söndag 30 oktober 2022

En toppen helg💖

 Lördagen blev toppen med sol och 14 grader, tänka sig i slutet av oktober så varmt. Bara bra att värmen håller sig så blir vintern kortare tänker jag 😉

Så det blev en trevlig kväll ute vid vattnet med super god mat och super trevligt sällskap. Jag älskar verkligen denna restaurang❤  Känns som man sitter på en stor båt, vattnet som utsikt, otrolig miljö inne, fantastisk personal och GRYM MAT❤  Så vi blev sittande tills de stängde och mörkret hade lagt sig för länge sedan.




Detta ställe har verkligen  blivit en oas att åka till, slappna av till magiska vyer. En sak jag tycker är mysigt där är att de spelar soft jazz musik sådan där lugn i bakgrunden.  Sånt gillar jag.

Inga mer folk på taket tack o lov och hoppas det så kommer vara. Vi ska ha möte med förvaltaren i veckan så få se hur det går? Vårt område har har eftersatts i många år nu och vi är massa männiakor som bor och betalar här och då ska det banne mig skötas som alla andra, blir så förbannad.  Ta bara att de röck våra termostater på elementen för 3 år sen vilket gör att vi inte kan reglera värmen i våra hem. Det skulle ställa in värmen sas det. 3 år för bövelen. I april skrev jag och ifrågasatte och då skulle det sättas tillbaks, nu är det november snart. I 6 år har mitt balkongtak läckt rakt igenom regn och kondens vatten.  Taket ruttnar och ovanpå har duvor flockats vilket gör att när det regnar blir det vattenlösligt skiten från dem och rinner ner här hos mig. Detta skiter de i att åtgärda också😠😠 Fast de lovade mig till våren att få nytt tak, icke då. Jag har också beställt rustning hemma av vardagsrum  och kök för 9 veckor sedan.  Det var noga att jag skulle betal INNAN DIREKT. Vem fan betalar innan tjänsten är gjord? Väntetiden var 6-8 veckor och nu går vi in på vecka 10 sedan dess och inte ett ljud.  Så ruttet. Men jag borde inte vara förvånad efter allt jag utsatts för i alla mögelbostäder.

Nåväl, idag blir det lite fixa hemma för en ny vecka med massa sjukvård igen väntar. Det är sjukgymnast, hjärtsjukvård , samtalsterapi  och sist men bäst får jag hämta min älskade bil på fredag,  nylackad och fin 😍 Min fina lilla stora bil 😉

Måste ju bara visa också så vackra kulor jag beställt😍



Ska göra nått fint med dessa när det kommer , så otroligt vackra 💖
Älskade mamma och pappa ❤

Med det säger jag fortsatt trevlig söndag och på återhörande 😙❤





Inga kommentarer: