Summa sidvisningar

söndag 25 september 2022

Vacciner och andra roligheter

Vi hade lite salong här hemma förra veckan och Fabian fick frisyren fixad. Han är inte den lättaste att klippa men vi blev rätt nöjda med resultatet till slut båda två. Det är händer överallt och han sitter inte stilla en sekund😄


Jag träffade på mamma och Fanny på stan en dag då Fanny var inne för att vaccinera sig mot TBE. Mamma bjöd oss på go´fika och jag följde med sen när vaccinet skulle tas.                                          Det fanns även drop in tider så när hon var klar frågade dom om inte jag också skulle passa på, så det gjorde jag. Om 4 veckor ska jag ta en dos till, ska ta på Fabian sen också. Nåt mer jag skulle vilja vaccinera mig mot är bältros, har sett så många inom jobbet som mått fruktansvärt dåligt när dom haft det.

Skulle gå och hämta Fabian i skolan och var lite tidig men tänkte handla lite innan. Då mötte jag hans klass som var på väg till kyrkan, det blev ett studiebesök för mig där också som fick hänga med dom in.

I helgen har vi ätit på Pinchos, Fabian har tre rätter där han kan äta och så vill han ha en blå drink. Så kul när man kan gå ut så med honom och han tycker att de är jätteroligt.


Glass till efterrätt blev det också.

Sen gick han och jag till Stora torget för att kolla när dom skulle åka cross och flyga högt där. Vilka galningar, Fabian jublade högt när dom snurrade och flög i luften.


Sen var det musik som vi skulle lyssna på och Fabian dansade och sprang runt på den lilla cykelbanan dom haft där i sommar.

När vi skulle gå hem fick han syn på en kö, såna gillar han ju så han gick dit. Där fick han en idolbild på en av killarna som körde cross med en autograf på. "Cheese" sa Fabian och gjorde tummen upp när jag skulle ta kort för så gör dom visst i skolan 😅


Idag har mormor och Fabian varit ut på lite äventyr. Dom tog tåget till Borlänge för att äta köttbullar på Ikea. Sen åkte dom vidare mot Rättvik för att sen ta bussen hem därifrån.

Jag passade på att koka lite mer lingondricka av dom 9 kg lingon vi var ute och plockade i regnet igår. Flaskorna tog slut så får koka resten imorgon. Lingondricka är bland det godaste jag vet att dricka.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar