Sista semesterveckan


Sitter i soffan men en kopp kaffe. Andreas är med barnen i lekparken en sväng. Vi vartiti blåbärspaj som jag gjorde efter lunch och snart är det väl dags att börja med middagen.. I natt ska jag jobba. Två nätter nu sen tre i helgen. Denna veckan är den tuffaste på sommarschemat. Nästa vecka är mkt enklare så bara hålla ut. Men var på förlossningen hela förra veckan och det var jätte kul om än intensivt. 

Tänkte jag skulle sammanfatta vår sista semestervecka. Det är ju ett tag sen nu. Jag jobbade hela förra veckan ju. Men barnen och Andreas är ju fortsatt hemma då förskolan fortfarande är stängd. 

I alla fall. Sista veckan började i Oskarshamn då vi kom från Öland på söndagen. Så blev en natt hos pappa och en hos mamma. Det var lugnt sköna dagar med familjen. På tisdagen åkt vi tillsammans med Hanna, Tim och Viggo till Astrid Lindgrens Värld. Det var en toppendag och barnen hade så kul. Roligt att vi sett så mkt Astrid Lindgren och att Agnes hängde med på ett annat sätt nu. Älskar Astrid Lindgrens värld. Så fint, nostalgiskt och roligt. Efter en heldag där åkte vi faktiskt hem till Stockholm igen. Det var rätt skönt att åka direkt hem. Borta bra men hemma bäst. Resten av veckan var rätt lugn. Vi badade med kompisar, var på kalas och träffade vänner och familj. Perfekt avslut på en väldans bra semester. 

Här är lite bilder. 

(null)
Lek i Junibacken. Vi såg även teater här. Agnes gillar ju Madicken.


(null)

(null)
Vi hann även med att leka i Mattisborgen och se Ronja-teater.


(null)
Kort med Madicken. Agnes så allvarlig, lilla hjärtat.


(null)
Tänk att vi fick ett kort med hela Katthult. Agnes älskar ju Emil och August kan varenda replik så Emil var nog roligast att se ändå. Hann med Pippi också.


(null)
Så fina lekmiljöer


(null)
Hemma igen och bad med bästa kompisar.


(null)
Mot kalas för kusin Olivia och farbror Mathias


(null)
Olivias 3-årstårta. Fanny är otrolig på att baka.


(null)
Babyshower för min fina vän Caroline. Så spännande att träffa Lilltjejen snart!


(null)
Sista semesterdagen. Glass vid fjällgatan. 


(null)
Vidare ner till Lännersta


(null)
Lite kaffe och take-away på bryggan.


(null)
Oskarshamn. Nere i hamnen med pappa/morfar.


Kommentera här: