torsdag 27 oktober 2022

Biltur i nattsvarta mörkret 😩

 Försökte gå och lägga mig innan klockan 21 i går hmmm, det gick inget vidare. Rulla runt, kissnödig, törstig, klia av nätet runt min kropp, ekg plattorna gjorde ont, klistert på dem började göra sitt i min hud .Jag som är kontaktallergisk mot just klister 😩 Törs knappt dra loss dem senare idag med risk att huden följer med. Sist jag gick med övervak hade jag det 48 timmar  och min hud var sårig i veckor efter. Nån sömn blev det inte och 4.10 ringet klockan fyfarao säger jag,  Kolsvart ute och jag ska iväg. Halv 6 drog jag och möttes av nattsvart vägbana och pärlband av biler i mötande körfält. Jag avskyr mörker körning då man inte kan ha hel ljuset på hela tiden.  Med risk för både älgar, grävlingar, rådjur och andra djur blev det att köra väldigt lugnt.  Och trots nattsvart nog fasen skulle bakomliggande bil  nästan vara uppe i min bagagelucka. Sånt hatar jag!! Om ett djur dyker upp och jag måste tvärnita ja då har jag ju det puckot i mitt baksätet typ.  Varför inte hålla avståndet???

Men jag kom fram i tid  och hann ta lite kaffe och lämna min fina bil❤. Utanför stod en svart Mitsubishi SUV, fyfan så stor 😲 Å hur i all världen ska man lära sig dessa knappar och spaker då och i kolsvarta mörkret plus trött som ett gnu.  Tro på fan att varningslampor lyser i bilen också.  Hur fan kan det lämna en bil med varningslampor?  Var nått med däcktrycket och jag skiter i det, tänker inte hålla på.   Så efter många om och men hittar jag alla spakar och tar mig iväg . Men inga finesser som jag har på min med kartor och GPS  så hur fasen hittar man hem i mörkret? Fick inte ens på rätta lyset, ja jösses!!! Väl ute på motorvägen nog sjutton börjar det vråla varningslampor jag inte ens i mörkret hann läsa. Nått med departure och BRAKE.  Så fick väja in mot väggrenen  och pusta. Vet faktiskt inte vad det var utan puttrade hemmåt i 80  som en gubbe med hatt, då var det inga lampor som tjöt 🤣 Tacka det övre makterna att jag kom helskinnad hem.  Denna bil kommer få stå mestadels tills nästa fredag då jag får hämta min.  Den var ingen hit att köra. Jag som är van vid el säten där man ställer in efter ryggen och kan höja upp stolen mm. I denna satt man som en fjärt nere på golvet och såg knappt ut genom rutan 😢 inte heller farthållare och allt i vindrutan som jag har.  Nåväl, bara vara hemma 1 vecka. 

Är dessutom så trött att jag baxnar  och 10.10 ska detta ekg stängas av och jag får ta av mig denna kassler mundering och duscha. Kliar överallt just nu😩 Så fram till 10 blir det en power nap i soffan nu och sen när allt är klart åka till sjukhuset och lämna in allt, sen bara hoppas mitt hjärta mår bra  ❤

Vädret då? Jo 10 grader och igen mulet, grått och regnet hänger i lufter även idag isch!!

Med det säger jag god natt  för en timma och på återhörande😙❤


 

Inga kommentarer: