Sista dagen på Tyréns och sportlov

Hej på er! Sista februari jobbade jag min sista dag på Tyréns och blev avtackad av mina fina kollegor med en ute lunch och blommor. Kändes lite tråkigt att lämna ett härligt gäng, även om det var rätt beslut att byta till ett företag där jag kan jobba ifrån Stockholm, ha mer ansvar och medverka i flera och mer varierande projekt.
Tanken var att jag skulle börja på nya jobbet som byggnadsingenjör på Monsén arkitekter på en gång, men då min blivande kollega var på sportlov så fick även jag en veckas lov. Så passade på att unna mig massage och en spadag på Sturebadet, vilket kändes riktigt härligt och även behövligt att få lite egentid och faktiskt få smälta att jag bytt jobb eftersom det gått så fort. Efteråt köpte jag med mig minisemlor från Gateau eftersom det var fettisdagen.
Sen på onsdagen valde jag att åka till Mora för att hälsa på farmor och farfar och sova där en natt. Bara umgås, ta det lugnt och promenera runt där de bor.
På fredagen hade Fredrik tagit ledigt och vi hade fått i present att gå på Yasuragi, äta teppanyaki middag och övernatta där. Sen på lördagen åt vi middag och gick på bio för att se Batman med Viktor och Melanie. Så efter en kul vecka var jag redo att börja på nya jobbet.♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 
 
     
 
 
     
 
 
      
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!