Äntligen Fredag

Åh, vad skönt att det äntligen är fredag och helg. Men, innan jag verkligen  kan njuta av denna fredag, så måste jag åka och jobba först. Det känns som om jag måste kliva upp mitt i natten, det är så mörkt ute. Men, månen lyser och vårt fina upplysta körsbärsträd.



Iväg med hundarna (som vanligt) till mina föräldrar. Tack och lov så är hundarna väldigt glada och betydligt mer morgonpigga än vad deras matte är.......haahah. 


10 timmars pass på jobbet....tungt och jobbigt. Utomhus så har även fåglarna fikapaus......en fikapaus med utsikt. 


Naturens alldeles egna konstverk hittade jag också utanför mitt jobb. Ett björklöv i form av ett helt fulländat hjärta....


Äntligen är denna låååånga arbetsdag slut och kan sätter mig direkt klockan 16:01 i bilen för att åka och hämta hem småvoffarna.



Jag blir lika förundrad varje gång jag kommer hem till mina föräldrar. Sommarblommorna de har blomlådorna på farstukvisten....de är helt underbara.


Nu är jag äntligen hemma igen och det ska bli så skönt att bara gå slappa i soffan med något gott i både skålar och glas. Jag har så ont i fötterna efter så många timmars springande på betonggolv, så jag orkade helt enkelt inte gå ut med hundarna. Tack och lov så har hundarna världens snällaste husse, som tar med dom ut på kvällspromenaden.


Åh, vad jag hoppas att helgen kommer att leverera samma väder som vi haft i dag. Just nu ser det iallafall lovande ut på himlen....håller tummarna  att vädergudarna är på min sida.