Juni

Sommaren är påväg med stora steg. Igår var det en riktigt fin dag ute, kändes som högsommar och jag tog mitt första dopp. 14 grader i vattnet och det kändes ska jag säga er! Men inte långt kvar tills man går på fyra veckor semester och det längtar jag efter likaväl inte. Planering av semester är inte lika kul i år då man faktiskt inte ska eller borde resa någonstans mer än 2 timmar. Fredrik har rätt med att det är tur att vi har båten men jag får lite smått panik att bo på en liten liten båt i en vecka. Ni som känner mig, ni vet. 
 
Helgen som varit var fin, middag med Elin och Sofia i fredags på ett mexikanskt ställe som heter Maiz. Rekommenderar starkt att gå dit. Super service, god mat och drinkar. Lördagen så åkte jag och Fredrik och försöka hitta delar till båten innan vi hade bokat bord på barolo. Egentid är viktigt och det märker jag verkligen när vi har det för vi har så kul! Ibland tar vi verkligen varandra för givet och det måste vi sluta med. Vi ska ändå leva med varandra resten av våra liv! 
 
Två jobb dagar kvar på denna vecka sen är det helg igen. Vi får se vad helgen tar oss, det ska regna iallafall, det är så mycket som jag vet.