Summerburst 2019

I torsdags på nationaldagen åkte jag, Ida och Benjamin ner till Göteborg. Vi brukar i vanliga fall ta tåget men denna gång tänkte vi att det skulle bli billigare med bil. Trodde vi ja! Vi hann ungefär till Stavsjö, precis utanför jönköping då bilen börja säga att vi ska kontrollera oljan. Vilket vi gjorde och den var utan anmärkning (trodde vi ja). Felmeddelandet försvann inte och vi började ringa runt till både folk som kan bilar som verkstäder men eftersom det var röd dag och klockan var runt 17.00 tiden så var det inget ställe som var öppet. Vi kommer till Brahehus ungefär och där fanns det en kille som hette Emil som kunde bilar. Han mätte olja han också, dock gjorde han det på rätt sätt och såg då att vi faktiskt inte hade någon olja i bilen! Så han, den ängel fyllde på oljan och vi kunde åka vidare. 
 
När vi väl kom ner så svirade vi om för att ta en sväng ner på stan. Vi gick förbi Bar himmel och bellora terrassen men eftersom typ alla uteserveringar i Göteborg började tidigare med lagen (inte röka på uteserveringar, som egentligen börjar gälla 1 juli) Så gick vi till John Scott och hängde där tills det stängde. Precis när vi hoppade in i taxin så vräkte regnet ner. 
 
Fredagen kom Fredrik och Ante ner, dem var nere vid 19.00 tiden och vi tog oss ner i SOLEN till ullevi. Vilken kväll- att man fortfarande tycker det är euforiskt att gå in på Ullevi. En grym kväll som slutade med att jag lagade carbonara till alla innan vi gick och la oss. När vi vaknade på lördagen så regnade det ganska mycket. Jag trodde hoppet var slut och att det skulle regna hela kvällen men inte det. Ungefär någon timma innan vi ska gå ner så slutade det och solen tittade fram. När Alesso gick upp som sista akt så var det som att himlen öppnade sig. Fyfan vad det regnade! Vi tog skydd typ längst bak i arenan innan vi faktiskt gick tidigare då vi skulle till Port du solie. Vi dansade där till stängning innan vi tog oss vidare till Ex'et och sen en taxi hem. 
 
Suuuuper kul helg! Dock känner jag mig fortfarande trött efter denna helg. Men idag är det torsdag så en dag kvar att jobba innan helg och så kom jag på att imorgon är det sista gången jag går upp 04.30 på sju veckor. HELT FANTASTISKT!