Början på sommar

Hej, här kommer ett ihopplock av bilder från sista helgen i maj och första veckan i juni.
 
 
Börjar med en röddag där vi passade på att göra godfrukost och gå på långpromenad runt hammarbykanalen med stopp för glass/lunch på Kajsa's.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Besök hos mamma ute i Årsta havsbad där vi grillade gott och spelade kort
 
 
 
 
morgonpromenad till Mariaberget
 
 
 
 
Middag på RacaMaca och sen satte vi oss på Pitcher's uteservering och drack öl medans det spöregnade. Mysigt med smatter mot markisen men var så kraftigt regn att det skvätte in, därav paraplyet som extraskydd.
 
 
 
 
Strosade på stan på lördagen, sen var vi bjudna på hejdåmiddag för Isa som skulle iväg och jobba i Mali i ett halvår. Hon hade önskat tacos, så det serverades med många goda tillbehör och sen spelade vi Mexican Train efter maten.
 
 
 
 
 
 
 
 
På söndagen var vi och tränade i Hornstull och åt lunch nere vid vattnet efteråt. Ville njuta av det fina vädret så promenerade en omväg via Årsta hem och visade sen att jag hade fått en snygg sporttopsbränna med mönster på ryggen efteråt.
 
 
      
 
 
 
      
 
 
 
En mysig kvällspromenad
 
 
 
       
 
Lunch med min kollega på Kale and Crave som precis hade öppnat vid vårt kontor. Sen efter jobbet mötte jag upp Fredrik, Melanie och Viktor för att äta Ramen och gå på the Hives konsert på grönalund. Riktigt kul band att se med 110% energi o grym scennärvaro!
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!