Höstdagar


Godmorgon onsdag! Oktober också. En av mina absoluta favoritmånader. Känns extra härligt eftersom jag faktiskt mår bra den här hösten. Förra hösten var rätt körig med uppsats och praktik. 

Jag är långledig så Agnes har varit hemma med mig en del. Först var hon ledig men sen blev hon sjuk igen. Feber och snuva. Men hon börjar bli bättre nu. Vi har iaf haft mysiga dagar tillsammans. I eftermiddag ska jag dock lämna över till pappan och åka ett dygn till Norrköping och träffa Emilia. Ska bli så härligt! Passar på medans Emilia fortfarande är föräldrarledig. 

Jag går på och jobbar sen hela helgen, varit ledig två i rad nu så nu är det dags igen, inget fan av att jobba helg med känns lite bättre när man varit långledig innan. Andreas och barnen ska hänga en del med Fanny och Mathias. De flyttar ut hit till oss snart så de ska målas i deras nya lägenhet i helgen. Glädjer oss åt att de kommer hit. 

Helgen som gick blev inte riktigt som planerat. Vi skulle ju ha stått på loppis hela helgen men det regnade hela helgen så vi ställde in. Vi besökte i stället en annan loppis som gäster tillsammans med svärisarna och fyndade lite samt fikade på Espresso house. Lördagkvällen blev lugn och skön. Såg Prinsessan och Grodan med barnen. Inte sett den innan. August har lekt mkt med grannbarnen. I söndags var vi hemma ocb fixade en del och sen blev vi spontant inbjudna på fika till Hanna och Tim på eftermiddagen. Mkt trevligt. Har även tränat i helgen med WeeklyRevolt. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och packa lite. Vi hörs! 

(null)
Hos Hanna och Tim. De där muggarna har jag suktat efter i många år. Aldrig blivit av att jag köpt dem. Nu såg jag dem dock på rea så beställde ett gäng från Andreas till mig själv i födelsedagspresent 😄


(null)
Bakade sockerfria havremuffins i söndags. Recept från WeeklyRevolt. Perfekt till mellis och fika på helgen.


(null)
Med Agnes i måndags. Vi bar ner grejer till förrådet samt hämtade upp vinterkläder till barnen och kläder i 104 till damen som nästan växt ut 98.


(null)
Saknar "vår" Hägg från förra lägenheten. Men detta träd utanför köksfönstret är också fint att följa årstiderna igenom.


(null)
I måndags var Agnes ledig med mig och vi hämtade August efter skolan och lekte ut. Mötte upp Carro och hennes tre också. Riktigt mysigt. Agnes feber kom först på kvällen sen.


(null)
Underbara backa höst!


(null)
Spela spel!


(null)
Burpees! Träningen och maten börjar ge resultat nu. Vecka 5 av 9 nu.



(null)
På loppis! Fyndade bla Elsadocka, skridskor till August och en häxhatt till Agnes till halloween.





Kommentera här: