Hemma.

Jag är äntligen hemma igen, igår eftermiddag fick jag äntligen komma hem efter tre dagar på sjukhuset och det var sååå skönt att få sova i sin egen säng igen! Röntgen visade på att jag hade en stor blodpropp i vänsterbenet och flera mindre i båda lungorna, främst den högra. Detta är en allvarlig sjukdom, men den är i alla fall behandlingsbar, men jag måste vara väldigt noga med att känna efter vad jag orkar med eller inte. Detta är min andra vända på sjukhuset inom loppet av två veckor... helgen innan denna så låg jag inne för kraftig klostrideinfektion och akut uttorkning och näringsbrist, då hade man ännu inte upptäckt propparna, så det har varit alldeles för mycket sjukhus för mig på en gång. Innan dess var det såret på armen som gav mig sepsis... jag är så trött på alla sjukdomar och allt elände det för med sig så nu hoppas jag verkligen att dröjer innan någonting händer nästa gång...
Jag har varit konstant sjuk i över en månad nu och tagit tre antibiotikakurer efter varandra och gått på kraftiga smärtstillande mediciner. Det är inte så lätt eller kul att vara jag alla gånger, men nu tänker jag sikta på att hålla en psoitiv attityd, trots att mitt hälsotillstånd är oerhört skört just nu. Jag får blodförtunnande sprutor en gång per dag och kommer attb få blodförtunnande tabletter som jag måste ta i minst ett halvår framåt. För tillfället kan jag knappt gå, men jag gör så gott jag kan.
 
På väg ner till lungröntgen med kontrastvätska.
 
Min plats med världens mest smaklösa måltid...
 
Personalen på sjukhuset tog verkligen väl hand om mig under min vistelse där och Babe kom och besökte mig och hade med sig mat och dricka. Vi fick sitta tillsammans i deras samtalsrum för att få lite tid för oss själva. Under hela vistelsen var jag mycket trött och mer eller mindre däckad av smärtstillande och lugnande p.g.a. min sjukhusångest. Men personalen var verkligen helt fantastisk måste jag säga, de tog verkligen hand om mig på det bästa möjliga tänkbara sättet. Jag vill lyfta på hatten åt dem allihopa. Och den ryska damen som jag delade rum med var så himla gullig. 
 
Nu hoppas jag som sagt på att jag ska slippa vara mer på sjukhus annat än vad som är absolut nödvändigt för min behandling, och jag ska hålla mig positiv och kämpa vidare.
 
Hoppas att ni alla mår bra och är rädda om hälsan och varandra!
 
 
 
 
 
 
#1 - - Linna:

Så glad att läsa att du är hemma igen ❤️ Vila dig nu och följ alla rekommendationer du fått så hoppas jag att du snart är på benen igen.
Kramar ❤️

Svar: Vad gullig du är <3 tack, det ska jag göra <3
Challizz