onsdag 26 oktober 2022

Uppkopplad och klar👍🏻

 I dag var det dags för uppkoppling Ekg 24 timmar.  Man blir ju riktigt tjusig med dosor och elektroder och det bästa denna hemska kassler tröja som ska hålla allt på plats🤣 Ja jösses säger jag brynja klädd 🤣.


I morrn bitti blir det upp mitt i natten för att åka till skadefirman med min bil😢 Den ska omlackeras då de kunde se microskopiska skador i lacken där skärmen slets bort i bak, så trist då jag aldrig under mina över 40 år råkat ut för nått.  På det är det koppla loss mig och åka tillbaka med ekg till sjukhuset. Sen får vi se vad som händer. Lite otäckt allt detta tycker jag och upplever det blivit konstigt sen jag hade corona. 

Nåväl, skitväder även idag med grått så långt ögat kan nå. Nu börjar vi komma in på novembervädret som mamma alltid sa. Hon fyllde ju år i just november och avskydde denna månad då det oftast var regnigt och grått.   Lilla mammsen❤😢  Just nu hade jag gärna velat ha dig vid min sida. Så många frågor gällande allt detta med hjärtat då du också hade problem och skulle behöva veta om du också hade detta QT syndrom? Likadant pappa som vid 50 fick ett hjärt stopp och vad det var?  Nu vet jag att detta finns i vårt släktled men om nån av er också hade det.  

Efter allt detta har jag bara lust att åka iväg på nått kul typ Ullared 😉 Bara se nått annat än denna trista stad och all skit den har haft med sig. Falska människor man haft att göra med, ynkryggar rent sagt som ljuger och inte kan stå för vad det säger usch😠  Hade åtminstone kunnat hålla sig till sanning. Ja tvi vale!!! Karma 👍🏻

Och efter sån trist smörja ska dotra och jag skaffa oss denna att ha våra fina ringar på efter mamma och pappa❤  Så läckra och lite kul och att man har ordning på alla ringar.

Nu blir det fixa lite med bilen så den är klar för inlämning i morrn. 

Med det säger jag på återhörande och en fortsatt bra onsdag😚❤

Inga kommentarer: