Productive Wednesday.

Så var det då onsdag och halva veckan har gått. Idag börjar allvaret för mig efter mitt lilla uppehåll med skolan, vilket tyvärr var nödvändigt, men nu är det nya tag! Och jag är superpeppad!
 
Efter ett samtal med mina lärare så kom vi dock fram till att jag ska byta spår i matematiken, från a till c, så det ordnade vi med igår så att det nu är färdigt och jag är redo att sätta igång mina studier i just matte som nog kommer att bli den största utmaningen för de flesta av oss. Men jag är positiv då jag har märkt att jag förstår matte mycket bättre numera än i grundskolan när lärarna bara tyckte att jag var oengagerad och dum så fort jag inte förstod någon specifik del, när jag sprang fram i alla andra ämnen. Det handlade nog mer om lärarnas undervisningsmetoder än min hjärna där. Jag säger inte att jag är något mattesnille, för det är jag inte, men jag har aldrig haft ett stort intresse för det och därmed inte lagt samma fokus på det som i andra - för mig - roligare ämnen, idag går jag in med en annan inställning och märker att den faktiskt gör skillnad. Går man in med ett intresse i något så blir allting så mycket mer uppenbart när man väl lyckas knäcka en nöt. Så jag hyser goda förhoppningar om detta.
Idag börjar jag i alla fall med matematik 1c vid sidan av biologin. Jag ser fram ermot detta.
Och matematikboken förväntas komma med posten idag, så bara att kötta på nu!
 
 
Jag gillar verkligen det här upplägget vi har på skolan, vi som läser på distans, måste jag säga.
Det är extremt smidigt och enkelt! Att börja plugga igen är det bästa jag har gjort på mycket länge!
Nu ska jag se till att bli friskare och hålla mig frisk så att det flyter på som det ska också!
Nu ska jag gå igenom alla dessa videos och föra anteckningar i väntan på att boken ska dyka upp i brevlådan, dessutom så väntar jag på mitt OwlCrate-paket också, samt paket från Amazon.
 
 
Jag avskyr att vänta, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, sägs det ju.
Men jag skulle nog snarare vilja säga tvärtom faktiskt! 😅 Man väntar ALLTID för länge!
Men det är väl bra att kunna ge sig till tåls också antar jag. Men jag och tålamod är inte kompisar.
 
Dags att ge sig i kast med dagens måsten nu då!