.
Men måste göra ett besök i grottorna och nationalparken.
Surfa lite om kag fortfarande kan samt dyka. Så kul.
Simma med turtles. Bostenergi i hjärtat.
Bara kärlek.

Hade inga pengar men öppnade för nystart och goda energier. Allt detta bara ramlade in.
Tacksam.

Tandläkaren funkar fantastiskt. Ett år ska jag gapa allt blir bra.
Min tandläkare heter Mike men hans chef, han som leder detta projekt heter Asslan. Ett stort lejon med kärlek i hjärtat. (Narnia)
Kan bara bli bra.

Ska skaffa en Åsna. När alla tandläkarbesök är över.
Åsna har jag alltid velat ha.
Nu finns stall. Åsna är ett prio 1.
Höns är nästa steg.

Men vill flytta. Flytta till havet.
Finns säkert någonstans jag kan ha höns hund katt och åsna vid havet sjön vid vattnet.
Skriva böcker och leva väl.

Såg att du hade varit sjuk. Skickar healing till dig.

Bara kärlek i hjärtat.

Healingkramar till dig och alla på bloggen.
PS:EllaBella och Sirius är med och healar:DS
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🐕🐈



Svar: Tusen tack till dig, EllaBella och Sirius och lycka till med fantastiska projekt... förr eller senare får din åsna och envis kommer den att vara :) Kram :)
Esmaralda

37 Mickis:

skriven

Det är som att vänta på jultomten :) Och söta är dom!

Så skönt att du mår bra igen! Fördelen med biverkningar är ju att de försvinner när medicinen lämnat systemet och inte som virus eller bakterier. En chef sa en gång i tiden "God avföring är den bästa huvudkudden". Då förstod jag att jag jobbade inom psykiatrin :)

Visste knappt vad klockan var när jag vaknade. Snurrigt detta och önskar att man kunde köra på normaltid jämnt.

Har funderat på budskapet från andra sidan igår men jag förstår inte "ska nått hända nu så får jag ta tag i det själv". Jag har gjort mer än nånsin denna månad. Tom försökt förändra för psykisk ohälsa inom skola och primärvården men de tycker att det fungerar så som vanligt lever de ansvariga i en annan värld än patienterna och det spelar ingen roll vad man säger.
Jag har försökt på flera plan i mitt liv men inte lyckats. Kanske de inte är nöjda med mig på andra sidan :)

Ha en fin söndag!
Kram

Svar: Ha ha ha, ja det var väl insiktsfullt sagt av din chef :)Jodå, de är nöjda men ibland kan det vara svårt att förstå vad de vill... budskap kan vara trixigt, kram :)
Esmaralda

38 Lotta S:

skriven

Es, någon varning på de lägenheter vi ska se idag? Speciellt en vi gillar mer, men liten. Som övergång till hus senare?

Svar: Känn in noga, en av lägenheterna kan ni fastna lite extra för, kram :)
Esmaralda

39 Skorpan:

skriven

Tack för svar!
Jag som trodde att jag behövde rensa o göra rum för en ny person i mitt liv iom mina städdrömmar, men så var tydligen inte fallet, så synd ;).

Ja nu när vinterdäcken ska på lovas det rätt varmt väder, typiskt :D. O jag behöver ju ett sprillans nytt framdäck med hela faderullan till min cykel också o jag vet inte var jag kan lämna min cykel i framtiden då man inte kan lita på folk, jäklar...
Kram Skorpan

40 Hon:

skriven

Hej,
Ser det ut att kunna gå bättre denhär gången?
Kram

41 Oro:

skriven

Hej Esmaralda.

Sen jag gick in i förhållandet, känns det som att jag gått in i en negativ spiral.

Kommer det hålla?

Tar barnen skada av de bråk vi har? Har det redan skett skada för barnen?
Kram

Svar: Tänk dig noga för, det kan vara så att förlusterna i förhållandet är större än vinsterna, kram
Esmaralda

42 Cami:

skriven

Det laddas för fulla muggar hemma hos dig😁 Denna kull verkar vara så kärleksfull och omtänksam och tror att de kommer att förgylla sina ägares liv på bästa sätt. Det var väldans vilka bajsmackor som du råkat ut😄 Inte alls kul när det sker. Magen är a och o. November gläntar på sin dörr. Vad väntar för min del?
Må så gott.
Kramar💖🤗

Svar: Ja, det har varit skit, så att säga :) Men nu är det ok ! Håll dig framme och säg ja vid tillfälle, kram :)
Esmaralda

43 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Så skönt att du mår mycket bättre och att magen har stillat sig :)

Jag har kommit så långt i den tunga process jag har varit i de senaste åren att jag nu kan se vinsterna och utveckling av mig själv som det har gett mig.
Hur vet man att man har nåt hela vägen fram till den innersta kärnan?

Stor kram

Igges matte 🐈‍⬛

Svar: Det känner man.... en speciell rofylld lugn känsla infinner sig.... kram :)
Esmaralda

44 Louise:

skriven

Mannen hittade occhi i mitt kuddfodral. Jag har alltså haft honom i närheten när jag sovit.😂
Men det känns inte som han är verksam längre. Jag gav honom ett saltbad i fredags så jag hoppas han piggnar till. Jag vill så gärna ha en manick så kanske occhi och hon kan samarbeta så jag får hem min dotter och får ett jobb närmre hemmet.
Och komma från honom.
Får hoppas att en manick blir över och vill komma till mig.

Snart november och dottern fyller år på torsdag 12 år. Vi ska till familjehemmet och fira henne hela familjen(utom mannen som inte är välkommen och sonen som ska på sista hemmamatchen).
På tisdag ska jag träffa soc och vi ska diskutera fortsättningen av umgänget och jag hoppas det kommer fram till att vi kan ha det hemma. Vi har inte fått något besked från myndighetsutskottet.
Jag tror vi kommer behöva gå genom rätten igen. Gör vi det så hoppas jag att occhi,angel och ev.manicken samarbetar att vi vinner och får hem dottern.

Jag vill och inte vill fortsätta på förskolan jag jobbar på. Jag vill jobba närmre hemmet. Håller på att då smått söka jobb igen. Hoppas att jag får något av dem.
Hoppas mina kollegor vill ställa upp som referenser och att de kommer prata bra om mig.

Kommer jag få jobb i min hemstad nästa år eller kommer jag att få förlängt? Tror du jag kommer få göra mina två sista praktiker på min arbetsplats?

Ha en fin söndag nu. Ska snart till Lager 157 och handla lite till mig och sonen.
Och så klart tacksam för svar. Kram.

Svar: Lite liv finns det allt i Occhi och saltet gör nytta !Håller alla tummar att det ska gå bra kring dottern... och med jobb finns det en god chans att det löser sig, kram :)
Esmaralda

45 Bjork:

skriven

Hej kommer jag få hjälp med min besvärliga näsa?


Kram

46 Choklad:

skriven

Hej Es!
Jag har vart på en arbetsintervju. Jag kan inte sluta tänka på det jobbet, vill verkligen ha det 😩.
Jag vet inte om du minns men jag har ju haft rättssak med min nuvarande arbetsgivare. Du sa i din seans att jag skulle vinna tvisten och det gjorde jag minsann! Men det känns inte bra att jobba kvar där efter allt detta.
Vad tror du mina chanser är att få detta nya jobb? 🙏🏾🙏🏾🙏🏾

Svar: Chansen är runt 75-80% och får du det inte så kommer annat, kram :)
Esmaralda

47 Mercan :

skriven

Esmaralda jag ska gå till pressbyrån och ska shöpa sex stycken triss från 30 kr, kan det bli något 😉

Svar: Inget större såvitt jag kan se, kram :)
Esmaralda

48 Skorpan:

skriven

Skogspromenad o fyra ynkans små svampar hittade jag :D. Nåja får väl tro att vandrandet i skogen gjorde gott?
Kram Skorpan

Svar: https://scontent-cph2-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/307375290_10160085921268077_841154524040820216_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=A64C8X6K4kkAX8lGnp_&_nc_ht=scontent-cph2-1.xx&oh=00_AfAEUkGONlRe_a6H3GgPmUHK8xcF91iSkQpzNGJbtyPVHg&oe=63638862
Esmaralda

49 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du hur många år det tar ungäfer innan min bror kommer att träffa tjejen med gott hjärta 😉

50 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 😔 💖 💝 💟

51 AnnaK:

skriven

Så skönt att du återhämtat dig 😊 Vilka eländiga biverkningar!

Vad händer om en Manick hemskt gärna vill till någon som inte anmält sig? "Dör" den efter ett tag?

Här migränas det idag....börjar nog vara rätt stressad fast jag inte tänker på det. Börjar vara normaltillstånd för mig. Ska dock försöka få lite gjort hemma och få ut lite Tradera annonser mm så man överlever julen 😊

Kram 🤗

Svar: Ja, den blir allt svagare och dör till slut och det finns ingenting jag ka göra åt den saken tyvärr... det är riktigt sorgligt.Fy tusan för migrän, nu får du krya på dig
Kram :)
Esmaralda

52 Emms:

skriven

Hej Ez, skönt att det vänder åt rätt håll. Jag måste bara fråga dig. Jag mår så dåligt för min lillebrors skull även fast han själv är tudelad. Hans sambo (och mamman till barnen) är inte alltid snäll mot honom. Jag skulle vilja säga och agera mer än jag kan göra utifrån men från andra händelser sista tio åren så har jag lärt mig en läxa. Det är ingen idé. Det har inte handlat om honom då. MEN, jag ser hur min bror inte mår bra.
Ser du ifall hon verkligen blir kvar i familjen eller går dom skilda vägar?

Svar: Jag ser ingen akut separation men så småningom ser det ut att bli så, det kommer inte hålla " för alltid", kram :)
Esmaralda

53 M:

skriven

Hej Esmarslda.

Blir jag ensamstående nu, ser det ut som att jag kommer att hitta ett boende här i området som barnen har sin skola i?

Eller kommer vi isåfall tvingas flytta härifrån?
Kram

54 Idag anonym :

skriven

Så skönt att du mår bra igen ❣️
Nu har min man fått för dig att jag går bakom ryggen på honom och säger att han inte litar på mig längre vilket är totalt lögn,har varit honom trogen i många år och har tänkt att vara det i fortsättningen också.
Kommer han på bättre tankar eller är allt över?
Ha en fin dag i det härliga höstvädret 🤩
Kram

Svar: Ni behöver jobba med tilliten, det här känns inte bra , kram :)
Esmaralda

55 Ghostwriter :

skriven

Jag drömde om ett gammalt spökhus, drömde den flera gånger förr som yngre så de va många år sen sist. Huset är tilltalande och mega stort men historia. Men när jag drömt om de har de varit spöken och rädslor och ja, skräck deluxe. Här om dagen drömde jag om det igen, bara dök upp från ingenstans och då drog jag därifrån direkt.

Betydde det något eller bara bearbetning?

Kram

Svar: Det är bearbetning med en svag varning att du ska se upp för sådant som du inte riktigt kan förstå och relatera till, kram :)
Esmaralda

56 New jersey:

skriven

Hej ES

Vad skönt att du mår bra :) <3


Ser du någon liten eller stor vinst pengar komma vilket år?

kram kram

57 Mickis:

skriven

Haha ja det var en riktig chef det och jag älskar folk som bjuder på sig själva. Vi jobbade på en avdelning för sjukvårdspersonal som var suicidala mm och som inte kunde vara inlagda på de sjukhus som de själva jobbade på. Chefen sa också att hon älskade att vara kär för det var det enda sättet för henne att gå ner i vikt :)

Jag har också en riktig skithistoria :) som din (tarminfektion). Efter min njurop 2016 fick jag njurbäckeninflammation som krävde antibiotika och av antibiotikan så fick jag den farliga tarmbakterien clostridium difficile. 6 månaders helvete med toabesök upp mot 25 ggr/dag och man ger ju antibiotika mot den och det blev 3 kurer sammanlagt. När det var över så ser jag hur det buktar ut i högra ljumsken och då har det gått hål i bukhinnan så att en del av tunntarmen ramlat ner. Var bara att lägga sig på op bordet igen och de kapade en bunt nerver så sedan dess har jag som tandläkarbedövning från lumske och halva låret och det blir aldrig återställt. Usch har gått igenom så mycket och bodde nästan på sjukhuset under flera år och när det äntligen lugnade ner sig så kom misshandeln på jobbet och resten är historia med min arm och hur den förändrat tillvaron. Nej fortsätter livet som det varit hittills så kan jag lika gärna gräva ner mig men hoppas såklart att det blir bättte!

Förstår att budskap kan vara trixiga men viktigast att de är nöjda och stolta över mig :)

Kram igen.

Svar: Man kan behöva få lite distans till egna problem så tack för att du berättar !Jag hade ju bara typ en dags helvete och det får man stå ut med.. nu mår jag precis som vanligt igen.
Du hr gått igenom mycket, kram :)
Esmaralda

58 Skorpan:

skriven

:D nu förstår jag varför jag inte hittade nån svamp, jag har ju sökt efter helt fel sort ;D.
Den va bra Es, tack!
Kram Skorpan

Svar: Det är bara att göra om och göra rätt :) Kram :)
Esmaralda

59 Helena Ir:

skriven

Riktigt tråkigt att jag inte kommer kunna köpa, men tror det finns lite krafter kvar i Ögat. Ögat har nog gjort en del, men allt räcker inte fullt ut.. jag är ändå tacksam :)

Finns det någon chans till att det ekonomin blir bättre..? jag är väldigt bra på att klara mig ekonomiskt, det får jag säga själv. Och vill inte bli försörjd av någon annan heller..men ett riktigt ordentligt pengartillskott skulle inte sitta ivägen.

Min nyfunna väninna kan inte bo där hon bor.. hon har hjälpt mig mycket eftersom hon är en österländsk läkare med mycket kunskap. Nu bär snart flytten av från Sverige, ett annat land i Europa och sen troligtvis Kina. Och det är så ledsamt för jag tycker så om denna kvinna! Men önskar ju givetvis henne ett bra fortsatt liv!

Skönt att magen din har lugnat sig :)

Kram

Svar: Ögat kämpar verkligen på för dig, lita på det !På något sätt blir det ett ekonomiskt tillskott fast inte närmaste tiden
Jag tror du och väninnan kommer hålla kvar er kontakt även om det blir på distans, kram :)
Esmaralda

60 M:

skriven

Hej Esmaralda.

Om jag blir själv så kommer jag nog behöva hitta en billigare lägenhet för att få ihop det ekonomiskt.
Det som är, är att jag gärna vill bo kvar i samma område. För här har barnen sin skola och vi trivs.

Ser du om jag kommer att hitta en annan som jag har råd med här?
Eller kommer vi behöva flytta bort isåfall
Kram

61 Silvertassen:

skriven

Hej Es!
Jag undrar om jag kommer ha ett eget litet spa i framtiden?? Kram ❤️

Svar: japp det kommer du att ha, kram :)
Esmaralda

62 Mercan :

skriven

Esmaralda 😭 😭 😭 jag drömde att mitt öga är stängt och kan inte öppnas, jag minns inte om det öppnades till sist 😕jag kom på att tänka när jag vaknade det var så med lilla gula kattungenns öga så hemma i Bulgarien innan bilen hade kommit till att hemta oss till flygplatsen 😭 😭 😭 hennes ena öga var stängt och jag hjälpte med bommul och vatten 🙃 och söta ögat öppnades till söta kattungen Esmaralda 🙂men vad betyder drömen Esmaralda 😕har det hänt något illa våra söta kattungar 😟ser du Esmaralda om allt är bra med våra söta katter och söta kattungar 😔 ♥️ ♥️ ♥️ 🙏 🙏 🙏

63 Fråga :

skriven

Tror du de anställda på shein får bättre arbetsvillkor nu efter allt uppdagades?

Svar: Ja en förändring bör komma, kram :)
Esmaralda

64 Ghostwriter :

skriven

Hm, kan du se ingående vad för typ av saker jag inte förstår som jag ska se upp för? Tex beteende eller platser, övernaturliga saker eller människor.


Kram och tack

Svar: Nej tyvärr, det kan jag inte hjälpa dig med utan vara bara lite mer allmänt vaksam, kram :)
Esmaralda

65 Boudica:

skriven

Skönt att du mår bättre!
kan bara tänka mig hur det känns, är riktigt sällan sjuk här. Har däremot gått runt med lite svag huvudvärk senaste dagarna, lite som det känns när man är förkyld, men nu har jag inga förkylningssymptom.
Och hoppas jag inte börjar bli sjuk på något sätt, inte bra timing, ska på kurs nu i helgen.

Min sömn har blivit betydligt bättre sen jag började med vallmofrömjölk, sover bättre, och känner mig inte lika trött på dagen. Kan känna mig trött men inte samma tunga trötthet.
Men bieffekt av att jag drömmer rätt mycket, vilket jag faktiskt gillar.
Men nu hade jag en dröm som lite störande, att jag inte förstår.

Det var trafikstockning på en bro, tydligen för att den höll på att gå sönder. Jag och några vänner (ingen jag känner i vakna livet) gick till fots, när vi fick reda på varför det var trafikstockning stannade vi och höll i oss i räcke ifall den skulle rasa.
Vi väntade tills att någon skulle fixa bron eller hjälpa oss därifrån.
Man tömde vatten under bron, (och då låg den typ på marken medan den var högt upp innan)
någonstans i drömmen tog jag bilder för att visa att vart jag är.

Ja får du till dig vad denna lite kaosaktiga dröm betyder?

KRAM!

Svar: Bron symboliserar en av vägarna i ditt liv och går det fel, ja då ska du inte tveka att söka hjälp, kram :)
Esmaralda

66 Linda :

skriven

Skönt att du är bättre 🙏💕

Svar: tack , ja nu mår jag helt som vanligt igen .kram :)
Esmaralda

67 Esset:

skriven

Fattar han snart han måste sluta?

68 .:

skriven

Hej Es

Jag mår så dåligt. Jag har ångest upp över öronen!
Av flera olika skäl. Och jag saknar min mamma och pappa enormt mycket. Vid ett sånt här tillfälle hade jag ringt till mamma och gråtit. Och troligen hade hon kunnat lugna mig. Mamma visste iprincip allt om mig. Dom försvann alldeles för fort! Och nu är det dessutom snart farsdag.. Det gör ont. Har min mamma och pappa någon speciell hälsning? Det vore värmande.

Svar: Både mamma och pappa är med dig... de kommer ofta på besök och tittar till och förmedlar så mycket kärlek, kram :)
Esmaralda

69 Helena Ir :

skriven

Tack så väldigt mycket för ditt svar!

Kram

70 Annisen:

skriven

Nu har min bästa kompis berättat att hon kommer flytta från vårt område till något mer centralt. Även hennes ex (och vår granne) var inne på samma spår. Är så rädd att vi alla kommer tappa kontakten för jag tycker om de båda. Kan du känna hur det kommer bli? Vi kommer inte ha någon kompis kvar i närheten. Kommer vi lära känna några fler där?

Tack på förhand.
Stor kram

Svar: Ja, ha ett öppet sinne och tveka inte att själv ta kontakt. nya vänner kommer, kram :)
Esmaralda

71 Frasse:

skriven

Hej...
Känner du inget kring mitt ex vad som håller på att hända?

Vad känner du kring mig och vad som händer kring mig?

Svar: Jag får en känsla av att du börjar gå längs en bra väg i ditt liv, positiva ting kommer, kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: