Tuffa tider.

Det är mycket som pågår i mitt liv just nu och det är tuffa tider gällande min hälsa, däremellan en massa plugg och därav den kassa uppdtaeringen här.
 
Just nu så ligger jag i en sjukhussäng med benen i högläge och uppkopplad till en massa apparater...det är min andra helg på raken inne på sjukhus, det känns lagom roligt...
 
 
 
 
Jag har verkligen inte orkat med alla hånfulla kommentarer kring min hälsa och att jag skulle vara hypokondriker och har därör heller inte berättat vad det rör sig om när jag åker till sjukhuset, men i skrivande stund vill jag låta er ta del av hur mitt liv faktiskt ser ut, jag vill ge en sann bild av mitt liv på den här bloggen, inte bara linda in allt i rosa bomullsfilter, jag vill dela med mig av både bra och dåligt i mitt liv, och just nu är det tyvärr mer dåligt än bra. Jag förväntar mig inte att få åka hem idag  heller. Vilket suger... jag vill bara ahem till min katt just nu. Nu är planen för mig att åka ner på lungröntgen och ultraljud av hjärtat, lungorna och benen och sedan får vi se.
Man kan väl kort sagt säga att livet inte leker just nu. Kanske bloggar mer sen i ren tristess.
 
Jag hoppas i alla fall att ni andra mår bra och är rädda om varandra.
 
 
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Usch, läskigt :( avskyr sjukhus. Hoppas verkligen du får bra vård o kryar på dig. Själv ligger jag hemma med covid för första gången. Kram

Svar: Ja, jag gillar inte sjukhus heller, men tyvärr får jag besöka dem alltför ofta.... hittills har jag fått mycket bra hjälp. Hoppas du kryar på dig också <3 kram!
Challizz

#2 - - Linna:

Krya på dig kära Challiz, hoppas du snart får åka hem igen❤️ Skönt att höra att du får bra hjälp. Bry dig inte om de tråkiga kommentarer du får, även om jag förstår att det är svårt. Men tror att de flesta av oss som läser hos dig gör det för att vi tycker om och bryr oss om dig.
Kramar