September är här!


Hejsan på er! Sjukstugan fortsäther här. Dag 9 för mig här nu och jag känner mig mkt piggare, dock bihåleinflammation som gör ont.. Tog fakriskt ända tills i söndags innan händigheten och den förhöjda tempen försvann. Så var en ordentlig omgång man åkte på den här gången. Ont i halsen, feber, hosta, snor. You name it. Så var hemma från jobbet hela veckan.. Nu jobbar jag i morgon natt igen och det ska väl gå bra.  Smittar ju inte längre och har jag ont får jag ta Alvedon och Ipren.  August blev tyvärr smittad av mig och har varit sjuk sedan i lördags så han är hemma här med mig. Hoppas nu att Agnes klarar sig. September är för tusan värre sjukmånad än februari för oss. Alltid varit så.

Annars går det framåt med lägenheten börjar kännas mer och mer hemma och mer och mer i ordning. I dag lyckades vi få ett till förråd via föreningen så det kommer hjälpa oss att komma i ordning med det sista då vi har mkt saker som är svåra att göra oss av med. Eftersom barnen ska få ett varsitt rum blev vi ju av med vårt kontor/förvaringsrum.. Har även haft en kille här som kollade på badrummen i dag. Ska renovera båda (ett i taget). Så får se när vi kommer i gång. Vill ha det ena klart innan jul och sen får ser andra bli i vår.. 

Mamma och Thomas var iaf här förra veckan även om jag var krasslig. Det var fint. De fick se lägenheten, var med på Augusts fotbollsträning och myste. Skönt de kunde komma ändå och de blev inte smittade som tur var (ingen corona). 

Nu ska jag jobba två nätter. Sen väntar en ledig helg. Ska ju rösta på söndag också. Jag röstar som alltid rött.🌹Tycker Magdalena är perfekt som statsminister. Ulf och Jimmie är oerfarna tomtar. 

 Nu ska vi strax äta lunch här. I eftermiddag för vi nog vara ute lite i solen. Sådan härlig septemberdag. Älskar septemberväder!

(null)
Spela spel med mormor! Lycklig unge!


(null)
August klippte sig i fredags efter skolan. Så fin ❤️


(null)
Lek på lekberget i lördags.


(null)
Fotboll i söndags.


(null)
I går spelade jag och August spel. Bland annat övade vi på bokstäver. Jag pratade även med Augusts fröken på lära känna samtal. Och hon beskrev han som en glad och snäll kille som verkar trivas i skolan och har lätt för att få kompisar. Hon tyckte även han var skolmogen och gör allt de gör med glädje. Så stolta och glada föräldrar!


(null)
Min lilla fina kille som är i en känslig ålder nu. Så kärleksfull men utmanar mkt också. Gäller att ha tålamod.


(null)
Mot fotboll med mormor!



Kommentera här: