Rena rama julafton!

Igår var det en fröjdens dag för mig då jag fick använda mina sparade extrapengar till det jag verkligen ville, det var som rena rama julafton för min del. Jag var på IKEA tillsammans med lilebror för att köpa en möbel jag velat ha länge för att få ordning på min arbetshörna och ytterligare en byrå står nu i mitt sovrum och väntar på att fyllas med grejer. Så vi har spenderat tid till att montera grejer och slänga gamla trasiga möbler, men mer ska hivas bort senare imorgon. Så vi är tre stycken to join forces, jag får vara med på ett hörn med bara en arm. Jag har verkligen världens bästa lillebror och världens bästa pojkvän som alltid ställer upp i alla lägen utan att man ens behöver be om det.
Nu vet jag att det är förvirrande för många att jag säger lillebror när vi inte är biologiska syskon utan mer inadopterade i varandras familjer, men viär som riktiga syskon och kallar varandra för bror och syster eftersom vi känner att det är den typen av relation vi har till varandra.
 
Hur som, de båda ska hjälpa mig här idag och imorgon så att jag kan få ordning någon gång.
Så det närmar sig slutet nu. Och jag har införskaffat någonting som kommer att göra vloggandet lite lättare och förhoppningsvis bättre också! 😃 Hur som, förutom en nice frukost ute så var jag och lillebror på IKEA och införskaffade en organizer som ska stå under mitt skirvbord och så har jag beställt kläder från BonPrix eftersom mina kläder är för stora då jag har gått ner 17,6 kg. De borde komma någon gång under veckan som är. Därtill så har jag lagt en beställning på Amazon med lite blandad kompott varav en del av sakerna kom redan samma dag som beställningen lades, alltså igår. Idag kom det ett paket från skolan som jag har sett fram emot, hur konstigt det än kan tyckas vara.
 
Som sagt, det är som rena rama julafton för mig, och fler paket kommer i omgångar med grejer eftersom försändelserna delats upp. Nedan följer lite bilder från gårdagen.
 
 
Frukost på Café Boulevard i Barkarbystaden.
 
 
 
 Paket från Amazon full of goodies!
 
 
 
 
 
 
 
 
Denna kommer nog att innefatta lite bättre vloggar och videos framöver! 
Jag har lite idéer redan!

 Organizer från IKEA!
 
Lillebror Chris i bygg-mode!
 
 Min grafritande miniräknare från skolan som kom idag!
 
 
Så ja, ni ser vilken blandad kompott av grejer det var, men dessa grejer skall vara till både skola, brevskrivning och allehanda pyssel, så det är väl investerade pengar för min del, men jag fick vänta tre månader för att kunna köpa allt detta. Men det var värt all väntan, nu så ska jag bara invänta paketet med mina kläder också och se hur pass bra de sitter! Jag längtar verkligen för det är riktigt fina kläder (enligt mig i alla fall) som kommer med posten. Det är två par jeans med utsvängda ben (lite mer än bara bootcut, snarare åt 70-talshållet) i två olika färger, en svart- och vitrutig kjol, två polotröjor och en höstkappa som är såååå snygg! Jag längtar verkligen tills de kommer.
 
Och jag är så himla barnslig när det gäller att få paket, jag blir som ett barn på julaftonskvällen!
Nu ska jag gå och räkna matte och sätta igång med lite enarmad städning och invänta att lillebror ska komma hem igen (han bor hos mig tillfälligt) samt fixa med lite tvätt, och även redigera en video som är på gång som jag tror att ni kommer att uppskatta! Jag håller på att öva in en balans här mellan blogg- och YouTube-tid och skoltid samt fritid och än så länge känns det som att det kommer successivt, snart ska jag väl ha lyckats skapa vanor som fungerar. Vad ska ni göra idag?
 
 
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Jag är likadan med paket 😅. Va kul att fixa i ordning! Det är en jobbig spiral, när man mår dåligt går det ut över hemmet o så mår man bara ännu dåligare o orkar ännu mindre. För mig är mitt hem superviktigt. Ibland kan jag tänka ”håller jag på att bli deprimerad igen eller behöver jag bara städa?” Tack för peppande inlägg! Ska ta o städa lite nu.

Svar: Jamen verkligen, så är det ju. Nu börjar allting att ta form äntligen, vilket känns otroligt skönt.
Challizz

#2 - - Anonym:

O fråga om önskeinlägg, du har gjort kollage med kläder som va jättemysigt hade varit jättekul om du hade velat göra ett med inredning, försår om du inte vill ta bilder av ditt hem men om du vill göra ett kollage på vad som är din stil? Om du har lust såklart.

Svar: Absolut, det är på gång redan :) Det är påbörjat men inte färdigt :)
Challizz