Oktober

Vi är inne på månad tio för 2019. MÅNAD tio?! Vad hände? Sommaren gick i ett svep lika så våren. Nu väntas sex månaders mörker och kyla innan vi är tillbaka i värmen igen. Känns lite som man går i ide under hösten/vintern. Jag är en väldigt väderbaserad person. Så fort det blir mörkt och kallt så blir jag nere och klagar alldeles för mycket. Vilket jag även vet om.. Jaja, nu har jag klagat klart på det! 
 
Jag har inte skrivit så mycket den senaste tiden. Men många roliga saker har man gjort- helgen innan te.x så var jag, Hanna, Sofie, Madde och Fanny i Dalarna och Garpenberg över helgen. Hur mysigt som helst! En dag var vi ute och plockade svamp, det var premiär för mig- har aldrig gjort det tidigare. Till en början var det jobbigt med alla spindelnät och mygg men efter någon timma så slappnade jag av och tyckte det faktiskt var kul. Jag undrar verkligen hur mycket vi hittade, för det var helt sjukt mycket svamp. Älskar kvalité tiden med dem tjejerna, tänk att jag snart känt dessa tjejer 18 år. Jag är fortfarande så glad att min mamma faktiskt lyssnade på mig när jag var 13 och jag fick byta skola. Annars hade jag inte varit där jag är idag. 
 
Så- Vad händer annars? Jo helgen som kommer är det kalas för Wilma som fyllde 9 år igår. Helgen efter blir det en hotellweekend med Fredrik och sen träffa tjejerna på söndagen. Helgen efter ska Fredrik iväg på kurs så jag är ensam, dock ingenting planerat ännu. Sen helgen efter det så ska jag äntligen få träffa Sandra, nu var det senast i maj vi sågs så längtar riktigt mycket! Vi ska fira hennes födelsedag i Göteborg ett gäng så det ska bli riktigt kul. 
 
Nej nu måste jag fortsätta jobba, fick ner en del! Jag vet en person som blir glad nu.