Blir inte som man har tänkt sig

Från förra inlägget jag skrev här så trodde jag att jag skulle få till fler än vad det faktiskt har skrivits. Men har haft tankarna på annat senaste tiden! Förhoppningsvis går tankarna rätt nu. 
 
Men helgen som var så var jag barnvakt åt Wilma och Oliwer för första gången helt själv. Eller Fredde var med. Så helt själv var jag inte! Vi var på lekland som barnen inte alls tyckte var kul efter bara 10 minuter men eftersom jag hade betalat ganska mycket för att dem skulle få leka där så hade dem inget val än att försöka iallafall tycka det var kul. Men dem var väldigt nöjda när vi gick därifrån och det var viktigast! Kvällen gjorde vi pannkakor och kollade på disney film innan dem somnade. En bra dag helt enkelt! 
 
Nu är det endast två arbetspass innan långhelg. Långhelg som ska spenderas i Göteborg eftersom det är summerburst i helgen! Väderleken ser sådär ut just nu men jag hoppas och håller alla tummar och tår på att det blir bra väder, iallafall fredag kväll och lördag kväll! Vilket som egentligen så kommer det bli en bra helg.