Sommaravslutning och nationaldagen


Godmorgon! Onsdag igen. 8 juni. Mormors födelsedag. Agnes dopdag också för 3 år sen. Solen strålar här och det är riktigt varmt. Alltid fint väder den 8 juni. Ska ringa mormor och sjunga snart. I natt ska jag jobba. Få se om jag får välkomna någon mer jubibebis. I helgen välkomnade jag 3 stycken. Jobbar två nätter nu sen är jag ledig fem dagar varav helgen är ledig. Ska bli så härligt. Hoppas på fint väder.

Barnen har sommaravslutning på förskolan i dag. Tyvärr fick föräldrarna inte vara med i år heller. Tråkigt men hoppas barnen får en fin dag och särskilt att August med kompisar som slutat får en riktigt fin avslutning. Det var iaf taggade barn som stack i väg i morse. 

I helgen jobbade jag. Iaf lördag och söndag natt. På fredagen efter förskolan gick vi ner till centrum. August fick klippa sig och sen mötte vi upp Carro med barnen för glass. Sen stack vi till lekparken tillsammans och var ute rätt sent. Sen blev det fredagsmys! Lördagen blev en hemmadag. August hade en kompis hos sig och vi hängde ute en del i parken i det sköna vädret. I söndags sov jag och Andreas och barnen var ute på lite äventyr. I måndags var det nationaldagen. Jag sov till 11 och sen åkte vi in till nationaldagsgaloppen på Gärdet. Mötte upp Carl och Jeanette och några vänner till dem. Hade picknick och kollade galoppen. Efter galoppen stack vi allesammans till deras park där vi beställde mat och barnen fick leka några timmar. Fin dag! 

I helgen är jag som sagt ledig. På lördag ska min guddotter Josephine ha 6-årskalas på 4H-gård så då ska vi dit hela familjen. På kvällen ska jag, Sandra och Tanita ha lite tjejkväll hos Tanita. I övrigt har vi inte så mkt planer än. 

Nu ska jag fixa lite här, sen träna och sen sova ett tag innan jag ska hämta barnen. I natt blir det jobb som sagt. Kram 

(null)
Promenad med Sandra genom björknäs förra veckan. Hittade en fin utsiktsplats över Glasan.


(null)
En kaffe i parken i lördags.


(null)
Nationaldagsgaloppen


(null)
Skruttan redo för sommaravslutning


(null)
Liten tofs i dag.


(null)
Taggade barn!




Kommentera här: