Weekly revolt

Hejsan på er! Hoppas att ni mår bra efter valvakan. Lite trött i dag men vi la oss nog vid 23:30. Känner mig inte jätte pepp på valresultatet. Vill ha Magda som statsminister, läskigt att SD blir så stora osv.. Nu hoppas vi ist på lite glada nyheter om att det förhoppningsvis kan bli skiftbyte i region Sthlm. Sthlms sjukvård klarar inte fyra år till med Irene Svenonius! SD backade dessutom i Nacka kommun så det var lite glädjande. 

Nog om valet. Förra måndagen började jag ett kost och träningsprogram hos WeeklyRevolt. Det är 66 dagar med kost och träningsschema kan man säga. Roliga recept att välja mellan, bra mat 6 dagar om dagen och träningsutmaningar! Första veckan har gått bra och vågen visade -1,8 kg första veckan, peppande! Jag har så svårt att få till kosten för att gå ner i vikt så kände jag behövde ta till ngt drastiskt. Så trött på att vara tung!

Annars har vi haft en fin helg. Äntligen friska efter en extremt långdragen förkylning. I lördags var vi hemma och fixade med lägenheten och i går jag och barnen hos Malin och barnen. Det var mysigt med prat och lekdejt! Tränade även i lördags med Sandra. 

Lägenheten går det framåt med och börjar kännas mer och mer som ett hem. Om än mkt saler fortfarande. Får bli en sväng till Ikea i veckan och köpa säng till August och sidebord. Ska byta ut vårt gamla till större. Ska även ringa en elektriker som ska sätta upp taklamporna. Var krångligt att fixa själva. 

Jag jobbade två nätter förra veckan, gick bra även om jag hade en del rethosta. Nu är långledig så här på först på fredagnatt och jobbar hela helgen sen. 

Önskar er en fin måndag! Kram

(null)
Bra och god mat med WeeklyRevolt


(null)
Vabbade två snoriga barn förra veckan. Dock pigga. De blev friska fort med som tur var.


(null)
August på väg mot fotboll, de fick lite sprayfärg i håret förra veckan.



(null)
Träning med WeeklyRevolt


(null)
Köket börjar ta form. Gillar verkligen nya köket


(null)
Vabb med August


Kommentera här: