Smärta!

Jag har verkligen ingen hög smärttröskel, men detta gör verkligen ONT och det är sällan jag känt sån smärta som fåör en stund sedan! Efter att ha ätit frukost på ett café och pluggat lite på samma ställe över en kaffe så gick jag till vårdcentralen och träffade en sjuksköterska som omdelbart hämtade doktorn efter att ha tagit tempen. Doktorn konstaterade en kraftig infektion i armbågen och satte mig på antibiotika i 10 dagar, 3 st per dag. Och bara att tömma armen på var..... fyyyy faaan viken smärta!!
Det gjorde sååå ont! Och det känns nu så här i efterhand också... nä, det här var inte kul... hur kan ett så pyttelitet sår orsaka såna problem? Det är stört att tänka på. 
 
 
 
Det blir verkligen jättekul att försöka röra på armen när man ska byta om och så efter detta... usch!
Nä, för tusan hakar, detta tyckte vi inte om alls! Som sagt, att ett så litet sår kan orsaka såna problem är helt otroligt.. och allt började med en blåsa liksom... helt sinnes. Men nu kommer resten av dagen att bestå i att städa och dona här hemma och fortsätta att plugga och ta febernedsättande och försöka vila så mycket som det går emellan allting annat. Nu har jag precis vaknat efter en liten nap och ska fortsätta plugga en stund. Men först ska jag vakna till lite grann. Men jisses vad ONT det gör fortfarande! Det känns att de har varit där och klämt på det onda.... hoppas det går över snart, för detta är verkligen inte kul att dras med. Hoppas att ni mår bra i alla fall.