Halloween


Godmorgon måndag och höstlovet! Vi är lediga allesammans och ska åka till Oskarshamn senare i dag. Ska bli fantastiskt härligt. Älskar våra höstlov i Oskarshamn. 

Annars känns ju dagarna väldigt långa nu med vintertiden. Barnen vaknade kl 06 i morse så kan inte fatta att klockan bara är 8! Men skönt för jag ska packa och fixa i ordning här hemma innan vi åker. 

I helgen var jag ledig och det har varit en fantastisk med fullspäckad helg. I fredags var det halloweenfest för August. Vi klassföräldrar hade ordnat halloweendisco för förskoleklasserna. Det blev succé och barnen hade så roligt även om vi föräldrar undrade vad vi gett oss in på, hehe! I lördags var Olivia här hela dagen så att Fanny och Mathias fick fixa lite i lugn och ro. Agnes och Olivia hade jätte kul. Sen var Agnes på sitt första kompiskalas hos en förskolekompis. Jätte kul! På kvällen åkte jag till Ninni där jag och Monica skulle sova över. Vi hade en underbar tjejkväll verkligen. Fick så mkt energi! I går var jag hos Ninni på förmiddagen och sen var vi bjudna på tidernas halloweenfest hos Tanita och Robert på eftermiddagen/kvällen. Barnen hade the time of their life!

En panghelg som sagt! Nu väntar Oskarshamn och vi längtar efter massa umgänge med kära, höstlovsaktiviteter med mera! I morgonkväll ska jag och Andreas faktiskt ha barnvakt och gå ut och äta på en nyöppnad restaurang i stan. Mys!

Här är lite bilder från veckan! Vi hörs och Happy halloween!

(null)
En liten häxa på väg mot sitt första kalas!


(null)
Vi åt en magisk köttgryta hos Ninni. Så himla god!


(null)
På söndagsmorgonen satt vi och pratade och åt frukost länge. Sen gick vi till gymmet och tränade tillsammans. Det var en perfekt start på en härlig dag.


(null)
Bubbel och ostbricka på lördagskvällen.


(null)
Tanita och Robert hade gått all in. Till och med en spökrunda hade de ordnat.


(null)
Sandra hade gjort ett fint grönsaksskelett. Jag och Andreas gjorde förrätten.


(null)
Förrätten


(null)
Det bjöds på disco


(null)
August var ninja på fredagen och pirat i går.


(null)
Sandra hade gjort en magisk efterrätt


(null)
Jag och mina älskade ungar. August hade målat han och Agnes.


(null)
I lördags började August spela innebandy. Han ville slippa basket och köra innebandy med bästisarna i stället. Första matchen blev han målvakt.


Kommentera här: