charlieharleynils.blogg.se

Händelser och minnen från min familjs dagar...

Veckorna går fort

Publicerad 2022-09-25 21:51:14 i Allmänt,

I veckan har Elise haft namnsdag o fick paket av gammelfaster. 
Fotbollsträning o trädgårdsröj. Jobb och inskolning. Elise klarar förskolan fint. I fredags gick hon o kasper från 8-15.45 då hämtade mamma upp dom efter jobbet. Elise satt fint o lekte i sanden o hitta stora stenar o kasper lekte vid hinderbanan. 
Jag var även nere o läste för Kasper med skolan i onsdags. De var spännande. Man fick läsa o samtidigt visa bilderna från boken. Bra övning. 

I lördags natt/morse hosta jag så mycket så de kom kräk. Vi tror de var pga av hostan för än har ingen annan blivit dålig. Återstår o se inatt kanake om någon annan blir sjuk. Men redan till lunch åt jag en billyspizza o ananasglass. Jag brukar inte ha aptit när jag e dålig. Men helgens aktiviteter ställdes in. Tråkiga var att jag missa matchen men nästa helg hoppas jag kunna spela igen mot svedala. 
Idag var vi på loppis i anderslöv en runda, hitta inget alls. Mamma var ute efter jacka till Elise men där var ingen bra. Ikväll gjorde pappa hemmagjord pasta till middag. Mums! 
Ikväll provade vi även vår nya glasfärg som mamma köpte. Vi gjorde lyktor till trädgården, nu står de på tork till nästa pyssel. 

Nu försöker vi sova för imorgon drar allvaret igång tidiga mornar väntar. Fritids ska vi börja på o aston tycker de är lite läskigt men jag är ju med honom där första tiden innan vi delar upp oss till våra avdelningar. 
Nattinatt!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela