torsdag 29 september 2022

Dagar som rullar på .

 Veckorna rullar på,  det hinner knappt bli måndag så är det helg igen. Tiden rusar verkligen fram.  Jag har fått tid för lackering av bilen och det känns ju bra inför vintern att skadan blir färdig om än inte på många andra vis😢 Men nu är det så och går inte göra ogjort. Funderar på om jag ska köpa salvia och bränna på för att få bort all olycka runt mig😉 Få bort förbannelsen som verkar ligga över mig konstant i precis allt (ironi)

Haft min diakon här på samtal vilket alltid är så gott. Hon kommer alltid med vackra blommor som förgyller vardagen💖 Vi har knappt hunnit ses detta år då massor kommit emellan oss. Corona, sjukdommar mm men i förrgår fick vi till det.  Förutom det håller jag mig på min kant gällande människor  och kommer så göra resten också. 

Det rullar på i vården också. I går fick jag äntligen en kortison spruta i min höft mot trochanterit och än är för tidigt att säga om den lyckades. Ska också utredas varför jag har hoppande inflammationer i mina leder även koll av mitt hjärta som efter corona är lite bångstyrigt. Hög puls och rusar rätt vad det är o kombo med anfåddhet.  Har ju nått på mitt hjärta som ingen förklarat mer än " de har inte ändrats sedan föregående år" sådan förklaring räcker inte man vill ju ha reda på VAD det är. Inkomplett skänkelblock och lång signal ????  Så jag bokade i morse privat hjärt specialist då jag tidigare varit dit och var väldigt seriöst. De gjorde ultraljud på hjärtat osv. Litar inte på husläkaren längre.  

Annars rullar det på med höstväder. Sol och vackert på mornarna och ösregn mot kvällen typ. Fortfarande rätt varmt mellan 12-15 grader, älskar denna temperatur då tok värme inte längre fungerar på min kropp.  Resten av denna vecka har jag inget mer tack o lov och min höft ska ju vila nu efter injektionen. 

Saker händer i världen som är otäcka i vårt närområde😨 Dessa gasläckor i Östersjön på Nordstream 1 och 2. Obehagligt  då situationen är som den är i vårt närområde  med så mycket hat.  Läser också varje dag och nya skjutningar, bombdåd, kvinrån och död VARENDA DAG !😩 Inte en enda dag är fri sånt längre,  otäck utveckling😠

Men nån forskare eller vad det var skrev att människan är inte god och det kan man väl konstatera sedan länge nu.  Människor söker tillfredställelse genom att försöka dominera  andra pga underliggande faktorer sedan barnsben t.e.x.  En vetenskap detta som säkert är svår att komma till rätta med. Usch ja!!! Näe jag trivs bäst med mig själv den enda jag kan lita på.  



Idag blir det lugnt läge pga höften, god mat, nån film kanske och bara ha det bäst❤ 

Men jag tror ändå starkt på 



Med det säger jag på återhörande 😚❤

Inga kommentarer: