Infektion.

Jag ska då verkligen ha tur med precis allting som har med hälsan att göra! 
Det hela började med en vattenblåsa på armbågen som efter ca en vecka brast och en massa hud lossnade, två dagar senare är armbågen röd och gör ännu ondare, och nu igår så var infektionen ett faktum...det varar så fort man trycker på det röda området och gör ont som sjutton!
Speciellt längst ner vid sårets slut är det varigt... och nu ska ni veta att detta är ett pyttelitet sår...
Idag har jag dessutom lätt feber, men jag har en läkartid kl. 11:30 eftersom detta måste tömmas och behandlas med antibiotika. Jag säger ju det, jag och hälsan är inte vänner alls... så tröttsamt!
Men fy tusan vad ont det gör alltså, så fort man bara nuddar vid armen gör det ont...
 
Bild tagen igår... idag har det röda spritt sig och gör ännu ondare. Det går som ett streck uppåt.
 
Skönt är det verkligen inte kan jag säga.... speciellt som det onda bara sprider sig från den röda cirkeln kring armbågen... att det dessutom har lossnar lager av hud gör det inte mycket skönare...

Men utöver detta elände med infektioner så kommer dagen att bestå i att plugga matte, det går ganska bra nu faktiskt. Jag är nöjd med mitt första resultat, trots att det bara är en repetitionsuppgift. Men jag tycker att bara ett enda fel i matte är bra för att vara jag!
Jag känner mig nöjd och dessutom fattar jag vad jag håller på med nu, vilket är ett klassiskt bevis på att man kan få en spärr i hjärnan och tro att man är sämre på något än vad man är, när det lossnar så förstår man plötsligt så mycket mer än man trodde var möjligt.
 
 
Men att det finns en hel del dåliga lärare. såsom min gamla mattelärare som körde med utstuderad mobbning av sina icke-favoriter. är ett sorgligt faktum och därför uppskattar jag dem som utbildar sig till lärare idag för att göra skillnad. Hur är det med er? Har ni haft någon riktigt dålig lärare någon gång? I vilket ämne och varför? Jag har haft ett par stycken även om majoriteten av dem har varit bra. Vissa människor ska helt enkelt inte vara lärare... jag minns specifikt tre stycken riktigt usla...
Men tack och lov har majoriteten av mina lärare, speciellt klassföreståndare, varit mycket bra!
 
Nu är det dags för mig att dyka ner i böckerna igen. Vi hörs senare allihopa!