9 år tillsammans <3

Och så nådde vi den punkten till slut också, då vi firar vårt nionde år tillsammans... i nio år har jag varit tillsammans med den underbaraste man jag någonsin har träffat. Han kom mitt i ett enormt mörker i mitt liv och räddade mig på många sätt. VI har båda haft våra bekymmer och haft våra ups and downs, men i slutändan blir det alltid så klart att det är VI. Att det ska vara vi. Att vi behöver varandra.
Ingen har behandlat mig så fint som du har gjort min älskade Babe, ingen har sett mig som den jag är med fel och brister såsom du har gjort... I nio år har du gjort mig till världens mest lyckligt lottade människa. Jag älskar dig mest av allt min älskade Babe, du, Chiquita och katterna är det bästa som hänt mig, du är det absolut finaste jag kunnat önska mig. Tack för att du får mig att känna mig så älskad och gått igenom alla de här hemska sakerna med mig, vi klarade det tillsammans, du och jag.
Jag älskar dig såååå otroligt mycket och jag ber om nio år till, som allra minst, helst resten av mitt liv.
Jag kommer aldrig att sluta finnas vid din sida när du behöver mig, aldrig sluta älska dig
 
Du är allt jag har och allt jag ber om. 💖

Du är den mest fantastiska människa jag någonsin har träffat och du är värd det bästa som finns. Jag har kanske inte mycket att ge dig, men min kärlek får du allting av, jag kommer alltid finnas till för dig och alltid älska dig, alltid, alltid, alltid. Tack för att du vill vara min, du den vackraste av änglar.

Den här låten är till dig. för att texten kunde inte berätta tydligare vad jag känner.
 
 
 
Det är en rikedom att få älska
och att älskas
Vår kärleks varsamhet är det vackraste jag vet 💖
 
Jag älskar dig.
 
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Hur träffades ni om man får fråga?😊

Svar: På en inflyttningsfest hos en gemensam kompis :)
Challizz

#2 - - Bell:

Anonym: På daglig verksamhet skulle jag tro :)

Svar: Bra försök till att förolämpning, riktigt barnslig nivå. Vi träffades på en inflyttningsfest.
Challizz