Semester!!


Godmorgon semestern! Första riktiga semesterdagen även om jag gick av redan i lördags. Sista två jobbnätterna var bra. Första fullt ös men aldrig stressig. Fick välkomna två bebisar till världen. Andra natten var riktigt lugn. Lagom tempo. Skönt det då maj/juni hittills varit rätt tuffa. 

I lördags efter att jag sovit åkte vi till Hanna och Tim. Blev bjudna på grillat och planerade vår vecka på Öland då vi hyrt hus tillsammans.   Vi 20-tiden åkte vi hem och sen såg jag på midnattstravet när Andreas nattade barnen. I går kom Mathias, Fanny och Olivia hit. Vi körde en lekplatsrunda, fikade och sen åkte vi till svärisarna och grillade hamburgare. Trevlig helg.

Nu får vi se hur vädret blir det här veckan. Ser lite svajigt ut. Men tror det ska bli bättre och bättre. I dag är det regnigt och rätt kallt, men vi ska åka in till stan och gå på bio med barnen. Sen blir det lugnt resten av dagen. Behöver tvätta och packa upp alla barnens grejer från förskolan. 

I morgon ska Andreas i väg och då hoppas jag att vi ska kunna umgås med Malin och barnen som planerat om hennes barn blivit friska. Annars får vi se vad vi hittar på. Sen lutar det åt Grönan på torsdag alternativ onsdag beroende på vilken dag det är bäst väder. Midsommarafton ska vi fira uppe hos Monica och Björn tillsammans med Ninni med familj också. Längtar! Hoppas vädret blir så pass bra att vi kan bada någon dag också. Barnen längtar efter det. Särskilt August som vill simma. Jag är också nyfiken på hur mkt han kan simma. 

Drömmer annars om att se på serier och filmkvällar, läsa en bok, balkongkvällar med bubbel och spontanutflykter denna sommaren. Finns två utfyktsmål på Värmdö som vi inte besökt än som jag tänker vi ska hinna med. 

Nu ska jag göra mig i ordning och sen åka in till stan. Har ett ärende att göra innan bion. 

Kram på er!

(null)
Härliga eftermiddagar på balkongen i veckan!


(null)
I fredags gick de på sommarlov. Nästan 8 veckor ska de vara lediga. Blev obligatorisk sommarlovs-glass såklart.


(null)
Hos farmor och farfar i går.


(null)
Grillat hos Hanna och Tim


(null)
Kaffe med Carro förra veckan. Sol, kaffe och en fin vän. Kan det bli bättre?


Kommentera här: