Skolveckans sista dag, fredag.

Så har jag snart gått min första vecka i skolan klart med att läsa matte 1c, vid sidan av har jag kört lite fysik och biologi och det har gått superbra med allting, jag fick en riktig rivstart i skolan efter mitt lilla uppehåll och det känns så jädrans bra! Igår fick jag dessutom lite paket innehållande nya matteboken och färgade papper samt wax sealing stamp kit från Amazon som jag hade gått och väntat på.
Så det blev en bra vecka för mig. Helgen hos Babe gjorde nog susen för mitt mentala state också, det gav mig lite extra krafter inför skolstarten. Nu ska vi tyvärr inte ses denna helg, jag ska istället ägna mig åt att städa, plugga lite extra samt umgås med min mormor och min lilla hund, dessutom ska jag med största sannolikhet träffa Fatimah också, vilket jag ser mycket fram emot eftersom vi inte har hunnit ses på ett bra tag nu. Jag försöker verkligen att finna den perfekta balansen mellan allting och so far so good får jag väl lov att säga. Jag ska även bege mig iväg och rösta idag, tänkte jag. Jag orkar verkligen inte trängas med folk i vallokalen på självaste valdagen. Hoppas på att vi får en förändring i Sverige snart så att vi tar oss igenom den här krisen efter nästa val.
 
Precis som julafton! Jag måste städa mitt skrivbord idag dock!
 
Jag vet att mitt skrivbord är en enda stor röra, men det ska vi åtgärda idag och imorgon, jag måste sortera allting som ligger utspritt på skrivbordet och torka bort allt damm för det är allt annat än dammfritt just nu samt en massa torkad akrylfärg och rester av vässade färgpennor, måste införskaffa en papperskorg till min skrivbordshörna också, och det ska jag göra idag. Jag måste också fixa med tvätten och greja i sovrummet eftersom det kommer nya mögbler dit snart.
Så jag har en hel del att stå i idag och under helgen! Men det är som det ska vara, jag tänker unna mig lite hemmspa sen ikväll också som avslutning på veckan. Det blir nog bra det.

Nu kör vi igång veckans sista måsten!
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Hej!
Hur gör det med podden?

Svar: Den kommer inte att bli av p.g.a. en sak som har hänt, jag kommer att berätta om det senare. Jag funderar på att göra en helt själv däremot o0ch bjuda in folk till den.
Challizz