Fotbollscup och loppis


Hej hej fredagkvällen! Så skönt med helg! Jag har jobbat tre nätter men nu är jag långledig! Har varit en skönt fredagkväll med en god middag, popcorn med barnen och lite fix. Precis nattat barnen och ska nu tippa på v75 och ta någon bit mörk choklad. Min andra lediga helg i rad, så skönt! 

Varit litet tyst här. Men åkte på Agnes magsjuka, sen när jag väl blev frisk var det fullt upp med träning, fix hemma och styr med barnen + jobb. Länge sen vi var magsjuka men både jag och barnen fick det. Hoppas få vara frisk ett bra tag nu! Både haft en dunderförkylning och magsjuka nu i september! 

I helgen ska vi stå på loppis ute på Siggesta gård. Vi hoppas vädret blir okej för det är bakluckeloppis.. I morgon blir det nog skapligt med söndag ser dyster ut med regn. Vi får se. I övrigt blir det lugnt i helgen. I morgon ska både jag och Andreas vara på loppisen och barnen hos farmor och farfar. På söndag får Andreas ta det sjölv så är jag hemma med barnen. 

Förra helgen var jag också ledig. Tränade, fixade mer hemma och på söndagen  spelade August knattecup med fotbollen. En riktigt härlig eftermiddag pp fotbollsplan blev det med vänner och familjen. Kul att se de små kämparna. August gjorde ett jätte snyggt mål. Han gillar fotboll mer och mer. Annars har han även börjat på basket nu. Kul att testa lite olika. 

Hoppas ni mår bra! Här är lite bilder. Trevlig helg!

(null)
Augusts första fotbollscup. Fint ordnat av Boo Ff.


(null)
Glass efteråt.


(null)
Stolt kille med glass och medalj


(null)
Härligt väder hela dagen. De spelade tre matcher på 10 min x 2.


(null)
I måndags var jag och Agnes lediga. Så vi hängde på Nacka forum. Behövde göra ärenden, sen blev det lunch, Agnes fick välja en klänning och så fick hon leka i lekrummet.


(null)
Glad tjej. Hon börjar bli så stor och rolig att hänga med.


(null)
En 5 km löptur i tisdags. Gick en del också. WeeklyRevolt går bättre och bättre.


(null)
Vi fyndade en nu fåtölj till vardagsrummet på auktion förra helgen. Så nöjda!


(null)
Älskade barn och höst!


Kommentera här: