Tillbaka.

Hej allihopa, jag ör ledsen om jag gjort flera av er oroliga med min tystnad, men jag behövde en paus från bloggen och sociala medier överlag, det enda jag har använt mig av är YouTube för att titta på videos. Jag har haft goda skäl till att inte berätta vad det är som pågått, men det har att göra med hälsa och medicinsk behandling (nej, inte cancer) som har tagit allt mitt fokus och all min ork och energi.
Jag har behövt att bara fokusera på mig själv. Jag fick pausa skolan p.g.a. detta då lärarna och jag var överens om att jag måste bli friskare för att kunna klara av att orka med att plugga, så då blev det nu en längre paus och jag börjar nu igen den 5:e september, då jag känner mig en aning bättre och nu börjar längta efter skolan igen, vilket i sig är ett bra friskhetstecken. Från och med nu så kommer jag att ha mina 5 veckors ledighet under somrarna och köra på klassiska terminer när jag söker mina kurser, så då räknar jag detta som att det nya skolåret börjar (jag började ju förra sommaren) och jag har redan beställt mina böcker och en massa skolmaterial via Amazon, samt en hel del grejer som bara göra själva antecknandet lite roligare, so now I'm good to go soon! Och med start i oktober så börjar jag mitt nästa sparmål, nämligen att kunna köpa en iPad Pro2 på 1TB nästa år, jag har velat ha en sån i två års tid nu, och nu har jag möjligeheten att spara ihop till en sådan, så det är precis vad jag kommer att göra också. Vid sidan av allt elände som har hänt så har det dykt upp lite möjligheter för framtiden också, så jag tar nu en dag i taget och arbetar mig mot mina mål och det andra får bli en bonus, om det nu blir så som jag hoppas på att det blir. Chanserna till det är ganska stora dock.
Så det är inte bara elände i mitt liv, utan det öppnar sig nya möjligheter och kommer roligheter vid sidan av också, men jag behövde verkligen de här veckorna och 100% fokusera på min hälsa.
Det är mycket annat tråkigt som har hänt också, men det berättar jag mer om en annan gång.
Livet är verkligen en berg- och dalbana på alla tänkbara vis. Men det är väl bara så det är.
 
Men nu är jag tillbaka och hoppas att jag i mån om tid kunna leverera lite content till bloggen, det kanske inte blir så här jättemycket i början med tanke på att skolan börjar nästa vecka, men jag ska försöka att kika in här med jämna mellanrum. Igen, förlåt om jag gjorde er oroliga och tack för att ni bryr er och visar sån omtanke 💗
 
Nu ska jag återgå till min storrensning av grejer och tvätt och städning, så vi hörs senare!
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Kul att du är tillbaka! Jag önskar ett inlägg med dina nya pluggsaker när de kommit. Vore inspirerande och kul att se! Krya på dig

Svar: Det ska vi kunna ordna, absolut! Kanske efter helgen.
Challizz