Första semesterveckan


Hej hej i semesterbubblan! Glömde ju helt bort bloggen efter midsommar. Vi var på utflykt på midsommardagen och sen badade vi hela dagen plus packade på söndagen. Sen åkte vi till Oskarshamn i måndags där vi är nu. I morgon drar vi vidare mot Öland. Ska bli så roligt!

Vår första semestervecka var iaf ljuvlig på hemmaplan. Vi var på bio en dag med barnen i stan när vädret ändå var halvdant, vi badade, vi träffade kompisar, vi var på Gröna Lund och vi hade strandhäng med Tanita och Sandras familjer på söndagen. Gröna Lund var verkligen en succé. Dagen innan midsommar, 26 grader varmt och inga köer alls. Barnen åkte tills de storknade!  Grönan är så himla mysigt. Jag, Sandra och Tanita har pratat lite om att gå dit en kväll i sommar och åka.. Blev ju sugen på de stora grejerna.. 

Jag tänkte nog dela upp inläggen med bilder från första och andra semesterveckan. Så nu kommer första så kan jag göra Oskarshamnsveckan i morgon.. 

(null)
Bad i söndags med kompisar. August kunde visst simma! Misstänkte det från simskolan men var inte helt säker. Nu simmar han bara längre och längre. Så stolt!



(null)
Midsommardagen på mysiga Nora gård på Värmdö. Ponnyridning i skogen, god fika och loppis. Plus att vi köpte massa gott i deras gårdsbutik.


(null)
Både August och Agnes var modiga och älskade att rida!


(null)
Gröna Lund! Så mysigt med lite egentid bara vi, har varit en hel del sådana dagar.


(null)
Glass varje dag på sommarlovet! 😆


(null)
Åkte Vilda musen med August. Den tyckte han dock var lite läskig så vi höll hos mest till lilla tivolit sen.



(null)
Barnen levde sitt bästa liv på Gröna Lund. Min åktokiga barn!


(null)
Vi också..


(null)

(null)

(null)

(null)
Kul med djurgårdsfärjan till Grönan!




(null)
På tisdagen jobbade Andreas så då tog vi årets första dopp och åt lunch på stranden. Cyklade dit. Så smidigt. Var där på 7 min. Agnes där bad och August på egen cykel.


(null)

(null)
Mot stranden!



(null)
Måndag! Bio! Jag med loppan på Bamse och Andreas med August på Clifford - den röda hunden. Agnes satt still och njöt men det var på gränsen så Augusts film hade hon inte klarat.


(null)
Strandliv!




Kommentera här: