Sommardagar i juni


Hejsan på er! Hoppas att allt är bra. Här är det fint. Lite långledig innan jag gör mina två sista nätter innan semestern. På lördag tar jag semester. 

Så härligt det ska bli med semester tillsammans med familjen i år. Första veckan blir vi hemma, sen drar vi till Oskarshamn v. 26, Öland v .27 och sen hemma sista veckan. Tror vi kommer ha en riktigt fin semester. I övrigt planerar vi besök på Grönan, Skansen, bio, förhoppningsvis bad och häng med kompisar. 

I går var förskolan stängd så vi var ett helt gäng med förskolekompisar nere i parken och hade picknick. Vi som har barn som ska börja förskoleklass i höst var även förbi förskolan och lämnade presenter till pedagogerna. Det var en härlig eftermiddag och kväll som slutade med att vi beställde pizza enligt tradition. Barnen hade så himla kul. Vädret hade vi också tur med. 

Vi hade annars en skön helg. Var ute efter förskolan i fredags med Carro och barnen. Sen hem och ha fredagsmys. I lördags var vi på mysigt kalas för Josephine på 4H-gård. Sen blev det Ikea en snabbis och sen tog vi det lugnt med lite plockmat och godis + film. Såg Pinocchio med barnen. I söndags tog vi en tur in till stan med barnen. Åt glass, strosade runt och åt middag på Vapinano. Det var både mysigt och lite gnälligt. 

På fredag går barnen på sommarlov. Jag jobbar dock den natten också. Men tänker att vi kanske ska göra en jordgubbstårta eller linande och köra fika på balkongen efter förskolan. På lördagkväll ska vi träffa Hanna och Tim och planera Öland och på söndag ska vi träffa Fanny och Mathias. Det är veckans planer det. 

Här är lite bilder från veckan som gått. Vi hörs! Kram 

(null)
Så fint ordnat med kalas på 4-H gården.


(null)
Titta på massa djur


(null)
Sen fick de rida käpphästar


(null)
Full fart!


(null)
Bubbel på balkongen i lördags. Ljummen kväll.


(null)
Titta båtar i stan


(null)
Glass i stora lass!


(null)
Kolla slottet


(null)
Kungsan


(null)
Pizza på vapiano


(null)
I går var jag ute och sprang på morgonen. Ljuvligt.


(null)
Vi hade även 7-årig bröllopsdag i går. Ullbröllop.


(null)
Fika i parken i sin nya baddräkt. Finns massa vatten att plaska i.


(null)
Pizza med vänner


(null)
Avslutning förra veckan. Så stolt mamma. Min älskade August. Snart blir det skola! De som slutar fick en ros, ett armband och en dikt.


Kommentera här: