Söndag....igen!

Tänk, än fast jag varit ledig sedan onsdag eftermiddag så har ändå helgen bara sprungit iväg med stormsteg. Det är redan söndag.....igen!
 
Vi började dagen med att åka och titta vart Lindas Kroppshälsa håller till någonstans.....jag har ju liksom ett lokalsinne som fisk. Jag har ju fått lymfmassage utav Jocke i födelsedags present....så jag måste ju hitta hem till henne relativt snabbt. Hon hade ingen tid förrän v 48....och då en halvtimma efter jag slutat. Tacka vetja google maps....hahhahaha.
 
Det har småregnat hela gårdagen och lite idag med, men plötsligt så tittade solen fram hemma hos oss.
 
 
Småflugorna kalasar på pumpan.....kan det verkligen vara gott?
 
 
Kira försöker sig att smyga på Maya....hahhaha.
 
 
Kira är en riktig liten filosof....våran alldeles egna Ferdinand(a). Hon sitter och bara tittar på allt runt omkring henne och kan bara sitta så hur länge som helst om hon hade fått.
 
 
Izabell kom på eftermiddagen för att byta till vinterdäck på sin bil....det är verkligen dags nu. Men, till hennes försvar så har hon nyss kommit hem från USA....så det har inte hunnits med. Men, nu är det gjort och nu kan snön få komma.....
 
 
Suck....mössen har börjat söka sig till varmare ställen igen. Jag skulle gärna kunna bygga ett varmt och mysigt ställe åt dem inne i skogen....inte inne i vårat garage. Men, tyvärr så är jag ingen Doolittle....jag kan inte musspråket.  Detta är den femte som vi tagit på kort tid....inte bra.
 
 
Kristallerna jag fick av Izabell.....de är ju bara så vackra. Jag måste försöka fixa en snyggare hylla åt dom....det är en ametist, onyx, rosenkvarts och kristall.....
 
 
Ametist öppnar ditt sinne för inre stillhet, intuition, höga medvetandetillstånd och meditation. Använd den i andliga ceremonier, vid healing eller i situationer när du vill tillkalla det högsta inom dig. Ametist sägs fungera mot huvudvärk och vid sömnproblem och bärs som skyddande amulett mot negativitet och stress.
 
Svart onyx kan skapa ny kraft och styrka, där den sägs hjälpa till i svåra situationer och utmaningar. Onyx lär ha stora beskyddande egenskaper som kan absorbera och omvandla negativa energier till nya positiva energier. Onyx sägs läka emotionella sorger och sår från tidigare liv.
 
Rosenkvarts är kärlekens sten. Den står för kärlek ro och harmoni. Den ger dig livsglädje och balanserar dina yin och yang energier. Har du sömnproblem kan rosenkvarts hjälpa dig att slappna av och ge dig ro.
 
Kristall - Bryter negativa tankemönster, Beskydd mot negativa energier, Ge oss mer energi, Lösa upp och omvandla negativ energi till positiv, Förbättra vårt självförtroende och självkänsla, Ge lugn och harmoni, Stärker andlig och medial utveckling och är även bra för Sömnsvårigheter.