lördag 22 oktober 2022

Tänka sig 🤣

 Lördag morgon och gårdagens mumsande gav sitt😩 Den lille bullen, tunna skivan av vitlöksbrödet och lilla lilla kokostoppen det gick inget vidare. Nåväl, allt får man betala för. Inte sovit en blund i natt då benen värkt nått så in i bomben i vilken ställning jag än försökt ligga i. Blir så trött på detta. 

Men får försöka få dagen att gå i lugn och ro ändå.   Tänkt lite på detta att det finns människor  som verkligen vill andra illa och vad det beror på? Att man utger sig för att vara nån annan än den man verkligen är dessutom inte ens kan stå för , vara ärlig i det handlingar man gör, vad har man för fel då? Det undrar jag.   Otäckt🤢 Men vill ändå tro att man får igen det inom sinom tid . Glad också jag har min intution och denna envisa egenskap att aldrig ge upp utan att få svar på saker och ting och det får man tillslut.  Tänka sig, det mesta blir ju offentlig handling🤣

Jämför det med ett fenomen  att  jobba. Jobba med män eller kvinnor som ett exempel. Jag har gjort både och och med kvinnor var det massa prat bakom ryggen, skvaller, avundsjuka och osanningar . Med män raka puckar, ärlighet  och ta upp sakerna direkt om nått störde. Säger en hel del.  

Jaja huvudsaken man kommer till sanningen och tack för hjälpen säger jag att jag fick den hjälpen mitt i min utmattning och sorg jag genomgick/genomgår.  En ärlig människa hade kanske frågat, påmminnt etc i stället för att pissa i ansiktet på den som redan ligger. 

Ja livet har sina vändningar på gott och ont. Och även det onda kan vända till det goda så icke att förringa.  Jag brukar alltid säga krya på och ha ett gott liv .

Idag blir det som sagt en lugn dag i det gråa vädret. Får se mot kvällen vad som händer om jag orkar nått?   Nu blir det lite go mat och efter det lite stretching av rygg och övriga kroppsdelar som inte mår så bra. 

Med det säget jag på återhörande och en fortsatt god helg till de som gjort sig förtjänta av det😚❤


 

Inga kommentarer: