charlieharleynils.blogg.se

Händelser och minnen från min familjs dagar...

Helgen

Publicerad 2022-09-04 20:21:04 i Allmänt,

Helgen flög förbi, jag blev sjuk i torsdagsmorse. Förkylning som satte sig både i näsan o i magen. Men nu är jag bra igen men snoret har kommit till oss alla. Idag fick jag spelat match mot Höllviken, det var tufft då vi bara var fem spelare o de andra hade blivit sjuka. Men det gick bra, 5-5 slutade de. Vi alla var helt slut efteråt men vår tränar var så stolta över oss hur vi kämpat. 
Mormor var också med på matchen idag, hon kom till samlingsplatsen och åkte  med oss till Höllviken. Efter matchen körde vi till 100 års festen i smyge, där lyssnade vi på Hasse Andersson och titta på båtar. Massa folk var där. 

Idag fyllde farfar Nisse år men vi får åka o hälsa på honom när vi blivit lite mindre snoriga och överlämna vår present vi köpt. 

Mormor kom o myste med oss i fredags fast jag var sjuk. Hon sov över o igår var vi bara hemma o tog de lugnt. 
Aston han tog en sväng på crossen o pappa hade satt ut fina koner som han körde mellan och när mamma skulle ta upp telefonen o filma så hände något riktigt hemskt, han gasa och fick snurr på styret o åkte rakt in i massa lastpallar på gården. Som tur va gick de bra och ser hemskt ut på filmen. Mamma storgrät och aston grät men ett par minuter senare var han uppe igen. 

Så nu är vi redo för läggdags så får vi se hur många dagar de blir skola och förskola denna vecka. Om en vecka börjar lilla Elise skolas in. Spännande.

Elise blev ju vaccinerad på bvc i veckan, allt var fint både längd och vikt o hon klarade uppgifterna super där. Hon avslutade med att vinka hejdå till sköterskan. Sen somnade hon gott i bilen hem. 

Nattinatt! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela