Samla energi


Godmorgon! Tisdag och ledig dag! Väldigt skönt efter en intensiv jobbig helg på jobbet. Varit på förlossningen hela helgen. Laddar om för omtag för jobbar onsdag och torsdag natt igen. Men sen väntar en ledig helg! 

Ska strax träna. Har en utmaning att göra. Blir löpning 3 km och sen lite övningar. Mkt överkropp ska det vara. Solen skiner så blir skönt att komma ut i skogen. I kväll ska jag fortsätta njuta av ledigheten i soffan med Bachelor. 

Förra veckan var jag ju i Norrköping hos Emilia ett dygn. Det var härligt! Vi pratade, skrattade, busade med Walter, åt gott, drack vin och promenerade. Välbehövligt dygn med min älskade vän. 

I lördags sov jag halva dagen efter jobb och sen mötte jag upp Fanny och barnen ute. Vi kollade in deras fina lägenhet där grabbarna målade och sen gick vi hem till oss och gjorde tacos till hela gänget. Trevlig eftermiddag innan det blev jobb igen. 

I helgen är jag som sagt ledig. Är städdag med föreningen på lördag och så ska jag och barnen på teater i Älta med Tanita och Sandra med barn. Sen ska vi fixa resten av helgen. Har fått Augusts säng nu så blir nog till att påbörja hans rum förhoppningsvis. 

Nu ska jag sticka ut. Vi hörs! Kram 

(null)
Promenad i vackra omgivningar


(null)
Träna, träna, träna!


(null)
Jobbeli jobb! Fredagnatten var iaf en bra natt. Ett okomplicerat snitt och en vacker vaginal födsel.


(null)
Barnen övar på att stå på händer.


(null)
Gull-Fia!


(null)
Bananpannkakor i morse.


(null)
Frukost hos Emilia.




Kommentera här: