In på stan

Idag har jag först en date med Izabell och vi ska gå och käka lunch tillsammans. Står och väntar på henne utanför Espresso house...hon har lunch 12:00. Det är grått och trist ute idag....men, allt blir ljusare så fort jag är tillsammans med min Izabell...hahha.



När vi ätit klart så följer hon med mig på Claes Olssons. Hon har två ramar hemma hos sig själv, som hon köpt där. De är i plexiglas och man kan enkelt sätta ditt planscher, teckningar och målningar...precis som jag vill ha. Så sagt och gjort så kom även jag ut med två ramar och en ballongvisp i stål. Ballongvispen är till hundarnas pälsar när det kommer snö. Har tidigare en i plast, men pälsen vill liksom fastna i den....den funkar i och för sig, men stål är bättre.


November, i en liten del av Ö-vik.


Åkte sedan ner på Reginas Zoohörna och strålade samman med date nummer två. Det var öppet hus på Veterinärkliniken, de firar 1 år idag. Jag, mamma och Johanna gick in och kollade runt. Det var så intressant att få se alla rummen som finns där. Det var så stort och fint....och vi fick också gå en tipsslinga. De bjöd även på tårta....men den hoppade jag över för jag är fortfarande mätt sedan lunchen.


Hemma igen med mina pälsklingar....nu kan helgen börja.



Som sagt var.....det är så grått och trist ute idag.