Maskerad i Norrköping och 30årsfirande

Hej på er! Efter vårt lilla påsklov i Björnrike åkte vi vidare till Norrköping efter att ha plockat upp maskeradkläderna hemma. Det vankades nämligen 25årsfest med tema klä-ut-dig-till-något-på-första-bokstaven-i-ditt-namn, så Fredrik var självklart Foppa Forsberg och jag en Enhörning (Vilket visade sig vara samma som Ellen och Evelina också valt att klä ut sig till! haha inte lätt att komma på saker på E).
 
        
 
 
 
 
 
Sofia - the Stormtrooper
 
 
 
 
Sen var det tillbaka till jobbvecka och Jonna hade sin sista vecka på kontoret i Stockholm innan hon skulle flytta till Skåne. Så blev avskedslunch på Misshumasshu och köpa lyxkaffe i kungsträdgården.
 
 
 
 
På onsdagskvällen tog jag en Aw med Ellen och Sofia på Koh Panghang
 
 
 
Sen på torsdagen var det Fredriks 30årsdag!! Grattade honom på morgonen med en god frukost och presenter. Sen efter jobbet gick vi och åt 7-rättersmiddag på Restaurang SMAK.
 
 
        
 
 
        
 
På lördagen var jag på hot yoga och sen åt vi lunch på LE Kebab som är nyöppnat vid södra station. 
Därefter skulle vi ha en lugn och oplanerad eftermiddag och kväll hemma, trodde Fredrik, men egentligen kom hans vänner och överaskade med 30årsfest. Haha var inte lätt att låtsas om att vi hade noll planer under hans födelsedagshelg och att lura honom att öppna dörren när det oväntat ringde på.
Vännerna hade med sig ballonger, hattar, snacks och dryck och vi beställde hem pizza till middag och hade musikcharader och andra frågesportslekar.
 
 
 
 
 
 
 
 
På söndagen vaknade vi upp något trötta men glada och åkte till plantagen tillsammans med min mamma för att köpa lite blommor till lägenheten och balkongen.
 
 
 
Fika med fina mamma och sen planterade vi pellargoner och murgröna i balkonglådan.
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!