Sommarprat som berör

Jag är ingen aktiv följare av sommarpratet i P1, men ibland kollar jag igenom flödet i podden och lyssnar på de sommarprat/avsnitt som verkar vara intressanta för mig. Ett av dessa sommarprat var författaren Denise Rudbergs, som sändes den 30 juni 2021.
 
 

Redan innan jag lyssnade på programmet hade jag hört att det lovordats. Det var först när jag själv lyssnade som jag förstod varför. För egen del blev jag berörd därför att jag kände igen mig i hennes beskrivning av relationen till sin mamma - även om min relation till min egen mamma skiljer sig från Denise Rudbergs. Jag var på väg att skriva att min relation inte är lika illa, men jag tror inte att sådant går att jämföra. Jag och min mamma har inte brutit kontakten helt, men vår relation är minst sagt sårig och geggig och vi har idag knappt någon kontakt. Jag växte bland annat upp med att vara livrädd för henne, men det är inte det som gör att vi knappt har någon kontakt med varandra.

Det är sorgligt när relationen mellan barn och förälder/föräldrar trasas sönder. Själv gör jag vad jag kan för att det inte ska bli så mellan mig och tösen. 💖 Jag hoppas verkligen att jag lyckas.
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie