Börjar denna dag med en skogpromenad

Idag fyller jag år.....hela 55 stycken årsdagar. Ett som är säkert.....jag är fortfarande ett barn i sinnet och känner mig inte ett dugg gammal i huvudet. Kroppen.....tja....det är en annan sak som vi inte tar här...hahhaha. Jag älskar fortfarande att fylla år och födelsedagar är bara så underbart härligt. Ett år till....det är inte alla förunnat (tyvärr). Så att njuta av sina födelsedagar tycker jag alla ska göra.....från ung till gammal....fira ditt liv men pompa och ståt!
 
Men, denna dag började jag och mina älskade hundar med en skogpromenad....idag ska vi njuta från morgon till kväll. Usch, vad dimmigt det är ute idag med.....så reflex på oss tre är nödvändigt idag.
 
 
In i skogen och hundarna får springa lösa medan jag bara njuter av det trollska skenet, den gröna mossan och de glada hundarna.
 
 
Tack och lov så var det inte lika dimmigt inne i skogen som ute efter vägen.....men, visst är det mäktigt ändå med dimman.
 
 
Jo, titta vad jag fick av Izabell när vi hämtade henne från Umeå flygplats igår. En ny julgranskula som föreställer tomten med rymddräkt stående på själva månen....underbart. Det gick till och med att tända upp månen så att den lyser.
 
 
Åh, så skönt det är att ha Izabell på svensk mark och hemma här i Ö-vik igen. Snacka om en tidigt födelsedagspresent.....