måndag 24 oktober 2022

Så har de sett hjärtfel😲

 Helgen över och blev rätt lugn.  Regn och grått i går gjorde inte det bästa i kroppen. Så det blev en pyjamas dag  och vila mitt bäcken som värker så in i bomben  plus att jag då slarvade med lite gluten i fredags. Men idag var det bättre tack o lov. Fick också meddelande på 1177 i går lördag från hjärtmottagningen som tagit emot remissen från min husläkare.  Det var lite läskig läsning  och jag ska rätt så akut utredas då man 2019 sett ett typ 1 Brugada EKG med förlängd QTC tid på 495.  Den mutation vi har i vårt släktled av SCNSA genen kan kopplas ihop både till långt QTC syndrom typ 3 och Brugada fenotyp på olika individer. Och att jag haft symtom är oroväckande och därför måste utredas snarast. Så sjuksköterska kommer ta kontakt för att initiera släktträd, ta gen tester och kolla symtomatologi.  Jag ska omgående få göra 24 timmars Holter övervakning och om jag får symtom måste jag åka in akut.  

VARFÖR ska jag drabbas av det mest konstiga sakar? Först Sudden deafness, Hidradenitis supperativa, klonal mastcells aktiverings  syndrom. Vart kommer allt från? Hjärtat är ju inte att leka med då man googlar Brugada😲 Det är ju rent krasst hjärtstopp i sömnen fy!

NÄR ska jag få lugn och ro, ta tag i min utmattning till 100% På det har man människor  i perforin som endast vill se en ha ett helvete.  Den personen önskar jag verkligen "finns inte ord"  och som sagt var, ALLT går att kolla och få fram 🤣 Det är offentligt.   Och då kommer vi till är alla människor 100% ärliga som de gärna vill framhäva????? Näe det finns alltid saker så jaja.

Nog om sådant skit  för det är just vad de är.  Sköt er själva och ta tag i era egna problem säger jag.  Och när man vet att nån är illa därann varför inte hjälpa  eller påminna/fråga om saker som måste göras???? Istället för att ljuga  och inte stå för SANNINGEN .  

Veckan späckad med massor och blir ju trycka in hjärt utredning också bland allt det andra 😩

Idag har jag iallafall bestämt mig ändra om en massa i mitt liv och ändra om massor i min kost mm. Fått enorma recept på vegetarisk mat via en sida från Facebook. Så har handlat hem massa grönsaker och ska börja i morrn laga lite smarrigt. Vet ju att vegetarisk mat gör mig så gott och dämpar smärtor t.o.m.  Efter olyckan då jqg låg inne på ajukhus levde jag på det i 1,5 månader och min kropp mådde enormt mycket bättre.  Så nu kör vi👍🏻

Nu ska jag fortsätta lyssna på Krim podden som jag hittade på nätet. Enorma förhör i brotts utredningar,  man tror inte det är sant.  Beundrar dessa förhörsledare hur det pallar när svaren  är åt väggarna  och människor mördats.  Att det orkar höra och lirka med dessa 😩😩😩

Med detta säger jag på återhörande  och natti natt när de beger sig 😚❤














Inga kommentarer: