Drejkurs

Hej på er! Här kommer lite bilder från alla hjärtans dag, en AW med Melanie och Viktor och helgmys i form av en övernattning i Hässelby, brunch med Olivia, middag hemma hos pappa och drejkurs med Fredrik♥
Sen blev det såklart jobb också och jag tog beslutet att säga upp mig för att minska restiden. Beslutet kändes extrabra när det blev snökaos och det tog 2,5 att ta sig hem.. Då kunde jag iallafall trösta mig med att jag bara behövde forsätta pendla februari ut. (+ att jag kunde jobba mycket hemifrån).
 
 
 
 
 
 
Vin och Oliver på Combo vinbar vid Odenplan. Sen fortsatte vi till nyöppnade Animo som drivs av en som vann kock VM 2018 för att äta middag. Allt var supergott förutom en av förrätterna som var lite konstig smakkombination med lakrits.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Shopping på second hand shopen Arkivet och sen brunch med Olivia på Nybrogatan 38.
 
 
 
 
På lördagkvällen kom Viktor och Melanie hem till oss o vi lagade hemmagjord pizza och bokade gemensam resa till sommaren. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      
 
 
 
Fick i present av Fredrik när jag fyllde år att vi skulle testa på att dreja. Vi hade 1,5h på oss så var nästan så att man velat ha 1h till att prova på. Men blev en varsin skål tillslut fast det var mycket svårare att dreja än vad det såg ut haha. Sen promenerade vi till Gamla Enskede för att äta en lunch på Matboden♥
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!