Ledsna talismaner

 
Nu är egentligen alla talismaner slut MEN det finns några som ännu inte hittat sina ägare och som tackat nej till alla förslag hittills
 
Så du som ännu inte mailat mig   om talisman.. det KAN vara så att en av dessa vill komma till dig.  Just nu är de lite ledsna.
 
Hör av dig snarast om du är intresserad
Maila mig på:  [email protected]
 
Alla beställda talismaner är lyckliga och här är det liv i luckan minsann
Det tisslas och tasslas och förbereds och  en av talismanerna har en speciell egenhet, han tjoar emellanåt  högt och rakt ut i luften.. i ren glädje över att snart få komma hem
 
Nu ska de förberedas en och en och eftersom de är så oerhört samarbetsvilliga så tror jag inte det ska bli några problem
 
Vad roligt att flera av er redan kan känna av talismanerna !
 
Kram & kärlek 💖
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag fick en känslan redan igår kväll och idag också. Jag ser väl att när jag blir 30-50 år dessa åldrar då var jag äldre. Kommer jag lära ut yngra människor från min erfarenheter grund av äldre människor. Ha det gör med föreläsare eller något anmat?

Ha det bra

2 A:

skriven

Kan en av dem vara till mig?

Jag kommer inte kunna kolla min mail på hela dagen, förrän ikväll. Varför jag frågar här... mailar i sådana fall ikväll... om det skulle vara så att det kanske är till mig.

Kram!

Svar: Tveksamt... känner du fortfarande ikväll att det kan vara du så var snäll och maila mig.. det är när jag öppnar ett mail som de reagerar, kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vänta med fråga för jag vill ser om jag gör rätt så det var hennes sista dag igår då jag fråga idag. Har L kvinna dåligt samvete över hon som gjorde mot mig eller inte.

Men gör jag rätt?

Ha det bra

Svar: Känner du dig tveksam så tänk ett varv till, kram :)
Esmaralda

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag börja att jag trodde så jag fyller 50 är nästa år. På något sätta att jag längtar efter det så mer och mer. Jag vet väl C kvinna som fyller år men inte jag.

Min tankar trodde att det var jag som fyller år nästa år. Men varför?

Ha det bra

5 <3:

skriven

Godmorgon Es, kommer jag och J fortfarande mötas ?
Kram

6 Maria :

skriven

Hej!
Har lite oförväntat fått en dejt på onsdag., mötte en kille när jag var ute med nya jobbet. Vi dansade o pratade lite. Han fick mitt nr och hörde av sig dagen efter. Vad ser du om detta? Kan det vara något för mig?
Kram 🥰

Svar: Chansen finns, kanske inte så stor men den finns så träffa honom och känn in, kram :)
Esmaralda

7 Doris:

skriven

Hej!
Jag skulle absolut inte ha en talisman,men nått hände.Jag fick en stark känsla att jag va tvungen,som om nån ropade.När jag beställt en manick så fick jag som en varm energi i hela kroppen.
Jag vet att de har manickerna är väldigt starka .

Tack o kram

Svar: Ja, du tillhör de som kan känna in... de ÄR speciella, de små liven, kram :)
Esmaralda

8 Fanny2:

skriven

Önskar att man kunde unna sig en för de är väldigt söta! 🐈🌸Förhoppningsvis blir det fler gånger. Må de andra som än inte har testat sin lycka ha mer tur! De här talismanerna verkar vara riktiga lyckoamuletter om man ska döma efter gårdagens bloggsvar. 😀


Kommer jag att träffa min soulmate i en annan stad eller kan det hända att han bor i en annan stad? Jag hoppas på att han blir klar med sitt snart. 🙏


Kram 💜

Svar: Känns som att han bor i annan stad.. men ni kan träffas var som helst, kram :)
Esmaralda

9 Skorpan:

skriven

Så kan det också gå, med bestämda talismaner. Tror väl att alla hittar hem o sen kan det ju hända att brevbäraren ska ha en också ;).

Jädrans nattsömn som inte alls vill som jag. Fick mig en rejäl promenad igår då jag upptäckte att det inte gick nån buss passlig tid då jag skulle lösa ut bilen. En del hade inte kommit så det blir o åka dit en till gång. Trots den rejäla promenaden, o hämta bilen alltså, fick jag ändå inte en hel natts sömn...

Väntar på veckoslutet, redan nu. Ska lösa ut medicinen som gör en illamående o det är ju inte precis kul. Eller ja, är det nåt som kommer att sitta i hela den tiden jag använder den eller ger det dåliga måendet med sig så småningom, vad tror du Es? O kommer den ens att hjälpa mig?

Får bli kaffe snart innan jag somnar där jag sitter ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Det är ju inte säkert att du blir illamående ?Hoppas du fått en rejäl mugg kaffe nu... kram :)
Esmaralda

10 Bjork:

skriven

Hej kommer dom kunna hjälpa mig på synsam med linser eller måste jag åka till en annan stad?

Kram

11 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Har ju ögat och Lady som jag hoppas det finns liv i än
Trots att ngn önskning redan slagit in . Jag hoppas fortfarande att de ger ett visst skydd ...

Tack för svar igår <3 Har ju bytt band på masken böt tillbaka till sladdriga 04 i morse Sen sov jag som en stock . haha.
Jag Har gjort ngt vågat !
Bokat en resa till Skottland !!! Jag åker själv i vår och jag känner mig euforisk ! Pengarna jag fick av spanjoren (har ju fått en bil) går ju till en vedspis och så har jag börjat nalla på dem Näe tänkte jag nu ska jag fasiken "sätta fast" pengarna . Sagt och gjort så bokade jag min drömresa ! Fan vet hur jag ska ha råd med elen i vinter...men det ordna sig säkert.

Kram Anki med flock

Svar: Ja, du har gott beskyddSkottland är underbart.. jag och Nettan var ju där för några år sedan.. och det bir en resa att minnas
Vilken morot att se fram emot !!
Kram :)
Esmaralda

12 Pia:

skriven

Om det ramlar in en extra peng så ska jag absolut fråga talismanerna ❣️
Men just nu är allt som ett urtuggat tuggummi.
Som blivit tappat på golvet och samlat damm 😂

13 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Oj, hoppas alla talismanerna hittar sin rätta ägare!

Jag längtar ihjäl mig efter lite romantik och pirr i magen. Det har varit så stendött på den fronten sedan i våras.

Ser något romantiskt äventyr ut att närma sig? Helst innan jul?

Obs menar INTE livspartnern, honom har jag gett upp om för länge sen

Kram

Svar: När jag ser din framtid så ser jag romans och det finns tydligt här... men några detaljer kommer inte.... kram :)
Esmaralda

14 Helena Ir :

skriven

Hoppas de rätta ägarna hittar dessa talismaner. Men vad kul att ändå så många hittat rätt.

Min kropp protesterar så mycket det kan just nu.. med värk! Tids nog kommer väl lugnet. Det vänder så klart..på jorden ska man prövas.. måtte det inte bli en tävling i det..Tycker inte synd om mig själv.. för vad har inte en del på jorden behövt vara med om! Tror jag ska känna tacksamhet istället:)

Kram

Svar: Ja, det vänder men förstår att det är jobbigt, healing kommer under dagen, kram :)
Esmaralda

15 Jossan :

skriven

Godmorgon!
Hjärtat är fint.. men kan inte lägga pengar på det just nu…

Nu har jag suttit och kollat på hela the watcher serien. Den var ju sjukt obehaglig men det läskiga är att den är verklighetsbaserad usch.. jag hörde om detta fallet i min favoritpodd för något år sedan. ”Netflix vet inte om det blir en säsong 2” mm svårt i detta fall..
Men klockan var 1 innan serien var slut och jag kunde sova.
Jas drömde en del om serien. Lite läskigt faktiskt Med mardrömmar..

Matchades med en kille igår. Wow vilka ögon! Känns som mina öppnade ögon och ökade ålder på appen kanske ger med sig! 
Kommer min kärlek vara äldre än mig? 

Idag ska jag städa eller något. Skönt att vara ledig. Har en del som jag måste göra inför resten av terminen. Ca 50 dagar till julavslutningen och det är skrämmande!

Får se om det blir lite roliga dagar med mina vänner nu framöver..

Kram

Svar: Ja ibland fastnar man i en serie.. för en del år sedan satt jag uppe precis hela natten en gång och tittade... och jag kan lova att nästa dag var seg :) Din kärlek kan vara något äldre än du, kram :)
Esmaralda

16 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Det ska bli väldigt spännande att se hur det kommer bli denna gång. När jag fick ögat sist kändes det jättebra men den rackarn rymde ju och kom inte tillbaka. Börjar förbereda mej på ankomsten redan nu och bonar plats för min nya kamrat.
Tråkigt om dessa manicker som blev kvar inte hittar några nya hem men det gör de nog….
Konstig inledning på dagen, är redan en dag före och har onsdag idag, tokigt! Men skönt att vara på jobbet igen och skoja med kollegorna😅
Skojet med N som vi kört några år nu blev lite mer nu i helgen och denna oskyldiga flört blev mer skyldig…vad vill han?
Nu får ha en härlig dag💞

17 New jersey :

skriven

godmorgon Es.

kommer det någon vinst på triss eller annat dom närmaste åren vilket år sker det

kram

Svar: Ingenting större såvitt jag kan se, bara småvinster, kram :)
Esmaralda

18 Maya :

skriven

Hur säger man upp kontakten med en (min specifikt) förälder - föralltid förevigt? Har sagt upp kontakten förr vilket funkat okej men har ändå inte blivit helt respekterad och man har försökt ta kontakt.

Denna gång känner jag bara att jag vill säga upp kontakten förevigt. Om det ändras senare i livet får de va så. Men nu känner hela jag ett skrik inombords. Man kan inte va schitzo och hota livet ur någon ena stunden och nästa stund förvänta sig bli bjuden hem.

Om jag ska få en chans till att bli helt fri från det jag burit på i alla år så måste jag säga hejdå.

Det känns som jag aldrig aldrig kommer bli helt fri från min förälder, förens döden då. Vilket känns så hemskt och jobbigt på samma gång.



Jag är rädd att säga upp kontakten denna gång för att jag tycker det blivit värre med åren. Att göra detta är ju också en sorg för mig. Men jag orkar inte mer. Det är säga upp kontakten eller dö för jag orkar inte bära på pressen och att någon äger mig och mina val. Förstör min sinnesro. En stor del av den.

Så fort jag berättar något bra
Då är jag värdelös
Gör fel val
Träffar fel människor

Har fått mycket hjälp också. Men det anser jag en skuld från mitt håll. Inte ett band eller ägande rätt. Hela familjen snackar ju skit också men har ändå ingen kontakt. Sa upp kontakten med den jag älskade så mycket för hon visade sig vara precis som alla andra skitsnackare och tror att man kan trycka ner folk och ändå umgås med dem. Vill bannemig bryta den generationen.

Kram och önskar dig en fin dag

Svar: Visst kan man säga upp kontakten med en förälder och ibland är det viktigt att så göra.Bestäm dig inom dig.. det är viktigast och inför föräldern behöver du inte göra stor sak av det hela... gör bara klart var din gräns går och var tydlig med att du inte vill ha kontakt... och sedan svarar du helt enkelt inte på eventuella kontaktförsök... kram och healing från mig...
Esmaralda

19 <3:

skriven

Visst gör jag rätt beslut att byta fransstylist ? Tror hon på N kommer förstöra mina fransar och inte kan sitt jobb. Kan det bli bra på BBV stället som också ligger centralt?
Kram

Svar: Ja, det är klokt att byta ställe, kram :)
Esmaralda

20 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss för våra söta katter och söta kattungar för alla djur som lider på gatorna 😔 ♥️ ♥️ ♥️ 🙏 🙏 🙏

21 Helena Ir :

skriven

Tack snälla Esmaralda! Men du vännen, har ju så mycket med ditt. För min del klarar jag vad det gäller mitt egna, men oron för en anhörig äter upp mig! Vi ska till Allet generationsvis om jag fick bestämma!

Stor kram

Svar: Jag förstår oron och ibland känns det så väldigt fel det som sker....styrkekramar
Esmaralda

22 Dunegull:

skriven

Hoppas de hittar rätt!

Hur mår du annars E? Känner fru dig piggare sedan du börja med träningen?

Fråga, kommer han kontakta mig lite längre fram?

Kram

Svar: Tack och ja, träningen har gjort mig mycket piggare ! Tveksamt om han kontaktar, verkar vara du som får göra det, kram :)
Esmaralda

23 November:

skriven

Nämen stackarna. Hoppas verkligen att dom hittar sina ägare. Det är väl inte min som tjoar och har sig hos dig? :) Hur ter han annars sig?

1 November och nu är det inte långt kvar på detta år. Du som älskar julen Es. När drar du igång med pyntet? :) Jag som aldrig ser fram emot julen gör det helt plötsligt och förstår inte alls :) Väntar något som jag inte vet?

Ha en bra dag tillsammans med sötisarna! Kram

Svar: Nu börjar jag få ordning på de sista... somliga av dem gömmer ju sig också.. kanske av rädsla för att komma fel ! Jag drar igång med julen sista helgen i november... då jäklar ska det julas :) Kram :)
Esmaralda

24 F:

skriven

Imorgon bär det av , efter mycket velande fram och tillbaka, ser du om vi kommer få det bra på semestern? Om allt kommer att gå bra 😊 kram 🥰

25 AnnaK:

skriven

Skulle vilja prova men ekonomin tillåter inte och tror ingen är tänkt till mig tyvärr 😊 Hoppas dom hittar hem!

Kram 🤗

Svar: Ja nu är de sista på rätt väg ... och kruxet är att somliga gömmer sig i väntan på rätt ägare.. har nyss hittat en under skrivbordsunderlägget och en under ett skrivblock.... de små rackarna ! Kram :)
Esmaralda

26 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jo kaffe intagits men ingen medicin finns att fås... Blir o vänta då igen. Mitt liv tycks vara en enda lång väntan, på ett o annat ;).
Hoppas jag håller mig frisk, känns lite sjukt här o där...
Kram Skorpan

27 Mercan :

skriven

Esmaralda kvinnan som spådde mig i türkisk tellwe, jag frågade om våra söta katter och söta kattungar om de kommer att överleva, han sa att ena katten som är liten någon har tagit blev ägare till den och om andra hon kunde inte känna någonting 😊Esmaralda hon såg kanske svart vita katten han är inte av ungarna, han är hela tiden i Anshes trädgård 😔 ser du något Esmaralda 😞 och för min bror såg att han ska uppleva något seriöst när det handlar tjejen med gott hjärta innan han fyller 30, och i 33 åldern förlövning 😊för mig 45, nu är jag 43 förlövning och föra gången sa att jag ska träffa nogån inom sex månader 😂Esmaralda stämmer det om vår Katt som hon sa 😊😊😊😊

28 55:

skriven

Hej känner du in om jag reser söderut till min son till våren?

Svar: Ja, det är troligt att det blir så, kram :)
Esmaralda

29 Jeanette:

skriven

Har du tips på vad jag ska söka för jobb?
Har fastanställning inom vården på natten, men det är så slitsamt för kroppen. Jag behöver något nytt och jag söker konstant men det är svårt att få något nytt i min ålder, har 4 år kvar till pension.

Ha det fint!

30 Na:

skriven

Hej Esmaralda.
Spännande.. hoppas även de sista hittar hem
Skulle det lösa sig om jag separerade att jag fick en bostad I närheten av barnens skola?
Eller skulle vi blir tvungna att flytta?
Får jag boende där jag vill?
Kram

31 CAM:

skriven

Men vart i hela friden tog lösningen vägen? Tiden är ute om en vecka. Ledsamt🙁 Och personerna som behöver få lära sig den hårda vägen har inte fått göra det utan nu är det jag som ser dum ut😳

32 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det positivt ut att vara kvar? Eller ser det mer positivt ut att gå?

Möter jag min rätta man efter att studierna är klara? Eller kan det ske innan?
Kram

33 Lina:

skriven

Så roligt att flera av dom har fått ett hem 😊 Får hoppas att resterande hittar sin ägare ❤️

Tiden har typ tickat ut, och det känns som om jag missat min soulmate, stämmer det? Har han passerat? om inte, var kommer vi träffas?

Ha en fin dag!
Kram ❤️

Svar: Nej ni har inte missat varann, han finns tydligt i din framtid men detaljer kan jag inte se, kram :)
Esmaralda

34 Gunilla:

skriven

Hej!
Har det spritt sig som man befarar?
Kramen💖

35 Esmaralda :

skriven

Esmaralda ser du om det stämmer som kvinnan i türkisk tellwe spådde, att någon har tagit hand till en av våra katter, har tagit den hem, kvinnan sa att katten är liten, stämmer det Esmaralda, eller såg hon vår katt som brukar finnas hela tiden i Anshes trädgård som vanligt 🤔Esmaralda hon kunde inte känna någonting om andra, Esmaralda ser du något om kattungarna 😞

36 Ghostwriter :

skriven

Hoppas folk inte tar illa vid sig för de inte får talisman, jag fick inte heller :) det viktiga är ju att det blir rätt som Esmeralda brukar säga. Det gäller även i detta!



Jag vill gärna säga till en kille jag skrivit med någon månad (A). Att jag inte känner vi kan bli något seriöst eller ses. Jag gillar honom & skriva, men vi är för olika. Jag känner inte kärlek. Kommer han ta det dåligt eller förstå? Tror inte jag är den enda som skriver med honom men han verkar ju gilla mig på något vis




Kram!!

Svar: Ja, det är en hel del som inte fått någon talisman denna gång.. och det är beklagansvärt men samtidigt meningslöst att få en talisman som inte verkar, bara för att den kommit fel !! Alltid viktigt att du är ärlig... ibland ska du ta lite mer hänsyn till dina egna känslor och inte fundera så mycket över hur andra kan känna och reagera... kram :)
Esmaralda

37 Madicken:

skriven

Vilka konsekvenser skulle det få om jag går ut i media och berättar hur myndigheten agerat mot mig?

38 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan jag få din tips för hur ska jag blir lugnt och avslappna. Känns som om min tankar är höga varv upp och efterlängtade 50 år. Som jag vill blir 50 år. Avslöjar jag inför den person så blir min reaktion på en annat sätta. Typ upprymd och myrorna i byxor. Det slutar inte alls.

Har du något tips?

Ha det bra

Svar: Försök att meditera.. eller möjligen yoga... övningar gör du dy sakta ner tankeverksamheten och stannar i nuet, kram :)
Esmaralda

39 Mona:

skriven

Ingen av talismanerna ville till mig idag heller och jag kan inte göra något åt det. Hade så gärna velat. Kram

Svar: Hoppas du ska ha bättre tur nästa gång... kram :)
Esmaralda

40 Kicki:

skriven

Jag fick en talisman igår och direkt började jag känna av honom, fast han inte kommit hem än. Han gör mig lugn och av någon anledning känner jag mig mycket smartare och mer kapabel än vanligt. kram och tack för allt arbete med talismanerna.

Svar: Ja, just denna kull funkar påfallande ofta direkt... kram :)
Esmaralda

41 Helena Ir:

skriven

Tack!

Kram

42 Hoppet:

skriven

Hej Es

Vem är min blivande får du in något..om kärleken för mig?

(Känner du in om någon vill till mig?)
Kram

43 November:

skriven

Så bra att de hittar sina hem! Är min silver eller guld? Jag är ju ingen guldmänniska :) Jag brukat göra som så att den nya talismanen får hänga i halsbandet medan den andra får mysa hemma så hoppas att Ögat är med på det upplägget. Och hur går det med Manicken och min kristall?

Fick släppa in 3 st ambulanskollegor i en port då dom inte kom in och tur att jag hade plupp. Sånt MÅSTE fungera! Att inte komma fram till sin patient är en hemsk känsla tycker jag. Och nog saknar jag åren inom akutsjukvården men det sliter också mycket.

Idag är det även 1 år sedan min OP och oj så besviken jag är över resultatet. Första året är värst säger kirurgen men tveksamt om det blir bättre än såhär Es??

Och jaaaaaa .... om några veckor får du fylla huset med julpyssel men hur fan gör man med elen?!
Kram

Svar: Ögat kommer gilla upplägger och Manicken kommer funka alldeles utmärkt med kristallen. De tre kommer vara starka tillsammans och knyta band.Ja jag tänker ibland hur det går till nuförtiden när alla portar har koder... !!
Gäller att inte ha gammaldags glödlampor i jul för då blir det dyrt men med ledlampor däremot skjuter inte kostnaden iväg.. kram :)
Esmaralda

44 Jossan :

skriven

Mina vader gör så ont efter gårdagens skogspromenad! Får se om jag kommer orka åka till gymmet idag och dansa eller ej.

Har varit och köpt 10 öl till min kompis som fyller år och jag åkte som vanligt på att fixa presenten..
passade på att leta efter nya skor till gymmet men så svårt att hitta. Jag kanske är kräsen men de ska ju vara snygga också..

Killen med de fina ögonen.. kommer han skriva?

Kram

45 Shenzi:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om flirten har barn samt spelar något instrument?? Kram Shenzi 🌹

46 Hon:

skriven

Hej,
Vad tänker han om mej?
Kram

47 AnnaK:

skriven

Varför blir mitt humör uselt så fort jag kommer hem? Vill helst ligga under filten hela kvällen men måste fixa så yngsta dottern får mat i sig iaf.

Kram 🤗

48 Sus:

skriven

Hej
Det är så tungt….
Finns ljus i tunneln?
Något att se fram emot…
Love sus

Svar: Det finns faktiskt mycket positivt och fint att se fram emot, kram :)
Esmaralda

49 Bubb:

skriven

Den fina killen me' skägg som spände ögonen i mej igår.
Har det funnits några tankar sen dess?
Trevlig kväll.
Kram kram

Svar: Ja, en och annan tanke har det funnits, kram :)
Esmaralda

50 F:

skriven

Imorgon bär det av , efter mycket velande fram och tillbaka, ser du om vi kommer få det bra på semestern? Om allt kommer att gå bra 😊 kram 🥰

Svar: Det kommer gå bra, ha bästa humöret med, kram :)
Esmaralda

51 Mirre:

skriven

Hej Es,

På sistone har jag tänkt väldigt mycket på R till och från och jag förstår ej varför. Tänker han på mig och är det hans energi jag känner av? Saknar han mig eller vad är det frågan om?😂 Det är som om tankarna vägrar släppa och ploppar upp hela tiden och det gör mig galen nästan.

Kram💕

52 Mercan :

skriven

Det är en annan kvinna som spådde mig i dag om katterna Esmaralda hon såg föra gången att jag ska träffa nogån inom sex månader och att det är inte long bort till storvinst 🤔Esmaralda den kvinnan som spådde mig att jag ska inte hitta alla våra söta katter och söta kattungar i trädgården är en annan 😔jag är så rädd nu för våra söta kattungars skull Esmaralda 😫 du sa att hon kan ha rätt 😫 😫 😫

53 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Missade ett samtal med en chef. Ser du om det är goda eller dåliga nyheter? Tack!

54 Lupin:

skriven

Hoppas dom finner sitt hem snart.. 💫

Har fått känningar av njursten igen, senast op för ett år sedan, hade hoppats slippa detta ( gjort 3 op tidigare)
Kommer jag behöva opereras igen? 😩
Kram :) 🍁

55 Konvalj:

skriven

Hej! Fantastiskt för tjejen som fick ett stort och oväntat belopp samtidigt som talismanen var på kommande. Kanske den Manicken dog eller svimmade av utmattning efter det stora arbetet. Själv har jag inte ägt någon talisman. Har, som alla andra, önskningar om god hälsa och harmoni i livet. En speciell önskan har jag ändå, när jag tänker efter, och det är att hitta mina okända halvkusiner ute i stora världen. DNA-tester på olika forum har inte lett till några närmare träffar. I en seans skrev du att det finns 20% möjlighet att jag hittar dessa efterlängtade släktingar. Om någon Manick hoppar högt ifall du läser upp detta åt flocken, så berätta. Beställer då. Det går bra till Finland också? Hälsn. Konvalj

Svar: Tyvärr, ingen talisman ger sig tillkänna och det finns bara två kvar som går i väntans tider.....annars är det inga problem för dem att flytta till Finland.. flera stycken ska dit, kram :)
Esmaralda

56 Shenzi:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om flirten har barn samt spelar något instrument?? Kram Shenzi 🌹

57 Blomman:

skriven

Jag känner igen mig i den tjoande talismanen :D

Känner du något som rör jobbet jag har sökt (som har med bilar att göra)? Finns det ens någon chans för mig? Chefen kändes exakt 50/50. Kunde inte alls läsa av något.

Hoppas att talismanerna hittar sina rätta ägare <3

Och hoppas att allt är bra med dig Es <3

58 ulrika:

skriven

va söta de är hoppas alla blir glada
kram kram

59 Catarina :

skriven

Jag är intresserad av en talisman ❤️ En stark och ävertyrlig sådan som vill hjälpa upp mitt självförtroende och trygghet vid kommande vandringar bland annat. Jag älskade att resa som ung men långvarig cancer och sen relation med våldsam partner knäckte mig nästan. Min plan är dock att våga mig på att resa ensam samt vandra, förhoppningsvis både i Sverige och utomlands nästa år. Jag söker en stark talesman som är villig att samarbeta både med mig och med min isländska Vegvesir... Har sökt på annat ställe men de sa att en talesman aldrig samarbetade med andra energier...

60 Moroten :

skriven

Hej Es

Ser du något speciellt som händer mig inom kort?
Kram

61 UNNI:

skriven

Hei .
Denne julen har jeg bestilt 3 dager på hotell, helt alene. Hvordan vil dette bli, mange følelser nå..... Ser du noe spennende for meg i månedene framover. Ser du Mr Right? :-)

klem

62 Carda:

skriven

Inget ont utan att det har nåt gott med sig heter det ju :)

Med den ena lögnen efter den andra vill hen ständigt försöka förskansa sig saker hen 'behöver..rättfärdiga sina ständiga tillkortakommanden
Helt utan samvete..utnyttjar en (och vem vet hur många till) långt över alla gränser men nu får det vara nog ändå ..jag släpper o bara går ..och nu med lätta steg och jag tar andra hållet!

Slut!



63 Carda:

skriven

St.Elmos fire - (Man in Motion)




64 Tjejgumman:

skriven

I början av 1970-talet pryade jag hos en guldsmed i Linköping På mitt initiativ fick jag såga ut ett par peace-örhängen i silver.
Jag studsade verkligen högt då jag såg bilden på de Manicker som inte hade hittat hem!!
Tjejgumman


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: