En födelsedag att minnas

Skrivet den: 2021-05-19 kl. 20:59:20 / Kategori: That is that
Idag har vi en 3-åring här hemma! Vår grymma kille som längtat till sin födelsedag sedan i oktober, och idag var den äntligen här. 

Den började med att Elliot vaknade och kallade på mig innan vi var "redo" med frukosten till honom. Så jag gick upp till honom där de första orden var "är det min födelsedag nu?" Jag förklarade att det var det och om han stannade kvar så skulle han snart få frukost på sängen som vi lovat. En frukost med macka, juice och chokladboll. 

Sedan fick jag sticka till jobbet och Elliot fick leka med pappa, Thea och farfar. Men jag skyndade mig hem till födelsedagsgrisen för mer firande. Vi tog lillasyster med oss och styrde bilen in till stan. Thea lämnades med mormor och sen fick Elliot allt han pekade på ungefär. Först fick han välja klänning som han tjatat om, sedan fick han ny keps, chokladägg av Vera, och åka leksakståget i gallerian. Allt detta innan kvällens stora händelse, Pinchos med Harry, Maja, Ellen och Sofie. Då fick han en ballong och fler paket. Barnen fick sitta vid ett bord och de vuxna vid ett. Alla nöjda ;) Pizza, pannkakor, chokladboll och glass stod på Elliots meny. Det var ett mycket lyckat besök! 

Efteråt gick vi och hämtade Thea och där väntade ett paket till :) Icke förvånande att han först inte ville åka hem och sen ville åka hem så mycket att han blev jätteledsen. Men jag tror att vår fina kille haft en underbar dag! På lördag fortsätter firandet :) 

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0