Dagen efter....

 
I dag postas talismanerna och  herregud så tomt det kommer bli härhemma!
De är inte alltid så högljudda men mentalt känner man av dem och de är världsbäst på att ge stöd och lugn.
Nu får ni vara beredda att era talismaner kan komma redan om ett par dagar men det kan också dröja 2 veckor.. vilket hänt ibland och man undrar ju ibland vad Postnord pysslar med !
 
I går var det kalas och Ozzy fyllde tonåring
 
 
Kanske kommer vi ha med oss kalasets största paket.... en spelskärm till hans dator och detta är något som han önskat sig hett och länge !
 
 
Så var det dilemmat att klä sig till kalaset !
Allt hänger som  säckar... för har man gått ner 12 kilo, då märks det !
Jag fick helt enkelt ta den minsta säcken... och hela tiden skjuter jag upp shoppandet av nya kläder.. vill ju helst gå ner lite till !!
 
 
 
Bubbel som välkomstrink och sedan kalasade vi på  läckra snittar
 
 
 Minihamburgare
 
 
Rullar med skaldjur ocj jisses så gott alltsammans var.
 
Mamma anlände redan  dagen innan och fick vara med och gratta och sjunga för Ozzy på morgonen. 
 
I dag var vi 15 personer...och i morgon blir det kalas igen för lika många.
 
 
Små äppelkakor med vaniljkräm
 
 
Minisemlar, i november, bara för att det är vad Ozzy gillar😁
 
 Allt hemmabakat och smakar ljuvligt men en annan fick ju hålla igen och ta det  lugnt med de läckra bakverken 
 
 
 
Och så självaste tårtan såklart !!
 
 Ozzy blåser ut de 13 ljusen medan vi sjunger och tar i från tårna.
 
 Presenten blev riktigt uppskattad !
Det blev några härliga timmar... alltid kul att stämma av med mina gamla  ex hur de har det i sina liv  nu för tiden... och prata lite skit med folk sådär  allmänt.
 
Jag ka konstatera att det var en väldigt nöjd 13 åring !!
 
Kram & kärlek 💖
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Känns som om ingen som bryr sig om min känslan och förstår hut jag mår efteråt F kvinna. Jag har svårt att var glad. Tänker om någon förstår mig men det gör inte alls.

Jag vill väl jag och F kvinna blir vänner igen och gå vidare.

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår kväll titta jag på spegeln och ska borsta tänderna eller något. Då såg jag elvis presley framför mig helt plötsligt och snabbare.

Jag undrar vad är det. Är det grund av att jag ska inte gör densamma misstag?

Ha det bra

3 Skorpan:

skriven

Jösses,12kg Es, det är ju fantastiskt! Heja dig! Lite avis då jag själv äter allt gott som aldrig förr, har helt spårat ur vad gäller sött, jäklar :(.

O kalaset med alla dess läckerheter, tur en inte va där, hade ju inte blivit kvar nåt åt nån annan ;D. Trevligheter för hela slanten, hör jag :).

Hela veckans sovande har gått åt fanders, nu lite nnervös inför morgondagens intervju. Va ska jag klä på mig? Businessklädsel är ju ställets klädsel o det är ju inte precis det som finns i min garderob... Kommer det hela att stupa på min klädsel Es eller ser du nåt om hur det ev kommer att gå?

Försöker få till det o åka iväg på min första motionstimme idag o milda himmel så svårt det är... Inte klokt så lågt jag sjunkit o är väl inte konstigt att jag då ser ut som jag gör, självförvållat alltihop ;D. Michelingumma...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, godsakerna på kalaset gick inte av för hackor minsann!Klä dig så korrekt du kan.. och tänk att det är din personlighet som avgör !
Du är söt, tro inte annat.... kram :)
Esmaralda

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag väntar mig ens om C kvinna ska förstår hur jag känner. Något sätta som jag har lära mig att någon kommer inte förstår mig.

Jag tror väl C kvinna bryr sig inte ens om mig ändå.

Ha det bra

5 A:

skriven

Allt ser väldigt gott ut, hade inte kunnat låta bli nånting av dessa.... bra kämpat av dig, både viktnedgång och att inte äta av allt på bordet!

Själv har jag lite kommit ur träningen på sista tiden. Det har varit så mycket annat så har inte haft tid! Blir en stress med träningen då istället, att jag måste klämma in den trots tidsbrist eller brist på ork.

Det är lite kaos överallt. Både i släkten där jag förväntas hjälpa till överallt med allting. Och fira jul planeras att jag ska åka till två olika ställen och dessutom ta med maten. På jobbet finns ingen struktur. Önskar jag bara kunde ta en vecka och åka iväg. Ligga på en strand nånstans. Jag har senaste veckorna knappt haft någon egentid eller återhämtning. Letar fortfarande jobb. Sover dåligt med flera uppvaknande.

Men idag blir det bio med dottern. Det blir mysigt!

Trevlig söndag!

Kram!

Svar: Ja ibland blir det att pussel att få till träningen !Ta inte på dig mer än du orkar... julen ska vara en BRA högtid och man ska inte slita ut sig.... säg nej när du känner att din gräns tangeras, kram :)
Esmaralda

6 MalinS :

skriven

Vad fin han är tonåringen och så mycket gott att äta.

Jag hoppas min talisman kommer inom några dagar för han behövs verkligen nu. Så trött på postnord. Jobbar hemifrån så jag kommer vakta brevlådan som en hök.

Igår var vi och lade ljus på gravarna, alltid så fint på alla helgons.

Kram

Svar: Ja och igår tände vi också ett ljus för MG här hemma, kram :)
Esmaralda

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur kommer det sig med videosamtal på torsdag när jag prata med C kvinna? Ska hon lyssna på min känslor utan överkörda mig?

Ha det bra

Svar: Det kan inte blir riktigt som du tänkt dig men försök tolka positivt, kram :)
Esmaralda

8 Helena Ir:

skriven

Vilken fest! Så gott allt såg ut! Och paketet, wow!

Ser du någon slags förändring i mina livsval snart? Ett erbjudande eller något som löser det som pågår?

Fint med talismanerna.. hoppas många får glädje av dessa!

Kram

Svar: Ja, förändring kommer och det blir en del nytänk från din sida och detta påverkar rejält positivt, kram :)
Esmaralda

9 Ingela:

skriven

Så söt han är Ozzy å vilken fin present han fick, förstår att han blev nöjd.
Så jäkla bra jobbat med dem 12 kg du tappat, hälsovinsten måste vara stor å även känslan av mer energi kan jag tro.
Blir inspirerad, har själv dragit på mig oönskade kilon under några år å måste försöka jobba bort dem men märker att det inte är lätt när man blivit lite äldre...!

Es, känns som att något måste hända nu, alltså helst ngt positivt förstås. Känns som att jag kört fast totalt, liksom bara väntar på ngt men vet inte vad. Less på boendet, jobbet å tom ibland på att vara ensam fast jag ju bestämt mig för att vara det.
Ser du ngn ljusning?

Kram Ingela

Svar: Nej lätt är det inte att tappa kilon, de sitter ju som berget ! Men du kan om du går in för det.Det ser ut som om du kommer till en punkt då du fattar en del nya beslut och lever dem och allt lättar runt dig, kram :)
Esmaralda

10 Naturvän:

skriven

Hej!

12 kg är mkt att gå ner och det har ju gått så snabbt?
Härlig känsla kunna köpa nytt i mindre storlek!

Undrar i mitt stilla sinne när jag får användning för mina klänningar jag köpt på mig efter viktnedgång,.
Kläder och skor är viktigt för mig, är absolut ingen märkesfreak, men ett vårdat och fräscht yttre gillar jag,utan att verka prålig. Sneglar gärna på Benetton och Marco Polo, det är ju det här med Italien och mig....kanske kan jag en dag unna mig ngt där?

En fråga, ser en man komma springande, liksom i sista minuten till en Gate på en flygplats. Han är klädd i vit skjorta, jeans, ser glad ut och väldigt fräsch. Bilden har poppat upp då och då under ganska lång tid. Är det bara ett önsketänkande från min sida? Kan ngn verkligen vara intresserad av mig? Känner mig högst oattraktiv för tillfället.

Vilket härligt kalas för tonåringen, för att inte tala om all mat, det ser urgott ut! respekt till den som lagat allt!

Kram


Svar: Ja, du kommer köpa två olika dressar, hur fint som helst ! Detta är ju märken vars stil klär dig också.Jag har en Odd Molly kofta som jag vårdar ömt och inser att även om jag går ner mer i vikt så kommer den att passa !

Bilden du får upp av mannen ser ut att vara en bild som du fått till dig utan direkt anledning, ungefär som att titta på tv... det är inte din tillkommande, kram :)
Esmaralda

11 Manicken:

skriven

Godmorgon
Oj oj oj så mycket gott ni fick igår, så härligt att det blev så lyckat och han blev nöjd.
Ser såååå fram emot min Manick när han landar här hemma, så välkommen till mig 🙏

Hur ser chansen ut att fira nyår med en resa till värmen ut och hade då hoppats åka med den jag tänker på? ☀️
Kram :)

12 <3:

skriven

Så mycket gott du fick att äta på kalaset. Vad är det för problematik med A som ältar och ältar.
Börjar tänka att han gör detta för att ha som ursäkt för att kunna bete sig som han vill och inte anstränga sig i en relation. Speciellt omtänksam är han ju inte den mannen.
Kram

Svar: Han har inte riktigt den förmågan att vara den person som du önskar han vore, kram :)
Esmaralda

13 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es!

Vilket kalas o vilken fin present!
Så duktig du är som redan gått ner 12 Kg wow!!
Utan att träna har jag gått ner 4 kg, jag har ju förlorat min rörelseförmåga annars hade jag med velat gå långa promenader.

Jag hade cancer i sköldkörteln med för en hel del år sen fick lära mig tala på nytt o la på mig min dubbla vikt de tog bort 65% av sköldkörteln o det är ju den som förbränner. Men jag har aldrig ätit stora portioner. Vad glad jag blir för din skull:)

Fråga:

Inatt stod "damen i vitt" här igen jag frågade genom tanken om jag kunde hjälpa henne med nåt eller om hon hade ett budskap till mig! Men fick inger svar!!

Kl 06.56 vaknar jag av att det bankar hårt på nån av rutorna mot trädgården precis som "hjälp släpp in mig"!! Jag fick en oroskänsla och hjärtat slog hårt en bra stund efter. Till slut gick jag upp öppnade ytterdörrar men det var ingen där! Kändes som om nån var i knipa!

Kan du hjälpa mig fina att tolka detta, det känns inte behagligt!! Hoppas♥︎


Kram o kärlek o trevlig söndag☆♡♡☆

Svar: Ja, det där med sköldkörteln kan vara ett elände, för 30 år sedan fick jag hela min sköldkörtel bortopererad men jag brukar vara bra inställd på LevaxinJag ser tyvärr ingenting kring din upplevelse nu på morgonen, kram :)
Esmaralda

14 New jersey :

skriven

Hej Es

du är sååå duktig 12kg duktigt!!!

va bra att alla fått sina ägare talisman

va nöjd ozzy är 13 år stort grattis

ser du vad som kommer och är det något posetivt att se fram i mot? kram


Svar: Bra ting kommer och ta själv dina kliv framåt, ha mål, kram :)
Esmaralda

15 Doris:

skriven

Hej!
Vilket mysigt kalas ni har haft.Din dotter är verkligen duktig på att fixa godsaker.

Ny vecka i morron o prov o herregud vad jag är stressad för allt.Fixar jag provet?Kommer veckan gå bra?

Kram

Svar: God chans att du fixar provet och veckan kommer gå bra, kram :)
Esmaralda

16 Jossan:

skriven

Godmorgon..
I fredags fick jag ett underbart meddelande att mitt lilla rum jag har inte ska till höra mig och mina elever utan någon annan. Så man ha rensat bland mina saker. Jag blir fan matt. Varför kontaktar inte cheferna mig utan bara bestämmer över mina saker. Känner mig helt överkörd och kommer boka in ett möte med henne nu om vad jag tycker och tänker. Börjar ärligt tänka om jag ska byta arbetsplats efter sommaren. Får ingen uppskattning och outbildade har högre lön än mig. Jag ger snart upp. Varför ska jag vara på ett ställe där man inte bryr sig? Kanske borde ha bytt jobb direkt när min legitimation. Värsta är att jag trivs där och vill inte byta egentligen. Men detta gjorde mig ledsen..

Kvällen i lördags blev inte bättre låg i min soffa och kolla serier. Telefonen var helt tyst. Jag skrev till folk men ingen svarade mig och åter igen är det svar på hur ensam jag är. Uppenbarligen är jag inte så viktig när man inte kan höra av sig utan de har sina sambos så de har inte behovet av mig. Tankarna kom igen. Samma känsla och samma sak igår..

Jag känner mig värdelös. Värsta är att jag ”kräver” få uppmärksam som ”duktiga flickan” för jag fick det aldrig som barn. Utan fick bara höra du dålig jag var från både släkt och skola.
Snälla gud om du nu finns bara låt kärleken kliva in i mitt liv snart så jag slipper vara ensam och gråta mig till sömns…

Sista dagen på lovet idag och jag har varit hemma en hel dag på hela veckan annars har jag gjort saker de andra dagarna.

Nu får jag iallafall få upp och duscha för jag ska på kalas idag..

Kram

Svar: Ja, det är klart att du är i din rätt att reagera och prata med din chef om detta, lite märkligt beteende är det allt.Du ÄR inte värdelös, tvärtom så är du värd massor bara genom att vara den du är, kram :)
Esmaralda

17 Johanna:

skriven

Kära E!

Du skrev att jag inom kort kommer jag möta kärleken och jag har definitivt gjort det, vill inte ha någon annan och har aldrig känt såhär. Vi känner likadant -kommer det bli vi?

Kram

Svar: Helt säkert är det inte än... men chansen finns, kram :)
Esmaralda

18 LottaS:

skriven

Älskar att "följa med" på alla era resor och kalas, verkligen!
Samtidigt hugger det till av sorg och saknad från den tiden då vi också var många, turades om att fira jul med huset fullt, kaffe och tårta hela tiden eftersom någon alltid fyllde år, samling på gemensamma gräsmattan fina sommarkvällar osv. Ser just nu igenom och rensar i alla miljoner foton från barndomshemmet, väcker så mycket känslor, också att se föräldrarnas hela liv i ett nytt ljus.
Hoppas verkligen nytt boende dyker upp snart, vi behöver ny spännande riktning i vårt liv. Lade ett bud i fredags, men det var allt för lågt för vi har nog inte riktigt hjärtat där, mer att vi börjar bli desperata. Ser du något mer nu?

Svar: Ja, man lever sig igenom olika epoker i livet.. som somliga av dem kan man sakna innerligt.Man ska dock inte glömma att man själv också kan påverka och skapa nya traditioner och nya trevligheter !
Nytt boende kommer, kram :)
Esmaralda

19 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför jag fick minne hela tiden av Elvis Presley? För jag har dåligt samvete över F kvinna.

Något som jag ser hos mig själv. Vad kan det vara?

Ha det bra

20 Solstjärnan:

skriven

Grattis Ozzy!Nu är han en tonåring 😃! Så många godsaker ni hade på kalaset😊.Hembakat är ju bäst! Festligheter i flera dagar uppskattas av Ozzy men kan vara tungt för er.Du får ta igen dig efteråt

12 kg!!! Helt otroligt bra jobbat!😊 Och du har som mål att jobba bort ännu mer.Wow! Du är målinriktad och har bestämt dig ja då kommer det att gå vägen.
Inte lätt att hitta kläder när allt är stort.Inte ofta det är den vägen.Vanligare är ju att kläderna blir för små..
Snart får du shoppa kläder när du nått vikt målet och det kommer att bli härligt😊.Ny garderob,nya kläder,det är du värd efter allt du kämpat😊.

Es, kommer jag att få nya vänner på mitt kommande jobb? Ser du något kring det nya kommande jobbet? Kommer det att ha med försäljning att göra eller samtal .?

Ha en bra dag 😃
Kram Solstjärnan ☀️


Svar: Ja, som regel krymper ju kläderna och det är jag van vid... inte att de blir större !!Du kommer få nya vänner på kommande jobbet men några detaljer i övrigt ser jag inte, kram :)
Esmaralda

21 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg att det dröjer innan min bror kommer att träffa tjejen med gott hjärta, Ser du Esmaralda om det dröjer många år eller tar det ett två år 😣

Svar: Nej jag ser inte hur lång tid det kan dröja, det beror ju på om han själv är aktiv eller inte också, kram :)
Esmaralda

22 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Spännande spännande…

Es, ser det ut som att det komme Ellas sig med boende här så att jag få bo kvar i det område jag ändå trivs i?
Eller verkar det komma till ett läge när vi tvingas flytta?
Kram

23 Mimmi K:

skriven

Kära Es!

Kommer jag bli lycklig med P, eller finns det någon annan som passar bättre med mig?
Om det tar slut, kommer vi bli osams eller förbli vänner ändå?

Kram

24 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss för våra söta katter och söta kattungar för alla djur som lider på gatorna 😔 ♥️ ♥️ ♥️ 🙏 🙏 🙏

25 Naturvän :

skriven

Hej!
Tack för svar. Ja då är det som en dröm. En symbol för att en man kommer och att vi reser ihop.
Hoppas det inte dröjer för länge innan jag kan köpa kläderna...men vem vet

Kram



26 Anki:

skriven

Godmorgon fina Es
Så underbart att ha problem med säckiga kläder ;-)
Ta stolt åt dig "säckigheten" har du jobbat hårt för !.Tänk om vi kunde skapa nytt mode haha det hade varit ngt ;-)
Att fylla 13 är speciellt och dotra din är ju mästare på bakverk ! Vilket kalas ! Jag är så glad att vi får "vara med" på ett hörn .. <3

Lördagen regnade bort men var helt ljuvlig i mitt tycke. Hade yngsta sonen här redan på dan och den äldre anslöt till eftermiddags fikat . Älskar när bägge är här och livar upp i luckan. Vi for till gravarna och regnet hade upphört och månen lyste så där magiskt över kyrkan som det kan vara i filmer..
Väl hemma gjorde jag lax i ugn och stornjöt av att ha pojkarna vid bordet.Jag hoppas Björn var förbi men inget jag märkte ,

Idag sol på morgonen Härlig Söndag önskas alla!
Kram Anki med flock

Svar: Ja, säckiga kläder är ett skönt problem, det får jag hålla med om :)Så roligt att du haft båda barnen hemma i helgen !
Du märkte in av Björn men visst var han där och tittade till er och också han tyckte det var så mysigt att ha familjen samlad... kram på dej och flocken :)
Esmaralda

27 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du någonting om detta?

ser det ut som att det kommer Lösa sig med boende här så att jag få bo kvar i det område jag ändå trivs i? Eller verkar det komma till ett läge när vi tvingas flytta härifrån?
Kram

28 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar om du ser något särskilt kring mitt kärleksliberal framöver?
Är i en lite stiltje fas. Där jag vaklar i nuvarande relation.

Verkar det som att det blir bättre och bör jag lägga manken till här?

Eller verkar någon förändring vara påväg?
Kram

29 Helena Ir:

skriven

Tack :).. hoppas så!

Glömde gratta dig till din viktminskning! Själv tappar jag också vikt.. börjar bli för smal, från bmi på 25.. så nu nere på 21. Det är stressen förstår jag, men lite orolig av vad som händer. Jag vill ju inte minska mer i vikt!

Kram

Svar: Nej, du ska försöka att inte minska mer i vikt.... det är ju inte bra varken med för många eller för lite kilon... kram :)
Esmaralda

30 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Tack för svar kära du, synd du inte fick fram nåt.

Jag fick med Levaxin det var på den tiden det var gratis. Tyvärr kunde de inte ställa in det för jag blev skakig i händerna. Samtidigt fick jag beskedet struma(inte giftstruma).

Es såg dina ”skor” har med med hallgus valgus? Om det var sådana är de bra? Rätar de ut stortårna? Min ena fot ä 65% krökning o läkarna vill inte operera den…

Ja det var mkt sjukdomar på en o samma gång.

Ser nåt nytt om våra små?

Kramisar igen🙅‍♀️💜🙏♥️🤗

Svar: Nej, det är helt vanliga skor... lyckligtvis har jag inga problem med fötterna ( än så länge, peppar..peppar... )Kram :)
Esmaralda

31 <3:

skriven

12 kilo Es så himla bra jobbat 👌skulle vara glad om jag kunde gå ner 4 kilo så man känner sig lite fin igen.
Kan du se något om skaldjurstävlingen ? Borde jag inte haft en god chans? Glömde G bort den 😅😅
Kram

Svar: Verkar inte som om du vinner skaldjurstävlingen... och på tal om vikt så tror jag att du ganska lätt kan gå ner ett par kilo om du går in för det, men du är hur fin som helst oavsett, kram :)
Esmaralda

32 Mercan :

skriven

Esmaralda jag har f födelsedag idag 😂blir det något Esmaralda om jag shöper idag triss lott från 30 kr från presbyrån två stycken 😒 ser du någon gång något från triss lott för oss söta Esmaralda 🤗

Svar: Stor grattiskram på din dag fina Mercan ! Men tyvärr ser jag ingen vinst av betydelse för dig... kram :)
Esmaralda

33 Mickis:

skriven

Nu skall dom ut och flyga i vida världen och jag är säker på att dom är jätte tacksamma för att som du har gjort för dem! Senaste gångerna så har jag fått min efter 2 -4 veckor så får se hur det blir denna gång. Med postnord kan allt hända :)

Wow vilket stort paket! Och jissus så stor Ozzy har blivit! Är han ändå yngst eller hur gammal är Ellisen? Magiska godsaker och din dotter är så duktig! Jag hoppas att min dröm att bo lite som henne en dag slår in :)

Något som är faschinerande är att sedan jag kände nej till att möta soulmaten så ploppar det upp män i tid och otid. Igår pratade jag med en snygging över Bregott smöret på Willys tex :) Hur är det ens möjligt?

Ha en go söndag!
Kram

Svar: Ja, du har haft otur, hoppas det blir bättre nu och att din Manick snabbt anländer !Ja Ozzy är yngst... hans kusin Ellisen är född samma år men fyllde 13 i somras :)
Ofta blir det så att när man slutar leta och accepterar hur saker och ting är.. då kan det triggas igång happenings... kram :)
Esmaralda

34 Mercan :

skriven

Esmaralda jag undrar om du ser något från spel i slutet av året 🙂 ♥️ ♥️ ♥️

Svar: Finns inga tecken på stora vinster tyvärr, kram :)
Esmaralda

35 Skorpan:

skriven

Tack Es, ska sätta på mig "bästa kläderna".

O nu klappar jag mig på axeln o säger duktigt gjort, jag fick till det o var på min första spinningtimme på sådär sjutton år ;D. Inte illa, eller hur? Ett litet minus var ju exet som jag såg där, hoppas bara att han inte såg mig? Det är ju definitivt minus med det gymmet, att se bekanta där... Men man kan ju inte få allt ;).
Kram Skorpan

Svar: Bra gjort, heja dej, och skit i gamla ex... kram :)
Esmaralda

36 Snödroppen:

skriven

Hejsan💞
Vilket härligt kalas ni var på och tonåringen såg väldigt nöjd och belåten ut🥰
Och du Es är ju skitsnygg, herregud va du blivit smal! Heja dej💪🏻👍
Idag är himlen regntung och det blir en skön och lugn söndag.
Jag har kommit i kontakt med en man som jag känner litegrann sen tidigare, nu har vi pratat om att ses nån kväll över en bit mat o lite vin, vad tror du händer där? Finns det intresse att ses? Allt hände väldigt spontant men han är väldigt trevlig.
Kanske dags att rycka upp sej lite och ta tag i dan! Ha en skön söndag. Kram💞

Svar: Ja, han är delvis intresserad... men lite kluven... jag ser inte varför.... men det kan gå vägen... kram :)
Esmaralda

37 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.

Vad ser du om mig och närmaste framtid?
Verkar det fortsätta så som det är?
Eller ser du större förändring pågång?
Kram

38 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda 🤗 Jag är glad att du såg något större som möjlighet från euro jackpott för oss 2024 😆 och att det blir resa till Bulgarien under April Maj 🙂jag längtar efter våra söta katter och söta kattungar Esmaralda 🤗 Jag har ingen tålamod tills vi åker dit och glädjas åt våra söta katter och söta kattungar 😔 ♥️ ♥️ ♥️ 🙏 🙏 🙏

39 <3:

skriven

Tack 🙏snälla kära Es 💕
Tror du att det finns chans att jag blir frisk tills på torsdag och kan åka på resa och konsert då ? Så jobbigt detta blev. Känner mig helt utslagen och svag.
Kram

40 Muminmamman:

skriven

Vilket fint kalas för den nyblivna tonåringen. Grattis i efterskott🌺🎂 Och ett riktigt stort grattis till -12 kg. Det är mycket och kräver sin ansträning💖

.... Nu har sonens flickvän gjort slut efter att ha hållit honom på sträckbänken i 1.5 år. Lovat och ljugit att bara han gör si och så, så kommer det att bli bra men inget stämde. Avslutade tom på sms och då har dom varit tillsammans i 9 år. Min dotter markerade tydligt från början att denna tjej inte var bra men sonen och jag som svärmor gick på den niten. En mycket kall person som är den värsta besserwissen som jag har träffat. Kan aldrig erkänna sin del i något utan alltid alla andras fel. Så det bästa är att hon är borta nu för gott även om sonen är deppad och inte ser någon ljusning i mörkret. Båda mina barn har haft det tufft i många år med massa otur av olika slag och jag som mamma vill bara att det skall bli bra för dem , och för mig🙏

Min väninna genomgick tidigare i veckan undersökningar för metastaser och i morgon väntar ännu fler sådana. De misstänker en spridning och det gör tyvärr jag också. Sen den 15 November så skall de bestämma behandling. Eländes elände.

Må så gott🌸💕

Svar: Förstår att sonen är ledsen... men nu ska han bara ha fokus på sig själv och må så bra han bara kan och så småningom kommer en annan kärlek... kram :)
Esmaralda

41 Mandarin :

skriven

Hej Esmaralda ser du någon ljusning för mig snart? Jag har det så jobbigt med min utmattning och vill komma framåt men allt känns mörkt. Kommer jag att må bättre snart som du sa tidigare? Jag har mått sämre ett bra tag nu och behöver lite pepp! Tack och kram

42 .:

skriven

Hej Es!

Idag är en dag då jag gärna gräver ner mig. Jag har ångesten från helvetet. Och kanske blir sängen min bästa vän idag. Jag orkar inte med mitt liv längre. Jag orkar inte med den ständiga oron.
Jag undrar mest. Blir det bra?

Svar: Ja, det kommer bli bra...kram :)
Esmaralda

43 Doris:

skriven

Hej!
Skickade min pappa en hälsning i går?Precis när jag stannat vid kyrkogården fick jag en melodi slinga i huvudet,som pappa gillade. Va det en hälsning?

Kram

Svar: Javisst var det en riktigt hälsning från pappa, kram :)
Esmaralda

44 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar om du ser något särskilt kring mitt kärleksliv framöver?

verkar någon förändring vara påväg?

Eller ser du att jag bör jobba på det jag har?
Hur ser det ut framöver?
Kram

45 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.

ser det ut som att det kommer Lösa sig med boende här så att jag få bo kvar i det område jag trivs i? Kan vara en annan lägenhet men att det är i samma område?

Eller verkar det komma till ett läge när vi tvingas flytta härifrån?
Kram

46 Linda N:

skriven

Längtar så efter min talisman 😍🙏😀

Svar: Och han längtar efter dig... han stoppades på postlådan för en liten stund sen och är tillsammans med alla de andra men i morgon skingras de åt olika håll... kram :)
Esmaralda

47 K :

skriven

Vad kände Christian när han läste mitt meddelande?
Vad tänkte han när han tog beslutet att inte svara? Vill han tänka eller betyder jag ingenting längre?
Förstod han att jag har känslor för honom



Kram

48 Fina ögon :

skriven

Mannen som gjorde ett jobb hos mig sa du hade någon form av intresse. Hur troligt är de att han tackar Ja till min utbjudan?
Har han tänkt något på mig under helgen eller var de bara där ock då

Kram

49 Bumbi:

skriven

Gratulerar i massor till er båda fastän på olika sätt❤
Spänningen stiger när Manickerna ska möta sina ägare. Jag har inte känt av min såsom många andra men kanske det ändå är han som hjälpt mej att rensa ut sorg och lite skam hos mig så att jag kan ta mej vidare på ett bra sätt. Killen med snygga skägget i måndags... , vad kan det vara som han gillade hos mej?
🤗💖

Svar: Ja, jag tror Manicken är i väldigt fin kontakt med dig.. man upplever det alltid olika... kram :)
Esmaralda

50 Ghostwriter:

skriven

Hahaha alltid kul att stämma av med sina ex.. hur dem har det nu för tiden.. ja miserabelt utan dig!!


Kram och bra jobbat med att ha gått ner 12 KG då är ju resten ett ögonblick ..bort :)

Svar: Tack & kram :)
Esmaralda

51 Tummelisa:

skriven

Kommit i en svacka.. börjar tvivla på mig själv ( blir alltid så när det blir saker som går emot mig)
Smärtorna i kroppen, hoppet om närhet o sex försvann, jobbet känns inte kul, osäker på om kollegorna uppskattar det jobb man gör.. etc
Hur blev det så här..?
Kram

Svar: Det blir så ibland... men det vänder... gör bra val, satsa mer på egen glädje, kram :)
Esmaralda

52 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du någonting Esmaralda 😌 du såg något större som möjlighet från euro jackpott 2024 😆 blir det bostad för min bror innan dess nästa år söta Esmaralda eller dröjer det till 2024 🤔

53 Skorpan:

skriven

Ja det blev till att handla byxor o skjorta så nu fpr det bära eller brista ;).
Skiter i exet, absolut..
Kram Skorpan

Svar: Kram o lycka till nu :)
Esmaralda

54 K:

skriven

Vad kände Christian när han läste mitt meddelande?
Förstod han att jag har känslor för honom och vill han svara...



Kram

55 Ghostwriter:

skriven

Mannen som gjorde ett jobb hos mig sa du hade någon form av intresse. Hur troligt är de att han tackar Ja till min utbjudan?

Kram

Svar: Runt 50 %, kram :)
Esmaralda

56 Oro:

skriven

Hej Esmaralda.
Provar en gång till..

ser det ut som att det kommer Lösa sig med boende här så att jag få bo kvar i det område jag trivs i? Kan vara en annan lägenhet men att det är i samma område?

Eller verkar det komma till ett läge när vi tvingas flytta härifrån?
Kram

57 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Vad ser du spontant om mitt kärleksliv?
Verkar någon positiv förändring vara påväg eller nära i tiden?
Blir det helt förändrat eller bara bättring?
Kram

Svar: Det verkar som om en förändring kommer som blir till det bättre för dig, kram :)
Esmaralda

58 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda ser du någon ljusning för mig snart? Jag har det så jobbigt med min utmattning och vill komma framåt men allt känns mörkt. Kommer jag att må bättre snart som du sa tidigare? Jag har mått sämre ett bra tag nu och behöver lite pepp! Tack och kram

Svar: Har du inte adekvat hjälp ch stöd, så sök detta ! Det vänder och du kommer må så mycket bättre, kram :)
Esmaralda

59 Cecilia:

skriven

Allt ser gur gott som helst ut. Vilket kalas, kul att barnbarnet blev nöjd också!

Är så spänd på att få hem min Manick. Det sattes lite käppar i hjulet lägenhetsletandet. Blev lite besviken men det dröjer inte mer än 3 månader innan vi kommer kunna ta tag i allt igen. Även om jag är besviken över att få vänta så är det någonting som säger mig att det kommer bli ännu bättre då. Kanske är det Manicken som hjälper lite på traven redan nu? Tror du det blir ett köp i vår? Kramar

Svar: Ja jag tror Manicken hjälper, han gör i alla fall allt han kan... god chans att det kan bli köp i vår... kram :)
Esmaralda

60 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Jag känner redan av min ”Madicken” och idag slog en av önskningarna delvis in :)

Trevligt firande hos Ozzy, det är så roligt att ha fått följa honom i bloggen genom alla åren. När jag kom med i Bloggfamiljen var han bara en liten knatte.

Jag har nyss kommit hem från att vi har varit och firat sonen som fyller 28 år idag. Min narcissistiska mamma fyller också år idag, svårt att låta bli att tänka på henne en sådan här dag trots att vi inte har haft kontakt på flera år. Att hon fick ett barnbarn i ”födelsedagspresent”
var långt ifrån uppskattat, både jag och sonen har fått skit för att ha tagit hennes födelsedag ifrån henne. Inte nog med att jag blev född av en narcissist, jag lyckas föda mitt eget barn just på narcissistens födelsedag av alla dagar på året. Var det förutbestämt eller bara en slump, vad tror du?

Kram Igges matte 🐈‍⬛

Svar: Vad roligt att en önskan delvis slagit in... din Manick kämpar för dig redan !Ja, som tiden går och jag kan inte riktigt ta in att mina yngsta barnbarn redan är 13 år !!
Det fanns nog men mening med det datum då din son föddes och till hans fördel, kram :)
Esmaralda

61 A:

skriven

Tack... jag vet att du har rätt! Det får bli ett nyårslöfte till mig själv. Fokusera mer på mig själv. Och detta har du sagt till mig flera gånger under alla år jag följt denna blogg! En gång för några år sedan tipsade du mig om att göra tre saker enbart för mig själv, vilket jag gjorde. Ska nog göra om det igen 🙂

Kram!

Svar: Ja gör om... man behöver faktiskt göra detta då och då.... kram :)
Esmaralda

62 <3:

skriven

Tack 🙏snälla kära Es 💕
Tror du att det finns chans att jag blir frisk tills på torsdag och kan åka på resa och konsert då ? Så jobbigt detta blev. Känner mig helt utslagen och svag.
Kram

Svar: Kan tänkas du blir hyfsat ok men kanske rejält trött, känn av på onsdag... kram :)
Esmaralda

63 Mickis:

skriven

Ja hoppas denna gång att jag får min Manick fort. Längtar efter honom! Man skall nog ta och acceptera saker och ting oftare för det brukar ge resultat och det är nog mitt råd till de som vill att kärleken skall komma :) Nu längtar jag efter de romantiska julfilmerna som jag älskar och ska bli kul med jul för första gången på några år. Hoppas att den blir gooood (jul) haha. Kram


Svar: Ja, det lär blir en bra jul... planera in sådant som du verkligen tycker om, ta hand om dig lite extra, kram :)
Esmaralda

64 AnnaK:

skriven

Vilket hejdundrande firande 🥳 Var på ett mer stillsamt firande av pappa igår. Hade inte tänkt åka i helgen då det ändå är 12 mil bort så det blev en spontantripp men jag tror han uppskattade det 😊

Kram 🤗

Svar: Ja, pappa uppskattade verkligen att du kom på besök, kram :)
Esmaralda

65 Mercan :

skriven

Esmaralda jag tänker ofta på våra söta katter och söta kattungar 😔 ser du Esmaralda får du någon bild vad gör våra söta kattungar 😔 vi lemnade dem i trädgården hemma i deras hus och kattmamman ammade dem sista jag såg innan vi klev in i bilen, gröna ögonen katten jag såg inte, därför jag hade frågat dig om någon katt är inlåst kvar i farmors rum men du såg att det inte känns så Tack Esmaralda 🙂 Söta Esmaralda ser du att våra söta tre kattungar går till Anshes trädgård med sin mamma Esmaralda 😖 är de vid liv 😭 😭 😭

66 Bjork:

skriven

Hej jag drömmer mycket om klackskor som jag har på mig vad betyder den drömmen?

Kram

67 Choklad :

skriven

Hej!
Jag är så nervös jag har andra gångs intervju på tisdag.
Jag fick personlighetstes sant färdighetstest på Mail. Det gick tyvärr inte så bra men jag undrar hur stor vikt man lägger i dessa.
Vet du hur många många som blivit inkallade till 2:a gångs intervju som mig? Några tips?
😬😬😬😬

Svar: Det blir tufft... men du har en chans.... var dig själv och ha fokus, kram :)
Esmaralda

68 Mimmie:

skriven

Gratis Ozzy i efterskott🥳

Es ser du möjligen något på ingång för mig,vadsomhelst tas emot..Kram

Svar: Det ser ut som om det sker något som får dig att tänka efter.. och som leder till nya beslut... vilket kommer vara riktigt bra för dig.. kram :)
Esmaralda

69 Susan :

skriven

Så duktig du varit, jag har nog fått några av dina 12 kilo för jag har gått åt andra håller😱 Det har varit lite mycket i mitt liv som gjort att jag inte orkat ta tag i det än….kanske den lille Manicken kan få mig att ta tag i det oxå❤️

Kramiz

Svar: Ja, ibland blir det bara så... ta dig ett bra snack med Manicken när han anländer och jag tror absolut att han gärna ger dig energi också till detta...kram :)
Esmaralda

70 Mandarin :

skriven

Tack för svar fina Esmaralda!

71 Mimmie:

skriven

Tack snälla för svaret Es kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: