Hemska tanke....

Jag känner mig precis som vädret just nu......grå, trist och mörkt.
 
 
Jag känner mig inte hel just nu......det är något som fattas. När jag kommer hem så är det alldeles tyst....inga glada svansar som viftar, inga glada skall, inga blöta pussar och inga tassar som tripar. Det känns så otroligt fel......så fel, så fel, så fel. Hur kan människor välja att leva utan hund....det är över mitt förstånd! Det är som om jag hade ett stort hål i hjärtat och det är så obehagligt. Hemska tanke....
 
Jag lämnade hundarna som vanligt i morse till mina föräldrar.....och kommer inte att hämta dom förrän vid 22:00 tiden ikväll. Jag och Jocke ska nämligen åka till Umeå och hämta Izabell från flygplatsen....som startade sin resa hem från USA i går natt. Samtidigt så ska det bli så härligt att få se henne igen.....hålet hjärtat blir liksom betydligt mindre då. Åh, vad hon kommer att vara trött, stackars liten.
 
(Bilden kommer från denna sida)
 
Jag sitter och känner mig ledsen......jag mår inte alls bra utan mina underbara hundar. Hur kan man tycka om två små ulltusar så otroligt mycket? Det saknas något här hemma.....och det är mina små pälsklingar.
 
 
Att ett hus kan bli så tomt när hundarna inte är hemma?
 
Men, nu först ska jag få krama om Izabell och sedan hämta hem hundarna igen. Jag har tagit ledigt på torsdag (fyller år) och på fredag......då ska jag bara vara med mina hundar och njuta.