Sol, blåst och ute fix...

Idag har vi varit ute hela eftermiddagen...i sol och blåst. Fy, så det har stormat....träden nästan vek sig dubbla. Tack och lov så har vi mestadels varit i lä från huset när vi satt upp några till sockelskivor. Men, först så måste Jocke busa med hundarna en liten stund....hahah.


Solen skiner och helt plötsligt började det att regna. Varifrån kommer detta regna.....himlen är ju blå? Men, som alltid när solen skiner efter regn....då kommer regnbågen fram. Den är väldigt 0svag....men, den finns där. Annars så strålar solen ner på oss....så härligt utejobbarväder.


Maya ligger ute och tuggar på ben och Kira sitter och spanar. 



Klockan är nu strax efter 17:00 och solen har försvunnit ner bakom berget. Jag är så otroligt less på detta som kommer att ske inatt.....nämligen att vi ska ställa tillbaka klockan 1 timma = Vintertid. Det betyder att klockan kommer bara vara 16:00 när solen går ner på söndagskväll. Inte alls bra....helst inte för oss hundägare som bor på landet. Vi har nämligen väldigt lite gatubelysning....så hädanefter på kvällspromenaden måste vi ha på oss pannlampa, suck.

Skulle det inte tas bort dessa klockvridningar två gånger om året? Vad hände med det? Hur många länder har sommar och vintertid egentligen....någon som vet det?